Да си разтълкуваме съня - 11

• 45 291
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
каква емоция имаше? Ти например радостна ли се чувстваше, че сте излезли да пиете кафе?

# 211
каква емоция имаше? Ти например радостна ли се чувстваше, че сте излезли да пиете кафе?
Странно, но ми беше леко апатично. Нямаше особена емоция от моя страна.

# 212
Странно, но ми беше леко апатично. Нямаше особена емоция от моя страна.
не и се обаждай тогава

# 213
Сънувах, че паля свещ.
Какво означава?

# 214
Сънувах, че паля свещ.
Какво означава?
"Палиш ли в съня си свещ, значи ти предстоят постижения, ще бъдеш обичан, ще имаш радости." Така пише в интернет.

# 215
Благодаря, аз също мога да ползвам гугъл.
Търся друг вид тълкувание.

# 216
а какво означава, когато сънуваш свой роднина с който си бил в добри отношения - майка/баща/баба, който е починал отдавна ... честно не ми идва на ум нищо, може би търсиш закрила и покрепа от него? или душата на починалия е неспокойна, защото "вижда"", че ти имаш няккаъв сериозен проблем? ...

# 217
много е общо така, трябва да споделите конкретна ситуация, детайли.

# 218
Сънувах брат ми да носи малки бели почти новородени кученца и ми ги сложи на леглото.
В началото се зарадвах, после се ядосох, защото почнаха да пишкат. Ядосах се насън и му се накарах.
Някакви идеи?

# 219
Да направи нещо в реалния живот, което да ти донесе на теб грижи и тревоги?

# 220
Сънувах, че съм булка (омъжена съм наяве) в дома на родителите си. Гледах се в огледалото - бяла рокля и черни слънчеви очила. Имаше гости на терасата, изведнъж се изви силна буря и всички паднаха на земята, всичко беше потрошено, но аз не изпитах страх или безпокойство. Просто попитах майка ми има ли къде да настаним останалите гости при това положение. Странно, защото по принцип съм ангажирана към всичко, а не безразлична.

# 221
За слънчеви очила гледаме нереалистично на даден човек или ситуация. Тоест си затваряме очите.  Това според мен.
Бяла булчинска рокля не е на хубаво.

# 222
  • ...на безопасно
Много ти е натоварен символично съня.
Имаш ли разочарование от брака си? Чувстваш ли се сбъркала? Усещаш ли, че си " отваряш очите"?
Някаква ситуация?
Или може би предстои?

# 223
Имам приличен брак - в смисъл с обичайните проблеми, но без сериозни катаклизми. Но истината е, че в последно време имам мисли в тая посока, чувствам се самотна. Но още не съм си отворила очите за нещо сериозно, хах, надявам се да не предстоят драми. В съня си, въпреки бурята и счупените неща, се чувствах спокойна, да не кажа безразлична. Обикновено от съпътстващото чувство се ръководя... Благодаря за отговорите!

# 224
  • София
Аз сънувах, че се люлея на една огромна люлка, на едно огромно дърво. Толкова се залюлявах, че стигах до короната на дървото. Ама огромна ви казвам, неестествено голяма люлка. Емоцията по време на съня беше радост! Много щастлива бях.

Преди това пък как и защо не помня, но сънувах как мишки ядат змия. Аз седя и ги гледам, дори не ми се струваше абсурдно.

Общи условия

Активация на акаунт