Пазаруване от Amazon - тема №88

• 64 499
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • София
накрая като стигнеш до плащане то дава опция да платиш с Amazom pay. Като го натиснееш - те прехвърля към профила в амазон

# 136
  • София
Някой пробва ли да плати чрез амазон профила? Нямам пари в картата в момента и се чудя, ако пусна поръчка ще изчака ли да заредя.

Аз мисля да поръчам директно до БГ - доставката е 15.95е. Като си сметна кг и после Еконт - почти няма разлика.
Вие до немски адрес ли пускате?

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 11:42 от brayan__

# 137
Благодаря,  Диони.
Ще проверя дали е легитимен сайта и може да пробвам да поръчам. Имам нужда от куфари.

# 138
Наистина много ниски цени. Чудя се дали да рискувам . Rolling Eyes

Аз рискувах с най-евтиния вариант - 55см, пък да видим.

# 139
  • София
Само да вметна, че 2 пъти съм плащала в сайта на Sioux.de чрез профила на Амазон и всичко беше наред. Стига сайтът да е читав минават плащанията без проблеми.

# 140
Ами аз поръчах през Амазон, но куфара не беше наличен и от сайта ми изпратиха опция за друг модел или възстановяване на сумата. Избрах си друг модел и като компенсация ми възстановиха сумата за доставка до немски адрес. Сега го чакам да пристигне утре при превозвача.

# 141
  • Русе
Сайтът е много коректен, не се притеснявайте.

# 142
Някой пробва ли да плати чрез амазон профила? Нямам пари в картата в момента и се чудя, ако пусна поръчка ще изчака ли да заредя.

Аз мисля да поръчам директно до БГ - доставката е 15.95е. Като си сметна кг и после Еконт - почти няма разлика.
Вие до немски адрес ли пускате?

Поръчах до Габиели в Германия. Дано не ме изненадат с нещо космическо като такса!

# 143
Препоръчайте някой конкретен модел куфар, че нямам време да им изучавам подробностите.

# 144
Аз мисля, че този показанията е доста добър. Аз пътувам само с такъв тип "меки" куфари. Събират повече багаж според мен Grinning

# 145
Габиели дали ще го таксуват като обемен товар?

# 146
  • European Union
Аз си купих куфар миналото лято, голям. Доставката с Габиели и Еконт ми излезе двайсет и няколко лева. Но след това в темата имаше доста оплаквания от таксуване на обем.

# 147
Да,и аз преди съм вземала обемисти неща на кг,но има промяна в политиката,затова се чудя.

# 148
Вече няколко пъти ми се случва да хвана намалени артикули от външен търговец и да ми анулират поръчката. Като това се случва само в немския. Парите верно единствено ми ги блокират, не съм ощетена, но много разочарована. Последно ето с тази фурна на 320Е. Rage

# 149
Вероятно търговеца не е читав,не се ядосвай,за добро е.

Общи условия

Активация на акаунт