След раздяла с любовник

• 22 915
  • 561
  •   1
Отговори
# 465
Какво толкова е снанало, нямам ли право да потърся помощ, там, където всички сме добре дошли? Вие май не се спряхте с нападките.
Ми те и докторите са с по 5 дипломи, как не ме е срам да ги занимавам с моята драма?
Вашата цел е не да ми вдъхнете кураж, а да ме забиете по-дълбоко.
Забравих, Вие сте безгрешни, за мене няма прошка, аз не мога да се поправя, не съм достайна да съм щастлива, щото като си вдигах краката не мислих, нали?
Никой не е застрахован, това ще ви кажа!

# 466
Лина, аз пък за последно ти казвам, че ако сама не решиш да си помогнеш и Господ не може да ти помогне. Ти си повтаряй заучените реплики колкото искаш. Файда никаква.

# 467
  • Terra incognita
Линче, почти всяка млада жена е попадала в мрежите на подобен екземпляр. Написах ти го вече. Но никой не се тръшка. Това е част от живота. Отупваш се и продължаваш.

# 468
Кои са святи,онези с черните рокли ли?
Моля те..Авторката е в пъти по-свято същество от онези лицемерни свраки.

# 469
  • Terra incognita
Ее, Какво?. Това беше ирония 😀

# 470
  • София
Какво толкова е снанало, нямам ли право да потърся помощ, там, където всички сме добре дошли? Вие май не се спряхте с нападките.
Ми те и докторите са с по 5 дипломи, как не ме е срам да ги занимавам с моята драма?
Забравих, Вие сте безгрешни, за мене няма прошка, аз не мога да се поправя, не съм достайна да съм щастлива, щото като си вдигах краката не мислих, нали?
Нищо особено не е станало, цяла тема това ти повтаряме. Стига драматизира, вземи се в ръце и свърши нещо полезно.

# 471
Ее, Какво?. Това беше ирония 😀
Чудесно Grinning
Щото то..21 век,ама на,още ходят при отеца,та знам ли вече кой какви ценности има,ама като чуя "църква" и "добродетел/святост" в едно изречение и получавам уртикария

# 472
Скрит текст:
Забравих, Вие сте безгрешни,
за мене няма прошка, аз не мога да се поправя, не съм достайна да съм щастлива, щото като си вдигах краката не мислих, нали?
Чакай сега....че аз съвсем се обърках.
Ти прошка за изневярата ли искаш?
Или се тръшкаш, че любовника не те бръсне за слива и те зарязва, макар че си сребърната лъжичка за неговата уста?
последно?

# 473
Приемете, че съм по-чувствителна, с по-нежна душа, по-ги изживявам нещата.
Вчера коментирахме с колеги, не мен разбира се, а подобни връзки, със замесен трети човек.
Никой не си е и помислял да замеря с камъни, когото и да е.
Стигнахме до там, че това не е за всички, един колега се изрази, че си е до човек, както да убиеш някой(съжалявам за сравнението), на някой не му пука(серийните убийци, напр), а друг може да полудее, както аз сега.
Явно не е моята тръпка, но как можех да разбера, ака не се беше случило?

# 474
  • София
Па, напъни я тая глава за бизнес, вземи вдени какво ти пишем и защо. Стана ми досадна вече.

# 475
Това за краката сто пъти го написа. Като те е страх от мечки, не ходиш в гората.

# 476
Не Ви съдим, защото сте кръшнала, а защото преигравате. Май не сте особено интелигентна...

# 477
А ти коя по-точно си въобразяваш,че си,че да имат хората за цел да "те забиват" или въобще да се занимават с теб насериозно?Как си я представяш тая работа,събуждаме се и понеже ти си ни първа мисъл на всички,си казваме "Чакай да забия оная шматка от форума,че да ми е готин деня"? Joy
Никой не е длъжен да ти вдъхва кураж,не сме майка ти,вземи се осъзнай!
Дали сме грешни ние,не е твоя работа,за да коментираш.
Ако се сърдиш,че коментираме твоята грешка,ами да не си я изтипосвала тук,кой ти е крив?Света не е само кукли и парцали под покрива на мама..И никой не ти е длъжен да те гали по-главицата..
Голяма мома си,както самата ти се изразяваш,можеш да вириш краката,ами значи можеш и да се справиш и с емоционалните последствия от това.
Ама по-лесно е да се друсаш с транквиланти и да цинкяш колко лоши са потребителите в нета,вместо да се стегнеш и да продължиш напред..

# 478
Никой не те замеря с камъни, не го ли стопли вече?!? Ти сама се замеряш, припадаш и се самоизмъчваш. Изневерила, разбрала, че не е за теб, чудесно! Налягаш си парцалa и гледаш напред! 99% от хората са били в подобна ситуация. Но пак ти казвам, сегашната ти връзка изглежда безперспективна и не ти помага по никакъв начин на менталното състояние. Имам чувството, че е въпрос на време отново да потърсиш утеха встрани.

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 10:05 от tuali

# 479
Не се тръшкам за любовника! Той не струва, разбрах го в последстие.
Радвам се, че има връзка и колкото повече се задълбочава, толкова по-добре за мен, защото това ми гарантира спокойствие някакво...
Святата личност ми нареди, изляза ли от църквата да забравя за случката. Сгрешила съм, съжалям- каза продължаваш напред, стремиш се да не повтаряш грешката си.
Идва прошка, каза да я поискам от дън душа,  но да не признавам за изневярата.
Искам да се почувствам "пречистена", утре ще присъствам на службата и след тава ще ми даде  причастие се наричаше май.
Постих последните дни. Изповядах се.
Искам да потръгне животът ми...

Общи условия

Активация на акаунт