Пазаруване от Amazon - тема №88

• 64 543
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • София, България
И при мен от склада две неща ги поръчах преди 5-6 дни и ми даде доставка до английски адрес на 16ти! Повече от 10 дни само за.доставка в страната.

# 526
  • София
Поръчах в началото на април неща, които не бяха налични. Три пъти им се смени датата за доставка, от май станаха в края на април, сега е за 20 април. Но аз не бързам. Нещата са сериозни навсякъде. Онлайн търговията процъфтява в момента. Амазон отдавна си бавеха доставките с мен, дават срок за доставка за след месец примерно на налични неща.

# 527
  • София
Добре де, защо трябва да се държи такъв тон наистина? Явно за някои неща няма забавяне, за други има. Както знаем имат и много логистични бази, вероятно зависи също така от къде изпращат. Специално влязох да си погледна последните поръчки. Миналата и тази седмица имам 4 поръчки от английския амазон, всичко съм получила за 2 дни. Поръчвала съм глави за четки за зъби, таблетки за съдомиялна и обувки. Последната ми поръчка от немския пак е за обувки от преди 2 седмици - пак за 2 дни.
Това е при мен, може пък праймът да има значение, не знам.

# 528
  • София
Ако поръчваш с Прайм, нещата идват бързо. То това е едно от основните предимства на абонаментът за Прайм - безплатна и бърза доставка.

# 529
Ако поръчваш с Прайм, нещата идват бързо. То това е едно от основните предимства на абонаментът за Прайм - безплатна и бърза доставка.

В момента и с прайм не идват бързо. Чакам поне 5пратки над 10дни (но не се водят от първа необходимост).

# 530
  • Варна
Скитниче - изказването ви беше меко казано обидно за хората, които поддържат добрата атмосфера в темата. И нека не се делим по местоживеене, в последните седмици доста се промениха нещата. Много важно кое колко закъснява Simple Smile Честит Празник на всички Simple Smile

# 531
  • Сф
Едни ботуши от немския, поръчани началото на април, ми даде фоставка май месец. Все ми е тази, ще ги нося другата зима.

Аз имам въпрос за Оптигриловете, които поръчахте. От кой амазон бяха и какви ц3ни? Доволни ли сте? Сега реших, че и аз искам и се оглеждам

# 532
  • Бургас
По 90 паунда бях, в английския Амазон.
Аз съм много доволна, мъжа ми два пъти повече. 😀 Грила си е негов и го ползва редовно, с удоволствие. Най-често печем риба на него. Преди избягвахме да приготвяме риба вкъщи, заради миризмите основно. Сега се родихме направо, защото грила на пуши и миризма почти няма. Поне от рибите, които ние ядем - ципура, лаврак и пъстърва. Други не сме пробвали.
Зеленчуците също стават превъзходни, кюфтета са сочни. Наши приятели също си взеха и те са много доволни.

# 533
  • Сф
Благодаря,Мария. За тази цена нови ли бяха или от склада?

# 534
  • Варна
Здравейте, може ли да ми препоръчате тава с хубаво покритие от  Амазон? Зная, че има много теми за това, но ако някой тук си е купувал и препоръчва, ще съм му благодарна Simple Smile

# 535
  • Бургас
Благодаря,Мария. За тази цена нови ли бяха или от склада?

Нови бяха. Имаше и складови за по 80 и няколко паунда, но не си заслужаваше. Разликата в цената беше минимална.

# 536
  • София
Може ли да дадете препоръки за слушалки с микрофон - жични или безжични - нямам никаква представа кои са по-добри, марки, модели и т.н. и ако може да не струват една месечна заплата.
Благодаря

# 537
аха , нямало такова нещо , реших да си почеша малко пръстите на клавиатурата ! Angry
Имам 3- 4 поръчки от сряда и четвъртък ,половината ще дойдат на 18 другите на 20 април . Не съм с прайм ,но и такова нещо досега не ми се беше случвало с Амазон . Има си и съобщение на сайта, че поради много поръчки не смогват и доставките ще са със закъснение . Ама какво ли се обяснявам с всезнаещите тук,вие може да сте със специален приоритет за Амазон...

Liyan@ ,  това горе ли е ,, меко казано , обидно за хората, които поддържат добрата атмосфера в темата"?
Предполагам, че ако ти се случи някой път да те обидят действително , минимум припадаш?
 В първата ми публикация споделих, как стоят  нещата с доставките в последно време , според моят опит . Аз ги получавам доставките директно , не чрез превозвач . Казвам го , за да си направят хората сметка ,кога да очакват доставки !
Рожден ден, Великден , подаръци , всеки си прави сметка , нали?
Реакциата на двата поста след мен са , че категорично НЯМАЛО такова нещо!
Ми ок, и аз съм тънкообидна и се обидих . При положение, че само исках да бъда полезна и че освен това , казаното от мен беше  потвърдено и от други момичета .
Няма да ви  развалям добрата атмосфера повече , хайде със здраве и дано не се обидите пак!

# 538
  • София
Моля, не се разправяйте за глупости. Не е такава драма на кой за колко време му идват поръчките, нормално е, предвид обстановката, да има забавяне в някои пратки и по-бърза доставка на други. Амазон са си сложили надписи, че приоритизират доставка и поръчки на продукти, които са наистина необходими. Това са решили Амазон, толкова. Не можем да спорим с тях, а и наистина - има по-важни неща.
И аз споделих, че има огромно забавяне в моята последна поръчка, но не ми пука, не ми е спешна. Сменяха 3 пъти датата за доставка до De, от 20 май стана на 20 април. Ами, когато успеят, честно казано. В момента не бих рискувала да подаря нещо на някого, дори и за рожден ден. Ще отмине и това и тогава ще се съберем, ще празнуваме, ще си подарим подаръци.

# 539
  • Бургас
То писането в темата не е задължително, но спазването на добрия тон да.

Общи условия

Активация на акаунт