Нов конкурс на АДЕЛИ! Гласувайте, за да променим детските съдби към по-добро!

• 8 303
  • 200
  •   1
Отговори
# 135
Днес гласувах от телефона без проблем, сега в момента на компютъра ми дава снощния бъг - Error 522.

# 136
Днес гласувах от телефона без проблем, сега в момента на компютъра ми дава снощния бъг - Error 522.
И при мен е така.

# 137
Вчера открих темата и понеже беше последен ден за гласуване няколко пъти опитах да вляза през линковете на всяко от децата. Или изобщо не се отвориха, или пък изписваше грешка. Нито веднъж не успях да гласувам. Дано да не е било умишлено. Все пак се надявам децата да са получили достатъчно гласове за да получат достъп до безплатна рехабилитация. Моля някой който има достъп до сайта да напише как приключи гласуването.

# 138
И аз днес нямам достъп, и много други споделят същото. След вчерашния срив мисля, че въобще е спрян конкурсът. Има много оплаквания и обвинения. Нямам представа как от Адели ще излязат от това положение.
Дано да е в полза на децата, макар че не знам как. Ще видим...

Рори72 не беше вчера последният ден за гласуване. Пак поради технически проблеми още на втория ден след започване на конкурса, срокът беше удължен до 4 март.

# 139
Благодаря! Не съм чела цялата тема, а само първия пост и исках да се включа, но не успях. Сега ще пробвам пак и дано вече има достъп. Надявам се всички български деца да успеят, макар че в тази надпревара всички деца се борят за достъп до рехабилитация и зад всеки линк стои една тежка детска съдба и ми се иска всички да можеха да спечелят.

# 140
  • София/Испания
Аз успях да гласувам днес от лаптопа и после от телефона.

# 141
Днес и аз успях. Хубаво е, че са отчели проблема и имаме още 3 дни.

# 142
И аз най-сетне успях - за Гошко 51236 гласа. Преди обед пак не можеше да се гласува.

# 143
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Бъдете здрави и успешни!

# 144
  • София/Испания
Хора,гласувайте!Няма да ви отнеме повече от няколко минути!
Честита баба Марта!

# 145
От един и същ адрес днес успяваме два пъти!

# 146
Току-що пробвах да гласувам втори път, но не ми позволи.

# 147
  • AMS
Остават още малко до финала на конкурса -
тази вечер, утре и на 4-ти.
Класирането до преди 10 мин.  >>>

Водач -  83 217
Георги - 55 046
Ралица - 79 087
Лилия - 4 184
Никола - 3 856
Станислава - 3 976
Любомир - 32 470
Снежанка -  9 478
Тодорка - 4 880
Стоянка - 4 454

# 148
В долната 1/3 от снимките ги разбърква пред очите ми и подскачат непрекъснато, нищо не може да се види, камо ли да спре потрепването, та да се застопори картинка и да се гласува. Нашто момче ми излезе в горната част, та гасувах, но не мога да се ориентирам в гласовете на другите. При вас има ли такова нещо?

# 149
При мен нямаше проблеми, а ги очаквах. Simple Smile Гошко - 55726!

Общи условия

Активация на акаунт