Професионални серии за коса 133

• 49 373
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Аз преди време ползвах серията на Loreal Profesionel за сгътяване на косата, вървеше със шампоан, балсам и серум-пяна, която се втрива след миене и е без изплакване. Имаше ефект Simple Smile
Подобни серии имат и Nioxin (аз съм си взела за мен за боядисана коса, но засега я тествам върху ММ; той е доволен, въпреки, че е не и не смята да се боядисва Wink

Да, точно, абсолютно подобни са. Аз бях скептично настроена към лореалската, макар да харесвам марката, но, като че ли, наистина посгъсти косата ми Simple Smile

А може ли да кажете горе-долу след колко време се забеляза ефекта на сгъстяване? Имаше ли уплътняване на самия косъм или само събуждане на нови косъмчета?

# 481
Имаше ли уплътняване на самия косъм или само събуждане на нови косъмчета?
Въпросът не е към мен, но да кажа Simple Smile
Ниоксин имат отделен продукт, чиято цел е да "уплътнява" или поне да дава усещане за "уплътняване". Аз не съм го купувала (още), но пък имам аналогичен на Редкен, а не се съмнявам, че всяка профи марка има нещо подобно в портфолиото си.
NIOXIN DIAMAX HAIR THICKENING XTRAFUSION

* Diamax increases the thickness of each existing hair strand for fuller-looking hair.
* Diamax delivers visibly thicker-looking hair instantly. The hair becomes manageable, fuller and noticeably thicker after just one use.

CERAFILL DENSE FX™ HAIR DIAMETER THICKENING TREATMENT
https://www.redken.com/products/hair-care/cerafill/hair-thickeni … g-treatment-spray

# 482
Бихте ли ми помогнали с мнения за маската Macadamia Deep Repair?
Преди години каквото и да съм пробвала на macadamia не ми е допадало. Получих маската като подарък към поръчка и се чудя на коя друга е подобна, ако би могло да се направи сравнение.

# 483
# 484
  • София
Цялата серия е хубава за плътни, сухи и увредени коси. На мен ми беше любима, особено маската и двойния серум. Точно посочения от теб финиш не съм ползвала. Тя е спряна обаче. На нейно място е тази с киноа, която според мен не е толкова добра.

# 485
И аз съм ползвала двуфазния серум, който вече почти не се продава, а и е двойно по-скъп, за два пъти по-малко количество...затова се загледах в този. Ще помисля още малко.

# 486
  • София
А къде ги откриваш налични?

# 487
В Нотино има намаление на всички М и Б с 15% и отделно още добри промоции 😉
Да, само как са надули цените! Веднага ти става ясно, че има прИмоция 🤣🤣
Дори и с надути цени и без 15% нещата са по-евтини от рибата, сега сравних някои продукти на керастаз, които следя, ми почти всичко е с по 10лв надолу, като сложа и кода съвсем, освен това изписа, че ще имам цимента като подарък, а не някоя случайно изпусната мостра.
Определено има по-добри промоции, но ако ми трябва нещо спешно е за предпочитане.

# 488
  • София
Бихте ли ми помогнали с мнения за маската Macadamia Deep Repair?
Преди години каквото и да съм пробвала на macadamia не ми е допадало. Получих маската като подарък към поръчка и се чудя на коя друга е подобна, ако би могло да се направи сравнение.

Аз мога да дам мнение - най-хубавата маска която съм пробвала, без нея не оставам.
Тип коса: тънък косъм, изсветлена, накъсваща се, права.
За мен това е истински реконструктор след който косата ми винаги се разресва без проблем и не ми утежнява.
Ползвала съм маската на L’oreal absolut repair, Lakme bioargan, olioseta, lakme deep repair, alterna caviar балсамът за суха коса, scwarkoff за руса коса, masquintense kerastase, 2 минутния протин на aphogee, и какво ли още не. Нищо не може да се сравни с Makadаmiata.
Ако решиш че не я искаш ми пиши на лични, може да уредим някаква размяна Simple Smile

# 489
Имам много любими протоколи и може би само един, който е уоу:
- Измиване с шампоан Living Proof Full, маска Eprouvage, L2 на Lakme, олио Macadamia и за финал крема 5in1 отново на Living Proof. Плътна и обемна коса с много бласък и без никакъв фриз. Това ми е уоу комбинацията.😂 Иначе други любими са ми Ш Densifique + реконструктора на Aphogee загрят под шапка, спрей Macadamia, серума на Marrakesh, коприната на Chi и термо Extentioniste; Ш+М Olioseta с арган, спрей Macadamia, Elexir Ultim и митичния крем на Loreal и последно Ш+Б John Frieda Flawlessly Straight, L2, олио Macadimia и термозащита на Bumble&bumble. Грижата за скалпа всеки път е различна. Косата ми е гъста, с тънък косъм, небоядисвана, но всекидневно третирана с топлинни уреди.

А колкото до студиото, ходила съм там на сешоар няколко пъти при Здравко Куманов и отношението не е по-различно отколкото към известните им клиентки. Е може би не се лигавят както с тях, снимки и муцунки, но съвсем нормално можеш да си говориш с тях за всичко.
От къде купуваш living proof, доколкото знам ги спряха в рибката

# 490
  • Варна
Има ги в повечето чуждестранни сайтове

# 491
А къде ги откриваш налични?
Всъщност ги бях гледала в notino, когато ги слагах в списъка си с "любими" бяха налични, смятай преди колко време е било....

# 492
Във FashionDays отскоро има козметика и в момента има добро намаление.

Хвърлила съм око на 2 серии на Лореал - Inforcer и Vitamino Color,може ли някой да направи сравнение между двете? Аз търся лека и по-скоро хидратираща серия, мисля че тази за боядисана коса е такава, но все пак бих се радвала някой да сподели мнение.

https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B … onnel-p2438848-1/

https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B … onnel-p2441066-1/

# 493
Здравейте момичета! Някой да има код за отстъпка за златната рибка, който няма да ползва? Simple Smile

# 494
Някой може ли да сподели какви продукти ползва за много тънка коса, склонна към омазняване, лесно се наелектризира и няма обем Grinning Спряла съм се на ампули Керистаз Densifique и шампоана от серията, също добре ми понася Цимента с термо защита, но ми се иска малко да се уплътни и сгъсти косата, без излишно да се омазнява и да загубва обем.

Общи условия

Активация на акаунт