Да си разтълкуваме съня - 11

• 45 314
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Снощи сънувах странен сън и не мога да спра да мисля за него, кара ме да се чувствам неспокойна.
Когато бях дете 6-7 годишна, всеки ден си играех на улицата със съседските деца, но един ден се случи нещастие и един камион на когото водачът беше изгубил управление се качи на тротоара и за нещастие уби едно момиче с което дружахме.
Та сънувам, че съм в някаква стая и тя влиза, странното е, че някак беше на ръст като възрастен човек, идва до мен да ме поздрави понеже не сме се виждали отдавна, беше с маска, както и аз и тя ме хваща да ме разцелува, но аз се опитвам да се отскубна с идеята да не се заразя... В последствие тя започна някакъв разговор, който не си спомням, но аз някак знаех, че тя всъщност е починала, в един момент тя изведнъж се извиси във въздуха легнала, като мъртвец и някак постепено изчезна.. Събудих се ...
После пак съм заспала и сънувам, че съм вкъщи и завъртам крана на парното и в един момент стената на апартамента се разцепва и потича вода, идва някаква съседка, която не познавам и решаваме, че проблема е при друга съседка /която хич не обичам, защото постоянно изхвърля буклуци през балкона/, та отиваме в нейния апартамент където също тече вода и тя посочва някаква подгизнала конструкция на стената от която според нея е проблема - започваме да я разрушаваме и вътре някакъв голям черен гарван, който се опита да влезе в стаята, но го избутахме навън ..

# 226
Здравейте, случва ми се нещо много странно.
От 1 месец насам сънувам любовна история между мен и един колега. През вечер сънувам продължение на предходната серия. В реалния живот аз си имам мъж от години и нямам интерес към колегата, както и той към мен, нямаме контакт дори на работа, тъй като сме в различни отдели.
В съня ми много се обичаме с този човек, преживяваме какво ли не и понеже изживявам всичко, на сутринта ми е много съвестно като видя мъжа си да спи до мен, а аз от месец си имам нощно гадже 😀
На какво се дължат тези сънища с друг мъж, не са сексуални, а чисто любовни, любов си имам и наяве. И как така с един и същи човек, че и с продължения? Какво иска да ми каже мозъкът ми?

# 227
Имате ли повтарящ се сън? Например аз го сънувам в някаква разновидност, не всяка нощ разбира се. Но така и не мога да си го обясня Simple Smile Сънят е, че изпускам я влак, я автобус... бързам, бързам, пък накрая все го изпускам Simple Smile

# 228
Имате ли повтарящ се сън? Например аз го сънувам в някаква разновидност, не всяка нощ разбира се. Но така и не мога да си го обясня Simple Smile Сънят е, че изпускам я влак, я автобус... бързам, бързам, пък накрая все го изпускам Simple Smile
според мен, трябва да направиш нещо нестандартно. Явно ти си подхождаш по един и същ начин към някакъв проблем, и все не го разрешаваш. в контекста на горното: ти все тичаш, бързаш, но да кажем, можеш да хванеш влака и ако се преместиш да живееш до гарата, или може някой колега да те закара с кола,  тогава може би без никакво тичане. Сънят ти показва, че не е това начина, колкото и да бързаш, не става. Същият проблем с друг подход, не би бил проблем.

# 229

Имала съм повтарящ се сън с години.
От малко дете до към 25 годишнината си.
Това е нерешен проблем. Нещо коетот не искаш да признаеш, да решиш.
Не ми се разказва. Лично е. Трябва всеки сам да се запита спрямо живота си, преживяванията си, какво точно означава.

# 230
Здравейте, тази нощ сънувах ужасен сън и не намирам нищо в интернет какво означава.
Съня беше как ме принуждават да отрежа ръцете на непознато момиче и аз ги отрязах.
В интернет пише само в случай ако съня е, че моите ръце ги отрежат значи смърт в семейството. Но нищо не пише ако аз отрязвам ръцете на някой.
Много съм се притеснила, моля ако някой знае да напише, дано не означава същото, което е и при другия случай.

# 231
  • София
Здравейте!

Имам нужда от помощ/посока за разтълкуване на част от снощният си сън..

На терасата съм на последния етаж на предбалканската ни наследствена къща. Поглеждайки към покрива, виждам там кацнал голям щъркел. Премествайки погледа си по-нагоре по покрива, с изненада, дори шок,  виждам непознат, много черен човек, държащ в ръцете си въже с примка. Той метна примката на шията на щъркела и започна да го тегли. В следващия момент виждам под щъркела, в улука на покрива, любимият си котарак - любопитно наблюдаващ ситуацията с птицата. Започнах да викам котаракът по име, бях много уплашена, страхувах се да не се подплаши и да не падне от покрива. Виках го повече от настоятелно, почти в истерия.

Котаракът не падна, но черния човек, не видя драмата ми с котката и помисли, че викам заради щъркела. Каза ми: "- Ти си била много чувствителна.." Спусна щъркела бавно до земята, аз изтичах и го освободих от примката. Започнах да го храня с ..кашкавал. Щъркелът беше добре и хапваше.

В този момент се появи дядо ми (почина през 2015 год.) и започна да пляска с ръце, за да подплаши щъркела и да го прогони. Не беше много настоятелен, по-скоро действията му бяха "Хйде, всеки по пътя си". Аз го помолих да не го плаши, той спря да маха с ръцете и в този момент щъркелът се превърна в таралеж. Дядо се засмя и каза, че никога не е виждал толкова охранен таралеж.

Наистина ще съм благодарна за носоки в тълкуването. Сънувам много, но само малка част от сънищата ми остават ярки в съзнанието ми при събуждане и зная, че не са случайни. Този е от тях..

# 232
Сънувах Веселин Маринов. Чаках го на някаква гара. Опитвах се да го свалям, но не ми обърна внимание.
Не се потеше Mr. Green
Понякога сънувам големи глупости Grinning

# 233
  • гр.Пловдив
Здравейте!

Нищо не намирам като тълкуване,затова ще попитам тук -лошо нещо ли предвещава -сънуваш,че се подмятам с красиво дълго тюлено ЧЕРНО наметало с пришити черни розички? .Бях в добро настроение.

# 234
Здравейте!

Имам нужда от помощ/посока за разтълкуване на част от снощният си сън..

На терасата съм на последния етаж на предбалканската ни наследствена къща. Поглеждайки към покрива, виждам там кацнал голям щъркел. Премествайки погледа си по-нагоре по покрива, с изненада, дори шок,  виждам непознат, много черен човек, държащ в ръцете си въже с примка. Той метна примката на шията на щъркела и започна да го тегли. В следващия момент виждам под щъркела, в улука на покрива, любимият си котарак - любопитно наблюдаващ ситуацията с птицата. Започнах да викам котаракът по име, бях много уплашена, страхувах се да не се подплаши и да не падне от покрива. Виках го повече от настоятелно, почти в истерия.

Котаракът не падна, но черния човек, не видя драмата ми с котката и помисли, че викам заради щъркела. Каза ми: "- Ти си била много чувствителна.." Спусна щъркела бавно до земята, аз изтичах и го освободих от примката. Започнах да го храня с ..кашкавал. Щъркелът беше добре и хапваше.

В този момент се появи дядо ми (почина през 2015 год.) и започна да пляска с ръце, за да подплаши щъркела и да го прогони. Не беше много настоятелен, по-скоро действията му бяха "Хйде, всеки по пътя си". Аз го помолих да не го плаши, той спря да маха с ръцете и в този момент щъркелът се превърна в таралеж. Дядо се засмя и каза, че никога не е виждал толкова охранен таралеж.

Наистина ще съм благодарна за носоки в тълкуването. Сънувам много, но само малка част от сънищата ми остават ярки в съзнанието ми при събуждане и зная, че не са случайни. Този е от тях..
понеже не познавам отношенията ти с дядо ти...само някои насоки. По-скоро се опитай сама да си го разтълкуваш.

може би отстрани не те разбират или даваш грешни сигнали на хората, примерно, ти си гониш котката, а човекът си мисли, че викаш заради щъркела.
Може да е, че прекалено много се грижиш или може и обременяваш със състрадание към други.

Дядо ти иска да ти каже, че нещата не са това, което изглеждат на пръв поглед, сега щъркел, после таралеж. Може би да вникваш повече в нещата, хора, проблеми, да откриваш неистинското от истинското.

С това 'всеки по пътя си' дядо ти иска да ти каже, да не се занимаваш с такива неща/проблеми/ хора, да си вървиш по своя път (помисли кой/какво може да бъде 'щъркела' в твоя живот). Нещо, някой те отклонява. Дядо ти не е говорел, това е внушение/телепатия, но ти си го разбрала какво иска да каже. Ето той самият, разгонва ненужните 'и всеки по пътя си'...един вид той ти помага, защото ти не ги гониш, а напротив (храниш щъркела, не знаеш къде е котарака в това време), нещо се отклоняваш, хабиш сили, енергия...

# 235
  • София
Pepina_n3, благодаря ти много за анализа. Със сигурност ми даде широко поле за размисъл.. Flowers Hibiscus

# 236
Здравейте, ще се радвам на помощ за някакво тълкувание на снощния ми сън.

Вчера се навършиха 2 месеца от смъртта на моята прабаба и снощи я сънувах. Беше жива и се намираше в къщата, в която почина. Нищо не каза, спеше през цялото време, беше слаба, а аз се притеснявах и повтарях: “Как можахме да оплачем жив човек, как можахме да залепим некролози на жив човек”.
Много ме притесни този сън.

# 237
Баба ти те успокоява. Според написаното ти си още имаш някакви притеснения относно нея... Според мен, не е притеснително.

# 238
Благодаря! Heart Надявам се да е светъл пътят ѝ, но просто ме притесни този сън, не знам защо.

# 239
Сънувах изгрева....беше много много тъмно а слънцето се издигаше над хоризонта и тъмнитата постепенно се разсейваше.

Общи условия

Активация на акаунт