Обсъждане на имотни обяви-15

• 43 847
  • 777
  •   1
Отговори
# 675
За мезонета съм съгласна с вас, но партер в затворен комплекс не е точно същото като партер по принцип. А и комплексът не е малък, може изобщо прозорците и терасата да не са ти разположени до пътечки и площадки. (Да, това се вижда от снимките, но бог знае какво е снимал собственика точно, може да е поискал цялостно да покаже как изглежда комплекса и че има площадка вътре.) Пак стигаме до там, че трябва на място да видят и преценят.

Обзавеждането няма как да е на всеки по вкуса. По мое мнение и двата се нуждаят от ремонт. Въпрос е вече доколко им е спешен този ремонт и колко им е ок сегашното състояние.
Днес сме на оглед в комплекса, така че ще видим какво е положението с близост до площадки, височина и т.н. За мезонета се поразубедих...

# 676
Стълбите не са кой знае какво!!! Слагаш вратичка от ИКЕА за 80 лв, и всичко е точно. 2 броя, по една за всеки край. и за съвсем кратко време, децата се научават. Знаете ли колко са ловки... след като преминат възрастта 4-5 години, е много по-удобно всеки да си има самостоятелността

Пак с уговорката, че моето е много диво и пъргаво, да кажа, че на 7 месеца се прехвърли през решетката на кошарката, сложена на най-ниско ниво. Та тичахме до Пирогов, че бая си тресна главата в дюшемето. Открити стълби без страници и гръб за мен е ужас с малко дете, само като си го представя. Параноичка съм.

Но да оставим настрана децата, качването и свалянето и на мебели, дори и разглобени, по тези вити стълби не е кеф. Ако пък е по-обемна мебел/уред, който не се разглобява ...

По-добре да изчакам да стане детето поне на 12, да съм сигурна, че няма да се гони с другото или с приятелчета по стълбите, пък тогава да купувам мезонет. Laughing

Вили, може пък да е ОК апартаментът в затворения комплекс, днес ще видите. Но все пак имай предвид, че цената му е такава (по-ниска предполагам) именно заради етажа. Гледайте и дали е близо до/граничи с асансьора или някакви други общи помещения във входа. Може би има шумоизолация към асансьора, но се сетете и в офиса, и в къщи колко често съседи се срещат и почват да си лафят/кудкудякат точно пред асансьора/във входа. Тези гласове, ехо ... , влизане/излизане през входната врата на кооперацията. Все са шумове. Да не отварям пак обявата - погледнете дали горния етаж е издаден над партера. Това още повече хвърля сянка. Ориентирайте се за изложението - довечера, като отидете, слънцето ще ви е на запад. Сутрин от изток и вечер от запад слънцето е ниско, от юг е високо.

# 677
  • София
Стълбището, а на партер и входа, също са доста шумни места. Имахме спалня граничеща със стълбище и си беше шумно.

# 678
  • София
Слезте под апартамента да огледате.
Юни месец лесно се купува партер. любопитно е януари какво е положението.

# 679
Благодаря за съветите 😊 Ще погледнем за всичко - то че си има минусите е ясно, но се надявам плюсовете да са повече от тях 🙏🙂

# 680
Огледайте се и да няма голям климатик някъде наблизо. Има хора, които живеят близо до външното тяло на големи климатици, и им се плаче.

# 681
Благодаря за съветите 😊 Ще погледнем за всичко - то че си има минусите е ясно, но се надявам плюсовете да са повече от тях 🙏🙂

Споделете какво стана с апартамента Simple Smile Любопитно ми е какви са впечатленията ви след огледа.

# 682
И аз чакам отзиви Smile Реших, че са го харесали и искат първо да капарират, за да са сигурни, че няма някой да им го измъкне.

# 683
Здравейте! Да, много ни хареса - разпитах и огледах за всичко, което ни интересуваше. Детската площадка не беше близо до нас, както и не забелязах да има хора, които се събират до прозореца. Холът е доста голям, светлина влиза през деня, тъй като изложението му е източно (отвън през прозорците не се вижда нищо навътре, като огледални са). Спалните наистина са си на височина 1 етаж и изобщо нямаше поводи за притеснения, че е партер. Спалните са юго-западни и са си светлички. Нямаше течове, влага, миризма на мухъл и т.н. Асансьора е отделен, влиза се през междинна врата, която също се заключва за да се стигне до апартаментите и не се чуват съответно влизащите и излизащите от входа. Хареса ни много 😊 Имаме още няколко набелязани места, които искаме да видим и ще го решим. Дано само през това време да не го капарира някой 😅

# 684
  • Бургас
Ами обявата не е активна вече, може и да е капариран...

# 685
Аз я гледах пак са я качили, но в кв. Павлово - защото там спирката е на Павлово и то се пада от другата страна на булеварда.

# 686
Здравейте
Какво ще кажете за тази обява :
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1i158952626769473
има ли потенциал или не си струва труда за такъв голям ремонт.

# 687
Ако го подаряват много ще се чудя, но пари няма да дам.

# 688
  • София
Реално това е високо мазе, нали така?
Аз знам къщата, прекрасна, на чудесно място, ама това чудо подземно не бих взела. Гледах като я правеха и се чудех дащо отсавят така грозна и неремонтирана долната част. До колкото успявам да видя от снимките и вътре във входа не са ремонтирали нищо, а стои с мухъла и излющената мазилка
П.П. Като гледам височините над вратите не вярвам това да е помещение с височина 2.50

# 689
Здравейте
Какво ще кажете за тази обява :
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1i158952626769473
има ли потенциал или не си струва труда за такъв голям ремонт.

Според мен не си струва - много пари трябва да се вложат в ремонт, етаж от къща - не знаеш и какви “съседи” ще имате на другите два етажа. А и в центъра - паркирането ще е мираж

Общи условия

Активация на акаунт