Когато бях дете 6-7 годишна, всеки ден си играех на улицата със съседските деца, но един ден се случи нещастие и един камион на когото водачът беше изгубил управление се качи на тротоара и за нещастие уби едно момиче с което дружахме.
Та сънувам, че съм в някаква стая и тя влиза, странното е, че някак беше на ръст като възрастен човек, идва до мен да ме поздрави понеже не сме се виждали отдавна, беше с маска, както и аз и тя ме хваща да ме разцелува, но аз се опитвам да се отскубна с идеята да не се заразя... В последствие тя започна някакъв разговор, който не си спомням, но аз някак знаех, че тя всъщност е починала, в един момент тя изведнъж се извиси във въздуха легнала, като мъртвец и някак постепено изчезна.. Събудих се ...
После пак съм заспала и сънувам, че съм вкъщи и завъртам крана на парното и в един момент стената на апартамента се разцепва и потича вода, идва някаква съседка, която не познавам и решаваме, че проблема е при друга съседка /която хич не обичам, защото постоянно изхвърля буклуци през балкона/, та отиваме в нейния апартамент където също тече вода и тя посочва някаква подгизнала конструкция на стената от която според нея е проблема - започваме да я разрушаваме и вътре някакъв голям черен гарван, който се опита да влезе в стаята, но го избутахме навън ..
Сънят е, че изпускам я влак, я автобус... бързам, бързам, пък накрая все го изпускам
Надявам се да е светъл пътят ѝ, но просто ме притесни този сън, не знам защо.