Любители на кучета - 102

• 23 946
  • 782
  •   1
Отговори
# 750
  • Sliven
Плами, честит рожден ден! Желая здраве, че без него нищо друго няма да ни се случи. BirthdayBalloonParty TimeTada А от тая вкусна почерпка надебелях бе Wink

# 751
  • гр.Варна
Мерси, мерси, хапване и пийване ни остана само. И с кучетата набързо разходка. Почти на бегом се разминаваме всички от нашата поляна. Не сме доволни нито аз нито животинките. Искам да ги снимам двете говеда, но миговете когато са близо една до друга са изключително редки.

# 752
  • о`майна лунна нощ е
Щастлив и усмихнат празник и от мен! Ще му дойде времето за всенародни тържества. Сега благодаря за почерпката и пожелавам здраве!

# 753
  • под тепетата
Despi, много ми легна на сърце тоз модел парочистачка! Заплювам си я, като се измъкнем от тази гадост.

# 754
Честит рожден ден, Плами.

Ние имаме парочистачка, опитвам се да навия ММ за робот, ама не - нямало да върши работа. То вярно, че нашето се скубе като невидяло, ама...
Но с последната поръчка от зооплюс с точките, които бях събрала, взех ръкавица за почистване на косми. Ами, по нищо не отстъпва от линт ролките, но пък ми пести и излишна хартия, и пари за тях, така че съм доволна. Минус е, че тя самата се почиства трудно.

# 755
  • о`майна лунна нощ е
Една червена ли е тази ръкавица? Аз купих такава, но не мога да кажа, че ефектът от нея е уау. Все пак давам положителен отзив, че върши работа като за тези пари/ точки, които могат да се ползват за поръчването й.

# 756
  • София
Честит празник, жива и здрава да си, Плами!

По въпроса с прахосмукачките, може да "бия" всички ви... имаме един робот iRobot (но вече много стар от 2013г), една акумулаторна безкабелна Animal Pro на Бош (на 1 година), една Zelmer с воден филтър (тя още по-стара от робота) и отделно парочистачка (не на прахосмукачка). Та да ме питате кога ги ползваме Simple Smile
Роботът - като ни няма, ама и кучето като го няма - т.е. един ден от седмицата посещава офиса с нас! Вече е стар модел, сменихме и една батерия, но напоследък рядко го пускаме.
Бош-ката - редовно сутрин или след закуската на децата (понякога и след всяко ядене Rage) Това чудо, защото е със специална четка, чисти много добре и с малко усилие! Така всеки ден обираме космите от кучето перфектно.
Зелмер-а - при съботно/неделното основно почистване - с него най-добре почистваме, но е най-обемен и тежък, и почистването винаги отнема доста време (нали е основно).
А парочистачката... ако много реша да изчистя фугите и теракота, но това напоследък не се случва никак често, да не казвам изобщо Simple Smile
Та така!
Робот купувайте смело! Няма такова удобство, но нашето куче го лае безобразно Simple Smile.
Затова в "деня на робота", Чарли краси офиса.

# 757
  • Бургас
И ние сме с irobot от 8-мата серия, много съм доволна, пускам го всеки ден, ама когато кучето и мен ме няма. Не го лае, ама се гонят и не е удобно.
Зелмер също имам с воден филтър, който е за седмично почистване. Заради водния филтър вкъщи почти няма прах.

# 758
Една червена ли е тази ръкавица? Аз купих такава, но не мога да кажа, че ефектът от нея е уау. Все пак давам положителен отзив, че върши работа като за тези пари/ точки, които могат да се ползват за поръчването й.
Същата, аз установих, че има чалъм - минава се срещуположно на косъмчетата от ръкавицата. Сега, не обира всичко с едно минаване с ръката, но то и ролките не го правят.

# 759
Честит рожден ден Плами, бъди жива и здрава Hug

# 760
  • У Диспансера ...♥♥♥
Плами, честит празник !
Много здраве и щастие 🎂🎁

# 761
  • София
ЧРД, Плами! Жива и здрава да си!
Момичета, стиснете по едно палче да се "окучим" скоро!

# 762
  • под тепетата
Стискаме , Коте! Кой ще се окучва?

# 763
  • Bарна, морето, сините вълни
Ммм, аз го разбрах, Котето да се окучи. Боже, как само звучи! Joy Доколкото знам сега не са при нея хубостниците.

# 764
  • о`майна лунна нощ е
Аз го разбирам някое от хъскита да си дойде у дома, но пък много би ме зарадвало котето да се окучи ... Много як лаф 😂 Приветствам всякаква форма на увеличаване числеността на обитателите у дома.

Общи условия

Активация на акаунт