Да си разтълкуваме съня - 11

• 44 640
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
@Mak
според мен се опитай да дадеш нещо, на някой, ако са ти поискали напоследък. Ти си мислиш, че нищо не можеш  да дадеш, ама не е така (сандвичи даваш в съня). Или се освободи от ненужен товар, примерно изхвърли стари дрехи, нещо, което не ти трябва, няма значение какво. Ако си имала желание да се сдобиеш с нещо, първо трябва да направиш 'място', то да дойде. Пример: искаш нова кола, разкарваш старата, оставаш без кола известно време. Искаш нов приятел, скъсваш със стария всякакви връзки. Искаш нова работа, защото старата не те кефи - напусни я.

# 541
Събудих се с Много гаден сън. Кофти започвам новият месец и новата седмица. Сънувах, че има буря(реално не я видях) и мълния удари къщата и се разцепи едната вътрешна стена. Малее, много ясно си спомням всичко. Пише в нета  че ще имам сериозни проблеми. В понеделник и на 1во число сънищата се сбъдват.

# 542
Сънувах странен сън. Не мога да се ориентирам какво точно означава. Стандартните съновници не мисля, че могат да помогнат в тълкуванието на съня ми. Моля за помощ.

Та...на съня:
Сънувах, че съм на гробищата “Марашевци". Установих, че гроба в гроба на брата на моя дядо (това е семеен гроб, където лежат прабаба ми, брата на дядо ми и майка ми) не е положен той. После с вуйчо ми вървяхме през някакви кални пътища по баири, като че ли извън града в нещо като вилна зона. Отидохме в къщата на жена, която беше възрастна и ми приличаше на една починала преди много време съседка.
В двора до самата къща имаше гроб. На него имаше избеляла стара снимка, а наоколо беше някак светло, като слънчево. И аз разбрах, че там е заровен (предполагам праха му, защото е кремиран) брата на моя дядо.

Елементи в съня, които ме интересуват като комбинации помежду си:
• гроб, намиране на гроб, погребан в друг гроб
• стара снимка, избеляла снимка
• възрастна съседка, починала съседка

# 543
  • София
  В понеделник и на 1во число сънищата се сбъдват.
Откъде това?
Аз пък сънувах, че карам кола и минавам 2 съвсем нови светофара на пам. Левски (реално ги няма) на червено. За малко полицията да ме спре, ама не ме спря.
Вторият сън, че се бия с някакъв в един магазин, но и двамата държим някакви странни уреди, електрически.

# 544
Здравейте, сънувах че ми падна нокътя на паллеца на левия крак. Нямаше болка и кръв. Нокътя беше набръчкан и грозен, а отдолу имаше нов гладък. В съновниците пише много лоши неща  Sad

# 545
Сънувах,че сме купили къща.(Стара е вътре)и отиваме там но ,все едно има духове там в предметите и аз им казвам ,,ако има някой покажете и те започват да се мърдат"Викам им ,,Искате ли да се махнем и една като играчка ягода прави с бели ръце знак да.Всички ли искате да се махнем и всичко започна да се мърда.И всички си отидохме от къщата.???

# 546
  • София
Здравейте,
Сънувах вълк, който ме ухапа на няколко места, но не ме болеше, нито имаше кръв. Имаше много хора около мен , но само си стояха и гледаха. Четох някъде , че май значело съперник?

# 547
Здравейте,сънувах две малки момичета близначки с някаква жена може би майка им,след това някакво бебе.Какво може да означава този сън,? Благодаря предварително

# 548
И аз, дето се оплаквах, че сънувам по веднъж на сто години, тая нощ сънувах починалото си лабрадорче. Откакто почина, година и нещо, не съм го сънувала. Сега съгледах в кухнята едно легнало бяло голямо куче (лабчо беше антрацитено черен), но в съня ми това бялото за мен беше Рекс, а до него лежаха две котарани. Никога в живота си котки не съм гледала. Видях ги и си помислих, че не съм ги хранила от дни. Хукнах, насипах храна по паничките, котаранките първи пристигнаха, лабчето и то дойде и......до тук бях, събудих се. И ми е хубаво, че го сънувах, и ми е тъжно, че го няма, и се чудя защо пък бяло, като той целият беше черен.....

# 549
Лабрекс,очите ми се напълниха съ сълзи като те прочетох!Незнам дали помниш,че изгубих едно куче прибрано от улицата ,малко след твоя Рекс,Роко се казваше!
Преди 20 години почина кокера ми,вярваш ли,че го сънувам през всичките тези години веднъж като кокер,друг път като друга порода,но знам че е той.Имала съм други кучета след него,но в сънищата ми е само той.
Винаги ,когато го сънувам се сещам за филма„Кучешки живот” .

# 550
Здравейтеее, аз сънувах че с майка ми и баща ми сме на ресторант...
Но  в съня си не видях нито ядене нито пиене (просто сядаме).
И след тва, че отивам у приятеля ми...
Мнннного странно, нещо знаете ли??

# 551
Лабрекс,очите ми се напълниха съ сълзи като те прочетох!Незнам дали помниш,че изгубих едно куче прибрано от улицата ,малко след твоя Рекс,Роко се казваше!
Преди 20 години почина кокера ми,вярваш ли,че го сънувам през всичките тези години веднъж като кокер,друг път като друга порода,но знам че е той.Имала съм други кучета след него,но в сънищата ми е само той.
Винаги ,когато го сънувам се сещам за филма„Кучешки живот” .
Аз пък направо на себе си се ядосвам, че не сънувам. Много рядко. Да, помня за Роко, а тоя филм не знам дали ще намеря сили да го изгледам някога. Не знам колко пъти съм почвала и не мога, оставям го и минавам на някой тъп неангажиращ, просто да ми отвлече вниманието. А, иначе си го мисля Рексунчо, и татко така, всеки ден си говоря с тях и си спомням какво ли не, но не сънувам, ей такава затлачена съм. То, забрава няма да има докато човек е с акъла си, но бих искала поне в съня си да ги срещам.

# 552
  • София
Откакто почина, година и нещо, не съм го сънувала.
Старият ми котарак не го бях сънувала никога. Почина 93та. Сънувах го преди да отида да взема сегашният си котарак. Да са минали 10 г.
Тръгнах към къщата, от където щях да взимам котето и ми мина мисълта "много съм глупава, едва ли ще имат такова коте като него." Но сякаш ми дадоха неговият близнак.
Синът ми е виждал снимки на старият котарак, имам само на хартия и ме е питал "къде си снимала Харо?"

# 553
Здравейте,
Сънувах вълк, който ме ухапа на няколко места, но не ме болеше, нито имаше кръв. Имаше много хора около мен , но само си стояха и гледаха. Четох някъде , че май значело съперник?
за мен това е, че ти предстои нещо, някаква трудна ситуация, където трябва да разчиташ единствено на себе си (зяпачите не помагат). За твоя изненада - няма кръв, не боли, ще се справиш! Вярвай повече в себе си, не разчитай на другите, не се притеснявай. Трудно  ще е, все пак вълкът те е хапал, а не е като ти да си го налагала с пръчката Simple Smile , но ще се справиш. Ингорирай тълпата в битките ти с проблемите.

# 554
Днес сънувах първата ми любов( който не съм виждала 17 години вече и не съм се интересувала по никакъв начин от него през тези години). Сънувах, че се срещаме и след много кратко време той вече организира сватба, аз разбирам на самият ден на сватбата, че всички тези приготовления са, защото днес ще се жени за мен. Това го разбира и друго момиче, което започва да плаче, че той ще се жени. Сватбата не е като обичайни сватби, а се редят големи тонколони, маси на някаква площадка. После се събудих(преди да се омъжа).
Идеи за тълкуване?

Общи условия

Активация на акаунт