Нов конкурс на АДЕЛИ! Гласувайте, за да променим детските съдби към по-добро!

• 8 293
  • 200
  •   1
Отговори
# 75
  • София
От компютъра пак нямах проблем и гласувах тази сутрин. Но от телефона не мога... Вчера беше същото - компютър/лаптоп - да, телефон - не стана.
Редактирам се - сега стана и от телефона. Явно ще трябват малко повече опити от телефон

# 76
И аз съм така

# 77
  • София
От компютъра пак нямах проблем и гласувах тази сутрин. Но от телефона не мога... Вчера беше същото - компютър/лаптоп - да, телефон - не стана.
При мен от телефона стана. Но пък не можах да гласувам втори път (като си изкл. wi-fi-то). Може и някой с мобилното ИП да е гласувал.

# 78
с малко повече упоритост, време и търпение става

# 79
  • Варна
От телефона се боря от 6 ч. сутринта. От компютрите нямах проблеми.

# 80
Сайтът е блокиран. Има ли наистина хакерски атаки, не знам, но засега всичко е стопирано. Ще следим кога ще отстранят проблема и как ще продължи.
За мен е дразнещо, че губя време, че разпространявам информацията, а познатите ми не могат да гласуват.
Но по-лошото е, че всички тези хора са направили снимки според регламента на конкурса, надяват се и... нищо. Това е жалкото.

# 81
  • Italia
Току-що успях през компютъра, иначе цял ден през телефона не успявам

# 82
  • AMS
Сайтът на АДЕЛИ върви към оправяне.
Успях да гласувам от два тел. и от комп.
Моля, споделете как върви гласуването с QR кода!

# 83
Днес се гласува спокойно от линковете. Проблемите са останали в миналото. Когато разглеждах снимките ми направи впечатление ,че излизат еднакви снимки 2 пъти , а някои липсват. Разбърквайте ги с бутона в края на страницата. Най-лесно се гласува от директния линк, като този.

https://15.adelicenter.eu/contest-photo/359/

# 84
  • София
Да, оправили са проблемите. И през телефоните, и през компа гласувах тази сутрин Simple Smile

# 85
И аз гласувах и през лап-топ, и през телефон. Ще си сложа напомняне на телефона всеки ден да гласувам, за да не забравя.

# 86
  • Euskal Herria
Направи ми впечатление, че има две еднакви снимки на едно дете, но с различен брой гласовове.

# 87
  • AMS
Привет!!!
Благодаря за търпението и активността!!!
Разбирам, че няма да ми отговорите в темата за RQ кода за Георги.
Разбирам и положението в което сме, след промяна на заглавието,
но се надявам все пак на отговор.
Как върви гласуването с кода?
Има ли такива, които гласуват чрез кода за Георги?
След проблемите със сайта, има ли проблеми с кода?
Интересувам се много от това,
защото имам намерение да правя в реала акция за събиране на гласове.
Вълнува ме това, защото за временния водач в конкурса,
най-голяма реклама беше именно с RQ кода.
В ръцете им е целият потенциал и компютърен център на университет.
Те не потърсиха, не се обадиха във форума ни,
не поискаха помощта ни и си имат своя организация.
С промяната на заглавието на темата и с призива да се гласува за всички,
изпуснахме Георги да бъде каузата на BG mamma.
Така наливаме гласове, които не са нужни вече за първия.
Тази разлика разбира се не е само от нашето гласуване,
но нашата част можеше и може да дадем на друго българче,
което да се класира в 15-те.
Не ме разбирайте грешно. Знам, че всички дечица се нуждаят от лечение.
Но това е конкурс, игра и трябва да се изиграе със стратегия.
Гласувайте!!! Моят вот е явен!!!

Revolving Hearts Sparkling Heart Revolving Hearts

# 88
  • Italia
Ето и превод на съобщението от сайта на АДЕЛИ (възможно е да не е точно от днес, но влизам директно на снимката и не съм го видяла!)

Цитат
Скъпи роднини,
Вашето участие в нашия фото-конкурс ни смая! През първите 48 часа имаше повече от 1 милион гласували. Радваме се, но също така имаме и технически затруднения. Извиняваме се за затрудненията при гласуване, в момента подсилваме капацитета на сървъра. С цел да осигурим честен и прозрачен конкурс молим да обърнете внимание на следната информация:

Правим това, за да предотвратим злоупотреби!
Австрийски и словашки IT техници контролират и регистрират всяко гласуване. Това е необходимо, за да не допуснем някой да злоупотреби. С функция за математически контрол и контрол на IP адрес се опитваме да предотвратим измами и да се намесим, ако нещо ни се стори подозрително. Също така ще проверим и снимките с най-много гласове и ще проследим набирането на гласове. Молим ви за уважение, ако търсите подкрепа от социални и други мрежи.
Поради временната недостъпност на сървъра удължаваме гласуването с още 5 дни.
Тъй като не всяка година имам 15. рожден ден, бихме искали да дадем шанс за спечелване на награда и на тези, които не използват медиите за да търсят подкрепа. В края на конкурсът, след раздаването на награди на спечелилите най-много гласове, ще наградим и за креативност, която ще бъде определена от жури. Измежду ненаградените участници също ще изтеглим един печеливш. Наградата за креативност, както и наградата чрез жребий между неспечелилите ще бъде 2-седмична рехабилитация в Адели Пиещяни.
Извиняваме се за неудобството от техническите проблеми в последните няколко часа и се надяваме, че сме разяснили всички неяасности.
Желаем ви успешно гласуване.

Дива, QR кода функционира, отваря точно на снимката! Страхотна идея, още сега го споделям!

# 89
NikolForAll идваш с чудесна новина. Мисля, че съобщението е от днес, защото влизах по-рано в сайта и нямаше новини.

Адмирации за АДЕЛИ център. Опитват се да бъдат възможно най-полезни. Работят успешно и заслужават известността, която им носи конкурсът.

Радостен е фактът, че на челните места засега са български деца, което говори добре и за нашата активност.

* Diva * страхотен пост!

Искам да помоля модераторите, които влизат в темата, АнМари и bubanka, да препоръчат темата в "избор на редактора", за да стигне до повече хора.

Общи условия

Активация на акаунт