Евровизия (Тема 26) Rotterdam

• 30 577
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • в сърцето на един мъж...
Аз харесвам и израелската или свикнах.Макар,че ми напомня на нещо,което съм слушала.Визията на клипа също,ама поне не е Нета.

Туон, готина е, ама верно има нещо познато. Като че ли има от на Нета песента, хм...
Леко съм разочарована от избора на Виктория, но се надявам да има успех...
Швейцарската песен ми е малко странна, имам чувството, че това момче ще го боли гърлото накрая
Леле, Полша ме изненадаха Simple Smile Много приятно танцувално
Латвия е ужасна
Исландците ги чаках с такова нетърпение, не ми харесва изобщо Sad
Хърватската песен е готина, но нищо особено Simple Smile
Шведската не е лоша, но звучи познато
Азърбайджанската е оригинална Simple Smile Тия маанета са симпатични
Малта много послания, много чудо
Ох, немската песен не ми харесва Sad

# 556
Швейцарската песен ми харесва, но колкото повече пъти я чуя, толкова повече си мисля, че основното в нея са гласът и видеото...не толкова самата песен/мелодия...

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 12:49 от dolce miele

# 557
Швейцарската песен ми харесва, но колкото повече пъти чуя, толкова повече си мисля, че основното в нея са гласът и видеото...не толкова самата песен/мелодия...
Конструкцията на песента е много сходна с тази на Arcade - победителят от 2019, да не говорим, че и пеенето на фалцет е нещо общо. По принцип копията на предходния победител рядко се класират в топ 5, но сега все пак имаме две години пауза, може да му повлияе добре на швейцареца.
Освен това съм сигурна, че ни очаква нещо епично на сцената, така че атмосферата на видеото ще се усети и от тези, които не са го гледали.

# 558
Точно така, аз още като я чух си казах "този как яко е крал от Дънкан Лорънс", нидерландеца, дето спечели... Особено на припева.. същата структура! Това е последната спечелила песен засега и се краде от нея... има логика, хаха. А и май сега букмейкърите дават на швейцарците първото място. Та да видим...

# 559
През повечето време са с еднакви % при букмейкърите Швейцария и Малта, както са с еднакви % и Франция и България...
Скрит текст:
Не се виждам да си пусна да слушам песента на Швейцария след конкурса- макар да ми харесва (не знам как да се изразя по-подходящо, но някак "плоска" ми е като структура, може би с друг аранжимент би ми била по-запомняща). На Дънкан песента я считам за по-запомняща се. Естонската песен, както и австрийската ми харесват все повече- тях бих слушала с удоволствие и след конкурса. Немската за мен е доста странна...А исландската започнах да харесвам (отначало не я считах за нещо особено, но лесно се запомня). За останалите песни май мнението ми (засега) не се е променило.

# 560
Тази година песните са много слаби, поне по мое мнение.  Най-слабата година откъм песни беше 2002, сега е нещо подобно. Миналата година същите певци имаха по-добри предложения...

А днес в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ1 даваха Филип Киркоров и молдовската певица рекламираха SUGAR! В България са!

На 1 час и 27 мин. започва https://bnt.bg/news/filip-kirkorov-specialno-za-bnt-293337news.html

# 561
Да бе..."няма конкуренция между участниците" (веднага повярвах) Joy "България не може да гласува за своята песен, затова трябва да гласувате за Молдова, а Молдова ще гласува за България" Laughing Принципно подкрепям представяне на песните (предполагам, че и Виктория ще има такова в други държави), ама чак пък да трябва да гласуваме за Молдова... Grinning
От днес, Виктория по Нова тв:
https://www.google.com/amp/s/nova.bg/amp/news/view/2021/03/21/32 … D0%25B5%25D0%25BE

# 562
Точно па за молдовската песен - никога. Иначе много ми харесваха едни молдовци преди няколко години Sunstroke Project с един саксофонист, беше голяма атракция. Но тази година песента грам не ми допада. Ако изобщо гласувам, ще е за Естония или Испания. Не съм чул гръцката, исландската, не разбрах какво стана с беларуската... и така

# 563
Забравих да кажа- преди час специално отидох да погледна текста на швейцарската песен- отдавна се канех-  ами, той (по мое мнение) не е нищо особено... Thinking Даже някак несвързан ми се струва. Може пък на френски да звучи по-добре...но преди си мислех, че е нещо УАУ този текст за Вселената, щом такъв възторг предизвиква песента... Grinning Затвърждава ми се мнението, че песента се "крепи" основно на страхотни глас и клип... Simple Smile
Следващите текстове които ще погледна ще са на френската и испанската песен...Мисля, че няма да ме разочарова испанската песен.

# 564
Даа, песента със саксофониста беше страхотна, помня я и аз Simple Smile

# 565
Филип Киркоров и представителката на Молдова ще гостуват довечера в Шоуто на Цитиридис... Trollface

# 566
Молдовците със саксофониста ми бяха вторият фаворит през 2017, явно не само на мен, защото завършиха трети при предвиждани от букмейкърите позиции след 10-тата.
Киркоров пък сега се сетил да промотира като е с тая никаквица, не се сети 2016 и 2019 да ни доведе Сергей Thinking Trollface

# 567
Чух пак цялата молдовска песен и се сетих защо помня само припева...че то другото не е точно пеене. Joy

# 568

Киркоров пък сега се сетил да промотира като е с тая никаквица, не се сети 2016 и 2019 да ни доведе Сергей Thinking Trollface

Или пък 2007 ... Дмитрий Колдун от Беларус, който изпя супер песен, написана от Киркоров

# 569
Natalia Gordienko - SUGAR - Moldova в шоуто на Цитиридис

Общи условия

Активация на акаунт