Изпит по етика

• 62 813
  • 789
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,
Ако някой от вас ползва учител от Пазарджик, бихте ли ми дали някакви координати? Исками се да взема няколко урока за помощ по казусите.

# 121
Здравейте, дами. Аз също мисля да кандидатствам тази година - специалност "Инструктор диетично хранене". Виждам, че отново има Курс по Етика на 05.06 и ще се запиша, за да ми се избистри малко информацията. Силно се надявам, че ще ме приемат и още по-силно се надявам и тази година да има възможност за онлайн лекции, защото съм от София и скоро ще съм с бебе. Grinning Има ли някой тук, който ще кандидатства по тази специалност? А знаете ли има ли някакви облекчения за майки с малки деца?

Радвам се, че открих темата.. много полезно ми беше да я изчета!

# 122
Аз искам същата специалност.
В справочника има информация за облекчения,но по памет за кандидатстване, таксата и условия за класиране.

# 123
Здравейте! Имате ли представа дали във всички специалности в Медицински колеж Пловдив се изучава химия, или има и такива в които не? И ако има бихте ли ми казали кои са? Бяхме се насочили към медицинската козметика, но там май се набляга на химията, а бъдещият студент не е на ти с нея.

# 124
  • Пловдив
В сайта на университета има учебна програма за всяка специалност по семестри. Разгледайте ги и ще видите какво се изучава Simple Smile

# 125
В сайта на университета има учебна програма за всяка специалност по семестри. Разгледайте ги и ще видите какво се изучава Simple Smile
Благодаря, ще ги погледна 🙂

# 126
Знаете ли дали изпитът ще е съставен от задачите и казусите, които са в сборника?

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 00:57 от cantrelate

# 127
Здравейте, дами. Аз също мисля да кандидатствам тази година - специалност "Инструктор диетично хранене". Виждам, че отново има Курс по Етика на 05.06 и ще се запиша, за да ми се избистри малко информацията. Силно се надявам, че ще ме приемат и още по-силно се надявам и тази година да има възможност за онлайн лекции, защото съм от София и скоро ще съм с бебе. Grinning Има ли някой тук, който ще кандидатства по тази специалност? А знаете ли има ли някакви облекчения за майки с малки деца?

Радвам се, че открих темата.. много полезно ми беше да я изчета!
аз си мислех за инструктор диетично хранене и не чух много позитивни мнения за специалността

# 128
Знаете ли дали изпитът ще е съставен от задачите и казусите, които са в сборника?
[/quote
Здравейте,на една позната приятеля е кандидатствал миналата година и тя  каза ,че въпросите и казусите са 1:1 със сборника

# 129
Здравейте. И дъщеря ми ще кандидатства с етика за помощник фармацевт. Искам да я запища за курса, който ще е на 05 юни, но като натисна "ЗА РЕГИСТРАЦИЯ И ЗАПЛАЩАНЕ НА ТАКСИ
(В менюто “On-line РЕГИСТРАЦИЯ ЗА КУРСОВЕ И ИЗПИТИ”)" ме изпраща на тази страница https://mu-plovdiv.bg/priem/registratsiya-kandidat-studentski-izpiti/ и от тук нататък не мога да продължа, върти ме само на нея.
Другият ми въпрос е - има ли някоя дама от Пловдив, която би ми купила сборника и да ми го изпрати (естествено ще преведа парите предварително), защото като звъннах в книжарницата ми казаха, че не изпращат, а да изпратя Еконт (имали такава услуга). Пък от Еконт ми искат артикулен номер на продукта, който аз не намирам. Не искат името на сборника, а артикулния номер.

# 130
  • Пловдив
Някой знае ли дали миналата година са теглили темата за казуса на самия изпит или е била предварително избрана?

Мен ме притеснява продължителността на изпита. 2 часа не ми се струват достатъчно Rolling Eyes

# 131
2 часа сборно за 3-те задачи или теста само?

# 132
  • Пловдив

Общо за всичко.

# 133
Много малко ми се вижда с 2 писмени работи.

# 134
Здравейте. Не знам дали вече не сте го коментирали и се извинявам ако се повтарям, но много ме притеснява мотивационното писмо някой дали има образец или нещо подобно? Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт