Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 347
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Аз не познавам много отблизо мъже Риби. Едно от най- хубавите ми познати семейства е мъж Риби и жена Скорпион, като мъжът е напорист, кариерист, оправен, тя е по-мека и добричка. Но вътре в семейството може и тя да го действа, това не знам.
Семейство мъж Риби и жена Везни - тя цял живот е глезена и гледана, така да се каже.
Друг мъж Риби, падащ си по женската част, но го е страх от жена му. Пестелив, предпазлив, измъкващ се.
Още един семеен Риби, съвсем нормален, работлив, шегаджия.
Друг Риби ерген, отдал се на алкохола, и един - на Еврофутбол.

# 181
  • София
Всички мъже Риби се правят на отворковци и обществото, но вкъщи са под два чехъла.

# 182
Роднини, семейство, мъж Рибка и жена Близнак, тровеха си животите взаимно, чак на дърти години се поспряха вече. Той е непоносим, абсолютно непоносим, сменя настроенията по 13 пъти на ден, пие и се муси, нищо не го интересуваше, освен да си се сърди и да не проговаря с дни, че и седмици.
 Единствено близначка би могла да изтърпи такъв кошмар, нея я беше грижа още по-малко за неговите настроения и наранени чувства и очаквания, не си го слагаше хич, минава и заминава покрай него и това е.
 Той и без това не говореше за емоциите си чувствата си, а просто се цупондреше и сумтеше, тя не търсеше диалог и без това. 
Всички, абсолютно всички, знаеха за дългогодишния любовник на близначката и си въобразяваха, че той не знае. Намериха се и "доброжелатели", които му се обаждаха по телефона, анонимно, да му разкажат за жена му. Всички, обаче са били в заблуда, че той не знае, знаеше си, и на него не му пукаше, той самият не беше кръшкач. Луди бяха и двамата, вече са по-добре, одъртяха, любовникът отдавна не е фактор, той и преди това явно не е бил, абе към 40 години брак имат. Но в началото, понеже сме си комшии, се чуваха да се мятат предмети из жилището от време на време. Това беше един особено интригуващ брак за целият квартал. Ама, живи и здрави, продължават напред.

Телец и Стрелец и за мен са странна двойка, но пак по-добре от близнак и телец...Все пак, стрелецът е забавен,повече огън има в него, повече страст, ако съумее и да си го държи в гащите с чуждите булки, и да забавлява партньора си колкото всички останали, а не да е готин само извън къщичката , може и да се получи.

# 183
  • Тра-ла-ла
Същата конфигурация мъж Риби - жена Близнаци. Той 1:1 - пиене, мусене, драми. Тя траяла, траяла, пък се развела. С години не може да се отърве от него. Той още повече пропадна, но не спря да я тормози психически, да я следи, да я заплашва с убийство, да ходи да я клепа по разни институции. Добре, че новият й приятел Дева излезе железен и физически, и психически. Двамата заедно минаха бая пъти през ада. Постоянни дела и инстанциите абдикирали при достатъчно доказателства. Рибокът се кротне за известно време и после пак се активира.

# 184
  • София
Всъщност Рибите са от малкото сигурни мъже, които продължават да си живеят с жените си и след .... стотната изневяра.
Като разберат за случката- вдигат скандал, после подвиват опашка от страх да не бъдат трайно изоставени, и животът си продължава.
Имам познато семейство с много шавлива жена. Мъжът и Риби перидично я хваща в крачка, крещи, вика, събира и дрехите да я гони, заплашва и след два дни настъпва мир и безвремемие в дома им.
Обаче ако го слушаш отстрани, изглежда най-категоричния мъж на света. Реално прави това, което иска жена му.

# 185
Еее, стига де, вие пък почнахте да ме отчайвате сега тука, че съм зарязала Рибите за сметка на рогатия добитък. Я как щях да си го водя за носа, вместо да ми се блъска някой у вратата.

# 186
Е, добре де, защо пък ти е някакъв.. никакъв на практика, безхарактерен и жалък(не че всички Риби са такива). Стой при рогатия, докато ти е интересно, после дерзай към следващия... Simple Smile

# 187
  • София
Ех, няма пълно щастие.

Лъв, Овен и Стрелец ще те командорят, но пък са емоционални, забавни и креативни за пътешествия и луди преживявания.

Риби, Рак и производни са скучни, неинициативни и безидейни, ама  ще ти правят чай и ще ти държат ръката, ако те боли гърлото. Simple Smile

# 188
Е, да, пълно щастие няма, но докато някой се пробва да те командори, може ти да се пробваш да игнорираш и да не се връзваш, че и да отвръщаш подобаващо.

# 189
Или мъж от първата група, любовник от втората. Или пък наопаки?

# 190
  • Тра-ла-ла
А земните и въздушните мъже за какъв чеп стават? Joy

# 191
Абе, за какво ви са мъже, като ви чета... не схващам. Можете и сами.

# 192
Е кого ще оплюваме иначе??
Аз лично си ги ползвам само по предназначение.

# 193
А земните и въздушните мъже за какъв чеп стават? Joy

За земните не знам, обаче въздушните спокойно могат да се ползват за радиоточка 24/7. Единственото лошо при тях е, че няма бутон "mute"

# 194
  • Тра-ла-ла
Абе, за какво ви са мъже, като ви чета... не схващам.
Еее, не с лошо. Все някога след много целунати жабоци...някой се превръща в принц Joy

Общи условия

Активация на акаунт