Не пиша в темата, но я следя през последните 7-8 години. Напоследък ми прави впечатление, че е превзета "на абордаж" от един твърде експанзивен и на моменти груб в писанията си потребител. Всеки има право на мнение, но понякога се прекрачват границите на добрия тон.
Включвам се по повод последния пост на diziler относно Виктория.
И какво като следите нейната кариера? Нямам ли право на мнение? Това е моето ЛИЧНО мнение и имам право да го изразя. Както и вие изразявате вашето, никой не ви пречи да го правите. И това, че моето мнение не съвпада с вашето ме прави "на моменти груб" и че "нарушавам границите на добрия тон"? Ами не всичко е цветя и рози. И като го наречеш с истински имена това те прави груб и невъзпитан? Хейтър и нарушаващ добрия тон? Я, моля ви се... малко слезте на земята. И Вашето мнение не съвпада с моето, но аз не Ви нападам за това и не Ви поставям оценки, определения и епитети. Всеки има вкус, всеки има мнение. Това е свободен форум и изразяваме своето мнение. "Флегматичен човек" не е обида! Имам такива колежки.... то си е до човека, това си е типаж човек. Не всеки подскача и говори на висок глас.
Не бяха нужни всичките тези подробности как тепърва ще се добавят беквокали и т.н. Това важи за всяка една песен, който и да я изпълняваше, който и да бъде българският представител. Чудесно е, че следите кариерата й, нищо против развитието й през годините не съм казал.
Но както написах и в предния пост, това е ЛИЧНО МНЕНИЕ, че песента й е тотал щета. АЗ ТАКА МИСЛЯ. И си изказвам мнението, така както Вие си изказвате Вашето. И всички останали, разбира се!