Любители на кучета - 102

• 23 946
  • 782
  •   1
Отговори
# 735
FlameV, тя моята ми е от форумна игра. Както си ги мислех за глезотия и нямах никакво намерение да си купувам, та ме изтеглиха. Просто участвах наред в игрите, някакъв период ми беше. Сега съм ги зарязала. А в същото време вървеше игра за кашпички, три бройки много красивички, е за тях си виках, а дано ме изтеглят. И, може и да не ми повярва някой, но не се зарадвах в първия момент на Маyа-та. После се оказа, че ми върши работа и досега я използвам. За ежедневно почистване, за по-сериозно вадя тежката артилерия - самсунга. Ама и разглезва, все повече не ми се ще да мъкна тежкия самсунг.Simple Smile

# 736
  • о`майна лунна нощ е
Ще си позволя да дам препоръка за робот, без да съм го ползвала, но си събирам пари за него.
Xiaomi Roborock S50, систематичен, разкош .. само цената ме убива, но съм търпелива и някой ден ще си го взема.

А кашлящото куче - Швепса вече втора година  му слагаме противокашлячната ваксина и съм доволна. Не е боледувал и за това не мога да съм полезна с това как протича като симптоми. Но еднократно, макар сериозно закашляте с повръщане, не ми прилича на разболяване.

# 737
  • Sliven
Момичета, я кажете - ползвате ли роботи - прахосмукачки? От тези, дето сами шават да чистят? Ако да - вършат ли работа за животински косми?
FlameV , имам такава и съм много доволна, пуска се всеки ден даже и по два пъти и всеки път се пълни контейнерчето. С два джака сме и косми колкото щеш, но поне по земята вече не са толкова - справя се перфектно с късите им косми.
Благодаря! Дали е окей да ми напишеш модела, за да погледна? Simple Smile)
нашата е XIAOMI ROBOROCK S50, дано не бъркам в писането, бяла и сме много доволни. Кучетата изобщо не я отразяват, а старата се скъсваха всеки ден да я лаят и целият квартал разбираха, че чистим Smile
Взехме я от Алиекспрес 11.11. когато имаха намаления и ни излезе като цена около 500-550 (не се сещам точно) има във фб една група за роботи и човека, който е администратор е много отзивчив и съдейства при поръчването

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 11:27 от dida78g

# 738
  • София
Моята прахосмукачка е тежката артилерия - жична вертикална, води се Dysan Animal Ball 2. Аз съм много доволна от нея. И парочистачка имам, и нея си ползвам. И за нея един голям + от мен. Моята е на VAX, взех и препарат за домове с домашни любимци, ама да ме питате защо, и аз не знам. По-често мия само с вода, рядко се сещам да сложа препарат. А иначе препарата е специален, да не дразни животните, предвид, че те са постоянно по пода и носовете им също са там.

# 739
  • под тепетата
У нас разположението е такова, че робот няма да ми върши работа. Парочистачката на Despi ме заинтригува. Може ли модела? Иначе и аз съм фен на Кирхер. Вярно, че ме чуват и на края на улицата, а Озьо само кат ме види с тръбата се изнизва по-нисък от тревата Simple Smile  У майка му забелязах роботче при последното ни гостуване, а там са три броя кучки и един котьо.

# 740
Аз имам робот прахосмукачка и съм много доволна от нея. С едно куче и 6 котки съм. Обира ми всичките косми и я пускам 2 пъти. Сутрин и вечер. Моята е IlifeV4. Съвсем обикновена. Струваше около 400 лв. Станала ми е незаменим помощник. Точно заради космите я купих.

# 741
  • гр.Варна
Да хапнете за мое здраве

# 742
  • Варна
Че Ре Де, усмихнато момиче. Да си здрава и щастлива, ти и твоето семейство. 🥂😘

# 743
Жива и здрава, Плами! Късмет, любов и радост да има в живота ти!

# 744
  • под тепетата
Здрава да си, Плами! Да те радват и обичат всички около теб - дву и четирикраки Simple Smile
Почерпката е един път, помислих, че си объркала темата Yum

# 745
ЧРД,Плами! Да слушкат и да те радват всички вкъщи. 🤗🎂🎉
Има цяла тема за роботчетата,аз съм се замечтала отдавна за един,ама все не стигаме до него. 😣 Скоро в друга тема похвалиха едни евтини -по 200 лв от Лидл и Кауфланд,но лично мнение не мога да дам. Аз бих взела iLife ако някога имам финанси.
Излезнахме ние,за сефте от два месеца и налетяхме на личната ни лекарка. Скара ни се,каза да се прибираме и се почувствах като престъпник. 🙄 Излизаме на двора само,обаче трябваше да ходим до пощата,та използвах случая да се разходим,но повече не ми се рискува. Ще си тичаме в двора.

# 746
Честит Ден Ден, Плами!
Бъди здрава и много любов 😍

# 747
Честит рожден ден Плами.
Да си жива и здрава и всички мечти да ти се сбъднат.

6 месеца по-рано

# 748
  • Bарна, морето, сините вълни
Честит рожден ден, Плами! Birthday Balloon Beers Бъди много здрава, обичана и щастлива! Нека всяка мечта бъде реалност. Kissing Heart Хареса ми почерпката ти.

Билянка, този модел е:
https://www.karcher-cleanteh.com/bg/product/624.html

# 749
ЧРД Плами! Flowers Bouquet От сърце ти желая много здраве и щастливи мигове! Весел празник! BirthdayChampagneBalloon

Общи условия

Активация на акаунт