Евровизия (Тема 26) Rotterdam

• 31 139
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Но не виждам някой да я обвинява, че е"плагиат", "copy-paste" на Били и т. н., и т. н....Може би не гледам където трябва?! Bowtie
И затова ли бяха двата часа приказки на Киркоров?! Thinking Да, песента може да се слуша, но не е чак топ. А клипът ми е вулгарен (за моя вкус).
Днес гледах някакъв клип и на Little big- е, той вече задминава всичко останало (нещо с "dick" беше, почти нищо не оставяха на въображението)... Laughing Mask

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 08:27 от dolce miele

# 346
  • Испания

# 347
  • DE
Коментираме с дъщеря ми новите песни(цялото семейство сме фенове, от малки моите деца гледат с нас) и стигаме до заключението, че последните няколко години почти няма песен да остане в графа любими(да поискаш да си я пуснеш поне още няколко пъти) а преди това почти всичките в челната десятка ги слушахме дълго време Confused
По тоя повод един прекрасен Желко Heart

# 348
  • София
Аз помня и предишната песен на Желко за Евровизия. Heart

# 349
Последните 3 наши песни си ги харесвам и припявам. На други държави- не.
Една украинка дето "виеше" помня. Харесах песента, но не и нея.

Шугъра е скука.

# 350
# 351
  • в сърцето на един мъж...
Молдовската песен има приятно музикално звучене, ама ако не гледаш клипа Simple Smile И почваш неочаквано да си пританцуваш Simple Smile
Виктория показва определено много хубави неща, харесва ми. Да видим останалите как ще ни изненадат Simple Smile Чакам с нетърпение Исландия.

# 352
От клипа на молдовската песен харесвам само цветовете и хореографията на танците, иначе ми е too much...Като мелодия бива, но не ми е и топ (не мисля, че е победител). Киркоров съвсем се оля- оказа се, че коментарите в ютюб били изключени (ама не от моите настройки)! Направо се радвам, че Виктория ще пее толкова много песни...вместо някой да говори 2 часа и едва тогава да чуем 1 песен Grinning Надявям се поне да няма такива дълги словоизлияния...Нямам търпение да чуя песните и на живо! Heart Eyes А как ще бъде представена визуално нашата песен за Евривизия може би ме вълнува повече и от това как ще бъде изпята. Виктория, според мен, е много фино момиче със специфичен, но изтънчен вкус и ми е страшно любопитно какъв ще бъде балансът между визия и звучене. Например, видеата към 5-те песни от албума са толкова семпли и в същото време въздействащи. Heart И самата Виктория е казвала, че според нея визуалните ефекти често разсейват и отнемат от вниманието към пеенето- затова и не очаквам нищо твърде показно.
Междувременно България пак се покачи при буймейкърите, но те и разликите в проценти в топ 6 не са големи. Simple Smile
Сръбската песен ми е странна...Прилича ми на миналогодишната, но явно това си им е стила на пеене. Не е моята песен, но със сигурност си имат фенове. Simple Smile
Исландците лично на мен не са ми любимци, но и аз чакам да чуя каква ще е тяхната песен. И те ли щяха да я обявят на 10-ти?
Днес ще станат ясни доста песни. Simple Smile Най-силно ме интригува италианската песен.
Една държава се е отказала от участие в конкурса "по ред причини"- мисля, че беше Армения... Thinking

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 15:49 от dolce miele

# 353
Аз си имам песни, които си слушам често от последните Евровизии - Rise Like a Phoenix, Higher Ground, Soldi, Occidentalis karma, J'ai cherche, Amar Pelos Dois. Но определено не са ми всички запомнящи се.

# 354
Румънската песен не е никак лоша. Напомня ми на някоя, но не мога да се сетя.

# 355
На Били Айлиш? Stuck Out Tongue Winking Eye На мен на външен вид доста ми напомня, както и типа звучене. Но ми допада достатъчно и бих я слушала понякога. Миналогодишната песен на Roxen също беше хубава. Испанската песен също ми харесва...Обаче май засега от тазгодишната селекция само от песните на Виктория мога да слушам по повече от веднъж дневно и да не ми омръзва.

# 356
Не, не на Били. Аз съм чула няколко нейни песни покрай Виктория, защото разбрах, че я "копира". От това, което чух, Виктория много ми харесва, но не защото е наше момиче.
Но вярно, тая Роксан прилича на Били.

# 357
От песните на Били Айлиш единствените които ми харесват са...две в изпълнение на Виктория. Grinning Но в оригинал...не знам, не  мога да ги изтърпя докрай без зор. Не са моето нещо. Roxen определено ми е по-поносима като звучене, даже приятна.

# 358
  • Radnevo
На Били песните в началото бяха слушаеми. Ocean eyes ми харесва и до сега. Кавърите на Виктория ми харесват повече и на мен от оригиналите, колкото и да ги сравняват и да има нещо общо в гласовете им, за мен Вики си е по-мелодична и нежна. Не разбирам истерията по американката въобще.
При Роксен също има доста сравнения, визуално в този клип е 100% Били, сравняват песента и с Лорийн. Не го харесвам това момиче  как пее на живо, доста обработено ми звучи в този клип и английския й е точно като на нашата Дарина.

# 359
Ocean eyes всъщност не съм я слушала. Мой пропуск- а доста хора твърдяха, че тя е "първоизточникът" на Tears getting sober Grinning Пропуснала съм Joy В пеенето на Виктория, освен мелодичност и нежност, за мен има и много топлина. Песента с която се яви на кастинга на Х Фактор също ми харесваше повече в нейно изпълнение, отколкото в оригинал (не че оригиналът е лош, но вероятно заслугата е на гласът на Виктория; не ми омръзва да слушам този глас). Simple Smile И не е, защото Виктория е "нашето момиче".
Да, Roxen не пее феноменално на живо и песента и' е доста обработвана, но не мога и да кажа, че песните и' са лоши. Като цяло ми допадат, слушаеми са. Но и Виктория вдигна много летвата, та не е честно да сравнявам другите с нея... Smiley
По колко песни от полуфинал ще се класират за финала?

Общи условия

Активация на акаунт