Изпит по етика

• 61 946
  • 789
  •   1
Отговори
# 675
  • sofia
Здравейте,
Някой знае ли в медицински колеж София има ли платена форма на обучение по специалност Помощник фармацевт?
Би трябвало да има.

# 676
А след като имам бакалавър (икономическа специалност) имам ли право на държавна поръчка за професионален бакалавър или само платено обучение?

# 677
А след като имам бакалавър (икономическа специалност) имам ли право на държавна поръчка за професионален бакалавър или само платено обучение?
Само платено можеш

# 678
Здравейте! Обмислям тази година да кандидатствам за специалност мед. сестра в Пазарджик, но не съм наясно къде точно се упоменава , че искам да се обучавам в Пазарджик, а не в Пловдив! Извинявам се за глупавият си въпрос , но съм на 30+ и съм малко изостанала с кандидатстване , изпити и др.

# 679
  • Пловдив
И да запишеш в Пазарджик, почти всеки ден трябва да пътуваш за упражнения до Пловдив, което обезмисля цялата идея на това "изнесено" обучение.

# 680
Наистина ли? Какви са тези упражнения, нещо като практика ли ?

# 681
Момичета, някой знае ли дали е излезнал новия сборник със задачи и тестове по Етика? Аз бях звъннала преди месец в книжарницата на МУ Пловдив и все още нямаха новото издание. Днес проверих и в сайта им и също не откривам информация. Желая на Всички Ви успех с изпита! Relaxed Flowers Hibiscus

# 682
Имам желание да кандидатствам специалност Медицинска козметика.Някой който е учил тази специалност, бих искала да сподели мнение.Има ли реализирали се със специалноста след завършване на обучението си.Относно теста и аз се интересувам от някакви помощни материали за подготовка,сборник,тестове.

# 683
Здравейте! Нещо ново относно сборника по Етика, някой провери ли дали вече е издадено новото издание? Flowers Four Leaf Clover

# 684
Момичета, има еднодневен, платен (90лв) онлайн курс по Етика в сайта на МУ Пловдив. Някой записа ли се вече? Flowers Four Leaf Clover

# 685
Сборника вече е наличен, ако някой все още не е видял 🙂

# 686
  • Пловдив
Сборника вече е наличен, ако някой все още не е видял 🙂
Къде ги гледате тези неща 100 пъти търся информация и нищо не намирам.

# 687
# 688
Само платено можеш
А мен ме интересува дали след магистратура мога да се запиша профес. бакалавър? Не намирам еднозначен отговор, някой дали знае нещо по въпроса?

# 689
Имате право на една държавна поръчка за висше образование, без значение проф бакалавър, бакалавър или магистър.

Общи условия

Активация на акаунт