Професионални серии за коса 133

• 49 386
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Сега ще задам може би малко тъп въпрос, нооо предпочитам да попитам. Вярно ли е, че ако се сложи олио на косата и се мине после с преса, ще се получи изпичане /изгаряне на косата?
Аз го правя от доста време - не съм забелязала да ми е изгоряла косата, но все пак... Да попитам? Като се замисля и термото на Напура се води олио. Малко се обърках.
Изрових и състава на олиото Ланза, вярно има си няколко силикона, но в почти всички  финиши има силикони. Та след тях си има и хубави съставки и то няколко.

# 466
  • Пловдив
Аз не вярвам на това. Не мога да се обоснова, нищо не разбирам от химия, но не смятам,че олиото за коса е като олиото за пържене в тигана Simple Smile

# 467
Аз харесвам много на Мароканойл олиото за изсушаване със сешоар, добре подхранва краищата. Ето го:

Но пък забелязвам, че силиконите ми изсушават косата доста. Наистина ги има в почти всички хубави олиа, но ако някой е ползвал хубаво олио без силикони ще съм благодарна, ако сподели.

# 468
Сега ще задам може би малко тъп въпрос, нооо предпочитам да попитам. Вярно ли е, че ако се сложи олио на косата и се мине после с преса, ще се получи изпичане /изгаряне на косата?
Аз го правя от доста време - не съм забелязала да ми е изгоряла косата, но все пак... Да попитам? Като се замисля и термото на Напура се води олио. Малко се обърках.
Изрових и състава на олиото Ланза, вярно има си няколко силикона, но в почти всички  финиши има силикони. Та след тях си има и хубави съставки и то няколко.
И аз искам да чуя мнения по този въпрос🤔 и значи ли това, че не трябва да се вярва на "термозащитата" в олиата?

# 469
  • Някъде там
лунна пътека, кое жълто олио на Керастаз, че са няколко 🤔

Аз това оригиналното ползвам, кои са другите жълти?
Аз използвам това за боядисана коса.
Супер икономично и ми се отразява добре.

След олиото за обезценяване дължините са ми супер сухи и изпръхнали.
Търся си тази четка,но без успех.
Къде от български онлайн магазин мога да се сдобия с нея ?

# 470
Аз ползвам това, като консистенция е между олио и серум, пак си е мазничко де. Слагам го на почти суха коса и суша със сршоар. Има силикони, но и доста масла в състава. Ако го сложа на абсолютно суха коса, ще ми стане на клечки, но моят косъм е супер тънък. Не съм рискувала да го ползвам преди преса. На момичета с плътна коса ще им е ок и на суха според мен.

# 471
  • Popovo
Търся си тази четка,но без успех.
Къде от български онлайн магазин мога да се сдобия с нея ?
Скрит текст:

Аз я поръчах от Амазон по черния петък.10 лири беше.Но моята е още по-голяма.Тук не я намерих.
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00JXM9BLK/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 15:14 от bubanka

# 472
Това за тиган с олио и косата ми хареса, ама няма такава връзка... Smile Маслата нямат термозащита или ако имат е супер малка. Не може да пазят от 200-300 градусова термообработка. На тези, които пише Термозащита е друга работа, проблема е колко реално пазят... Все пак е нещо в сравнение ако се гори без защита...

# 473
  • Стара Загора
В Нотино има намаление на всички М и Б с 15% и отделно още добри промоции 😉

# 474
Искрица, има ги в немския Дъглас. Знам, че питаше за БГ сайт, но ако искаш мога да ти помогна на лични за поръчка.

# 475
Агентче, може ли линк към четката за коса на Ревлон.
Извини ме, съвсем съм се заплеснала Simple Smile Ето:
https://www.amazon.com/Revlon-One-Step-Dryer-Volumizer-Brush/dp/B01LSUQSB0

# 476
Аз преди време ползвах серията на Loreal Profesionel за сгътяване на косата, вървеше със шампоан, балсам и серум-пяна, която се втрива след миене и е без изплакване. Имаше ефект Simple Smile

# 477
Аз преди време ползвах серията на Loreal Profesionel за сгътяване на косата, вървеше със шампоан, балсам и серум-пяна, която се втрива след миене и е без изплакване. Имаше ефект Simple Smile
Подобни серии имат и Nioxin (аз съм си взела за мен за боядисана коса, но засега я тествам върху ММ; той е доволен, въпреки, че е не и не смята да се боядисва Wink

# 478
Подобни серии имат и Nioxin (аз съм си взела за мен за боядисана коса, но засега я тествам върху ММ; той е доволен, въпреки, че е не и не смята да се боядисва Wink

Да, точно, абсолютно подобни са. Аз бях скептично настроена към лореалската, макар да харесвам марката, но, като че ли, наистина посгъсти косата ми Simple Smile

# 479
В Нотино има намаление на всички М и Б с 15% и отделно още добри промоции 😉
Да, само как са надули цените! Веднага ти става ясно, че има прИмоция 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт