Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 911
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Момичета, честно ви казвам, с всички тия писания за скорпионите нараво ще ме вкарате в депресия. Синът ми /13 г./ е скорпион с асцендент скорпион, луна в скорпион и половината му планети по картата са в скорпион. Направо ми идва да се гръмна
Обаче у него изобщо не виждам злоба и отмъстителност - поне за сега. Аз самата съм злопаметна и гареслийка, затова чак ме е яд на добродушността му и на това, че само да му се извини някой и веднага е готов да прости, да забрави и пак да му е приятел. И после пак страда от същия човек.

И аз съм на този хал
Козирог, има и от Скорпион доволно , и от Дева  Astonished  Душичка, ама проклета.

# 271
Ергени не познавам. Само мъже излезли от връзка, а то не е едно и също.
А мъж излязъл от 2 годишен брак в ранни 20, сега на 57 живеещ при мама и никоя не е достойна за него, какъв го пишем? Овен е.
Познавам ерген Водолей, един Лъв и един Рак. Поне са самостоятелно живеещи, но жени не се навъртат. И тримата около 40-така, имат време ама съдейки по досега .. едва ли.

# 272
  • Тра-ла-ла
Под необратими имам предвид такива, които доказано нямат шанс или не искат да се обвържат трайно във връзка или брак.

# 273
  • София
Аз се сещам само за един вечен ерген, роднина ми е и не знам да е имал някога сериозна връзка. Всички жени за него са или грозни, или дебели, или тъпи или меркантилни. Живее в апартамент с родителите си цял живот и е близо до 60- те вече - овен.
Познавам и една жена овен, която е на 50+ и не е имала нищо общо с мъж от години и по нейни думи не и трябва. Тя обаче е овдовяла преди да навърши 30, има дъщеря на моите години, която все и се моли да си намери някой, да даде шанс на някой и така.

# 274
  • София
Ергени:

1. Дева на 40+ - Дълга връзка, след дълга връзка и на всяка все нещо не й беше наред.
2. Близнак на 50г. - във връзка е с една жена от 20 години. Живеят заедно, не се жени за нея, не иска деца от нея. Скита, обикаля и изневерява редовно. Поне веднъж седмично.
3. Близнак на 45 г. - никога не е имал приятелка. Много благ, добър, скромен и мил човек. Живее сам и е в пълна хармония със себе си. Доволен е от живота си и не иска да го променя
4. Риба на 42 години - много симпатично, кротко и скромно момче. Но все нещо не можеше да завърти дълготрайна връзка. Прекалено зависим от мнението на родителите си

Общото при всичките е това, че живеят самостоятелно - не при родители, с добро образование и доста добре финансово

За тези се сещам на първо четене - ако се сетя за още някой пак ще пиша

Леле, Lady, разкажи малко за твоя скорпион. Simple Smile

Скрит текст:
Ами скорпион с асцендент, Луна, Меркурий, Марс и Юпитер в скорпион. Притеснителен, няма много приятели, не е агресивен, не е нахален, лесно прощава, готов е да преглътне обиди или лошо отношение от някого и то много, много пъти и отново да бъде приятел с този човек.  С момичетата е интересно - навсякъде, където ходи си харесва по едно момиче. На плуването, на курсовете, в училище, пред блока и т.н. Обаче, когато някоя му обърне внимание спира да харесва другите и се лепва само за нея. Става лепкав и обсбебващ, за което постоянно му говоря, че не е хубаво, защото човек има нужда от лична свобода. Ревнив е доста - даже беше направил клип в ютуб за това какво да направиш, за да не изгубиш гаджето. В него обяснява, че когато си хванеш гадже трябва да го държиш далече от други момчета, защото иначе то може да си хареса някой друг и да те напусне заради него. Но пък не е злобен, не е завистлив, кротък е, обича животните. Чувствителен е. Най-много страда, когато става въпрос за възрастни хора. Имаше едно детско "Тайната на Коко", в което накрая бабата, която е много възрастна умира. Малеее, колко рев изрева зна него. И до ден днешен не иска да го гледа заради финала. Много е мил и внимателен с възрастни хора - на комшийките им отваря вратата на входа, носи им багажа, вика им асансьора, отваря им вратата.
Като цяло е мил. От малък винаги, когато е имал възможност ми е носил цветя. Отначало ги береше от градината на нашите и ми ги носеше или обираше люляка пред блока. Като порасна, започна да ми купува от магазина с джобните, които му давах. Последно миналата седмица, след скарване за учене, след училище ми донесе мухоловка Simple Smile
Та така за моето скорпи

# 275
Благодаря! Simple Smile Винаги съм се чудела как се разбират с огнените знаци. Аз нямам близък скорпион и за мен са си загадка.

# 276
  • София
Благодаря! Simple Smile Винаги съм се чудела как се разбират с огнените знаци. Аз нямам близък скорпион и за мен са си загадка.

Познавам доста скорпиони / мъже и жени /. Всичките са семейни от доста години - не познавам нито един разведен скорпион. Половината са женени за огнени зодии - основно овни и един лъв. За разлика от тях, обаче пък лъвовете, които познавам масово са разведени или с втори брак. Та от тук ми идва въпроса - скорпиона или лъва е по-труден за семейство.

# 277
  • Тра-ла-ла
Ергени, които познавам..май от бая зодии:
1. Козорог - 45г. Хаймана отвсякъде. Не го знам как се издържа, но всеки уикенд, че и по седмици го няма вкъщи. Рокер. Сигурно чаластри некви пияни девойки по купоните. И мен ме е налазвал с уговорката "да не си п*рдим под един покрив". Joy По едно време смени статуса на сгоден...бързо го отмени Joy
2. Козирог 60+. Твърди, че.като млад бил семеен с деца. Но нещо не му вярвам. Скръндза, скучен, първичен, избухлив. Саможив.
3. Водолей - 60+ - 1бр.
4. Риба - 60+ - 1бр.
5. Овен - 60+ - 1бр.
6. Телец - 60+ - 1бр.
7. Близнак - към 40г. Често е в женски компании и го възприемат като...приятелка. Нещо губи връзка с реалността. Излизали сме 1 път. Беше весело. С уговорката пак да се видим скоро. После се премести. Пак уговорки като се прибере да пием кафе. Минаха едни 4-5 години Joy
8. Рак - 60+ - 1 бр.
9. Скорпион  - 60+ - 1 бр.
10. Стрелец  - 60+ - 1 бр. Скръндзав. Но иначе добър. Помага на другите, но винаги с презумцията, че услугата ще му бъде върната.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 17:37 от Джулая

# 278
Откъде ги изкара толкова народ над 60 години, познати?? Anguished

# 279
  • Тра-ла-ла
Откъде ги изкара толкова народ над 60 години, познати?? Anguished
Аз съм стара душа Joy

3-ма от тях са в една сфера на работа, свързана с пътувания, живот в чужбина, смяна места и т.н. което силно им е повлияло. 1 роднина, 1 семеен приятел, 1 приятел на приятел, 1 съсед и т.н.

# 280
Като ви чета.. мойте наблюдения са съвсем различни.
Предишното ми гадже беше рак. Да, имаше драми, ревности и несигурност, но пък един разговор беше достатъчен да промени нещата, които не ми харесваха. Никога не повтори една и съща грешка. (А с рибите - милион разговори, 0 резултат и промяна.) Освен това обичаше силно, чисто и искрено. Последната дума, която бих използвала за него е ''егоист''. Добродушен, романтичен. Въобще, много си беше хубав, но и много малък тогава за сериозни неща Simple Smile

Описанието, което Росита е дала на вайбър-рак за мен важи на 1000% за мъж-риби.
Скрит текст:
Към 6 вечерта ми се започва едно конско по вайбър - как така цял ден не съм се сетила за него - да му пиша, да му звънна, отговарям му, че уважавам личното му пространство и след като ми е казал, че ще бъде с приятели, нямам намерение да му досаждам. Не, на него му станало криво, не можел той само да ме търси. И всичко това напоено с много сарказъм.
Идва друг ден - пак същата драма - и то не че не съм му отговорила на съобщение, а че отново не съм се сетила да му пиша, омръзнало му, нямал намерение да се моли на жена. Бил инициативен, но вече му омръзнало.
Виждал че съм "онлайн" на вайбър, явно съм пишела на други,  но не и на него, не можел да търпи наглото ми поведение, да внимавам как се държа, защото всичко се връщало....  виждам - блокирал ме.
 Съвсем до-скорошна връзка. Точно същите драми. Особено удебеленото. Сърдения, жажда за внимание, блокиране.. ОТ мъж на 40, който на пръв поглед изглеждаше така зрял и уверен.

Иначе... от всеки мъж по нещо.. От пресните ми наблюдения, за пари ще сложа Козирог. Този ми познат като че ли няма друга мисъл в главата освен как да изкара още, и как хем да излезе навън, хем да изхарчи възможно най-малко.

А за скорпион.. аз съм. И то, някакъв сбъркан явно. Действително имам склонност към самоунищожение. Мисля, че в голяма част от времето, жилото ми е насочено навътре, към мен самата. А копнея за истински приятели (на които може да споделяш, да вярваш), истинска любов (без излишни ревности, без драми, но и без скука) и пътувания. Нищо повече.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 22:05 от Luchia^^^

# 281
  • Пловдив
Везни, везни, и пак везни.
Така хубаво ще те гледа в очите и ще си вярва, че може да му връчиш диплома по актьорско майсторство. Не знае какво иска. Ще си избере възможно най- лошата жена. Тази, която прави живота му ад.  И ще му е кеф да го правят на нищо. И може и да успее да те излъже, ако не си имала друга везна Преди това. Колкото повече го тъпчеш, толкова повече те обича. Кошмар. Ако си един рак като мен, още като разбереш кога е роден, му биеш шута. До виж да не.
С водолеите пък се разбирам чудесно, нищо от написаното за тях не важи за моите познати от тази зодия.
Тези така мразени деви явно стоят далеч от мен. Не се сещам за никой познат, който да е дева. И май трябва да се радвам.

# 282
Първото ми място е бетон за Дева, второто за Близнаци, но за третото бая се почудих между Риби или Овен ... и отсвиреният еее ... Овен.
Девите са ясни - критикар до дупка, вечно мрънкало, няма угодия никога и за нищо. Целият свят им е крив, само те са богопомазаните. Безпардонни, груби, обсебващи, ревниви, кръшкачи ... и така до безкрай.
Близнаците пълен въздух под налягане с хелий. Пуснеш ли му връвчицата директно излита в стратосферата. Напълно самодостатъчни са си да си водят монолог със себе си и без това нито знаят какво искат, нито след миг го помнят.
А Овните - е, това чудо не мога да го изтърпя за повече от 5 минути - или той или аз, борбата е немилостно жестока.
Омъжена съм от 100 години за Дева, впечатлението ми е точно обратното. Освен това познавам отблизо още двама мъже - Деви. Та ето обобщен образ: Опора семейството, както и приляга на земните зодии. Успешни в работата (със полагащите се за това екстри за семейството). Имат силно развито чувство за отговорност и ред. Стремят се към стабилност. Имат рационален подход, тоест с тях може да се разговаря и да бъдат убедени. НО: обикновено това е много трудно, заради силата на убежденията и някакво твърдоглавие.

Отблизо познавам само един мъж от зодия Близнаци, той е творческа личност, много компромисен човек. Може да не успееш да го убедиш, но ще се постарае да разбере твоята гледна точка и да достигнете до златната среда.

За мен неприятната зодия е Овен - нямам способност да се разбирам с тях, те рогати, аз също и никой не е на принципа, че по-умният отстъпва. Това се отнася с пълна сила и за жените от тази зодия.

# 283
Някои хора намират в девата точно това, което са търсили...
Не го казвам, защото съм имала връзка с дева, но обичам да съм адвокат на дявола Nerd

# 284
това ми излезе днес във фейса, дълго е, потърсете края там  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт