Любители на кучета - 102

• 23 964
  • 782
  •   1
Отговори
# 765
  • гр.Варна
Купона свърши хаха. Успях да ги хвана

# 766
  • София
Ох, добре ме разхилихте от сутринта, момичета, благодаря ви!
Да обясня - да си вземем някое хъсоче вкъщи имах предвид Simple Smile че нали сега сме "обезкучени" - та от там да се "окучим" Simple Smile

# 767
  • София
Момичета, май имаме проблем, а от клиниката не вдигат. От два дни единият тестис на Харли е доста зачервен. Мазах го с едно мазило и няколко пъти с крем здраве, но няма подобрение. Не го боли. На някой от вашите мъжкари дали се е случвало таквоз нещо и трябва ли да се притеснявам?

# 768
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тонка, на моя се случвало, мазах го с здраве и аз. Не помня колко дни продължи, но бързо се оправи . Нямаше подуто и не усещаше дискомфорт.

# 769
# 770
  • София
Благодаря за отговора, Нарцисчева. Дано да му мине с мазилата.

# 771
  • Бургас
Помощ! Елза изяде чорап. Преди около час. Да я карам да повръща, или?

# 772
давай и кислородна вода, ще го върне
Обади се и на вет-а де, но Тара като малка нагълта чорапогащник и вета по телефона каза да и дам кислородна вода, не помня съотношение мл/кг обаче!

# 773
  • под тепетата
Мисля, че кислородната вода се дава веднага. При остри предмети - варен картоф, за да го обгърне. Не знам дали ако се даде прясно мляко или масло за разхлабване, няма да го извади по-бързо отзад.
Няма ли да ни затворят, на 52 страница сме?

# 774
  • Sliven
бързо по 10-на мл кислородна вода през 15 минути, мисля че беше до 3-4 пъти.

# 775
  • Бургас
Звънях на доктора, каза да не давам нищо и да чакам до утре дали няма да го изкара. Да не я храня, само вода.
Питах олио дали да не дам, да разхлаби, каза, че ще утежня положението така.

# 776
  • Bарна, морето, сините вълни
Стискам палци всичко да е наред с Елзичка! 🤞

# 777
И аз стискам палци всичко да е наред с Елзичка.

# 778
  • о`майна лунна нощ е
На мен ми е силно притеснено с тоя чорап. Не смея да давам никакви прогнози, но като знам какво чудо е в кокерската група с тия бездънни стомаси, всичко е въпрос на късмет. Някои ги прекарват по пързалката, други ги настига ножът. Дано при вас се размине по-леко.

# 779
  • Пловдив
Tintina, дано го повърне. Hands Pray
моето малко бебе спи през повечето време. Днес за първи път го видях да спи по гръб

и сега пак се готви да залягва

За 1 месец е качил 4 кг и вече е 10,100, а утре ни предстои ваксина - последна май. И скоро ще започнем да излизаме. Не е много ясно с карантината как ще стане обаче.

Общи условия

Активация на акаунт