Отговори
# 435
Привет на всички Simple SmileИ аз имам проблеми със съня Sad Цял ден съм като замаена,лягам към 22 ч най-късно и към 02,00 ч като се събудя до 05,00ч не мога да заспя Sad Сумати размисли и страсти ми минават Simple Smile)))както и доста съница,хубави и не толкова Sad. Моето събуждане го отдавам на приема ми на Б12,нали превъзбуждал организма,но може и да не виновен тои.
Това със спането на коя страна трябва да спим,не съм го чувала,аз спа на всички даже и по корем съм се събуждала.Надявам се да не е нещо сериозно.

# 436
Здравейте мамчета 🙂❤записвам де в тази страхотна темичка...термин точно нямам опредилен,но със сигурност ще е между 15.09 и 24.09....успех на всички

# 437
  • Пловдив
Аз спя на страни, но няколко дни се събуждам с болка в кръста и страната на която съм спала. Сънувам много и преди, а сега още повече. Лошото е че спрях да спя спя 1-2 часа, ставам, чета пак заспивам, но го отдавам на нерви /имахме смърт в семейството/ дано на 10.03 на прегледа всичко е наред с малкото човече.

# 438
Аз не съм спала добре, от както забременях. Най-любимата част от деня ми стана най-тегава- като си легна и ми е супер кофти на стомаха, едно леко гадене през цялото време, няма значние позната, будя се през два часа и едвам заспивам, ставам до тоалетна по 3-4 пъти... много ми е мъчно за мен си 😄

# 439
И аз преди сънувах обаче сегаааа..откакто съм бременна по 5-6 сънища на нощ и страшни и перверзни абе направо интересно е като спя 😁

# 440
Със съня и аз съм зле. Заспивам изморена и след 2 часа съм будна и се пуля в тъмнината 😒 будя се по 2-3 пъти така и после цял ден съм смазана..сънувам всякакви чудесии, от "чернобилчета" и погребения 😳, до еротика..ох котьо 👀🤭
Иначе ходих до док, каза да не пия Утрогестана, за сега всичко изглежда наред, човечето продължава да си върви по-напред и по ехограф съм с термин 19.09, но аз си го смятам от последната М-22.09. Увеличавам само магнезия на 4×1, че матката ми изглеждаше неспокойна. Повече почивка трябва и по-малко нервички. Като съм сама с децата по цял ден и ми се качват на главата. Отделно само се карат и се бият двете и откачам направо 🤯 Днес започнаха от първи петли със скандалите, непослушните 😒

# 441
  • Пловдив
Днес и моят пренатест е готов, потвърди се, че чакаме момченце Blue Heart
Една седмица съм в шок, заради лоши резулти за Даун на БХС. Това почти статистическо изследване ми донесе много сълзи и безсънни нощи. Моят доктор каза, че съм здрава и бебето също, да не се притеснявам и да повторим пак на 13,03,20г....но пуснах един пренатест за Даун, защото иначе щях да се побъркам от мисли.
Днес съм много щастлива и спокойна, дано това да е първото и последно притеснение до финала. People Baby

# 442
  • Terra incognita
Абе знаех си аз, че не трябваше да го правя тоя бхс, ама на. С първото пропуснах и ми беше много спокойно. Сега ако излезе някоя гадост, ще откача.

# 443
Бхс го пропуснах директно и направих подобен на Пренатест.Реших, че нямам нерви да чакам и да се нервя с бхс.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 21:02 от G.Savova

# 444
Пепинс, мн се радвам, че всичко е наред 🤗 честито момченце, дано до края нямаш други тревоги.
И аз се притеснявам с тоя бхс. Почти на 35 съм и това вероятно ще влоши резултата

# 445
Аз идвам с не много добра новина. Понеделник влизам в болница за серклаж. Много се извинявам неискам да ви натоварвам с моите проблеми, но ми е много тежко и искам просто да споделя с някого. Ако някой е минал през същото, възтановяването бързо ли е?

# 446
  • Terra incognita
Не се притеснявай, много жени износват със серклаж. Всичко ще бъде наред 🤗

# 447
Всичко ще е наред, случва се на мн жени, ще внимаваш да не се натоварваш и преуморяваш ☺️

# 448
Цецинка, много съжалявам за случващото се. До колкото знам, се прави заради скъсяване на шийката на матката или бъркам? Всичко ще е наред, не се притеснявай!
За БХС и на мен ми е притеснено от резултата. Във вторник ще го пусна и 3-4 дни ще чакам резултата, което никак не ме устройва, но нямам избор. Въпреки, че съм на 27г, мисля, че все пак има известен риск от лош резултат. Дано всичко е наред. Преди не знаех толкова много за тези неща и хич не съм ги мислила, и нищо не съм пускала. Сега само се натоварвам излишно с тестове с предположения за еди си какво. 🙄

# 449
Вили споко всичко ще е наред Blush
Да шийката ми е скъсена, но не е само това за съжаление. Буквално се свлича надолу и изпъква, това най много ме притеснява. Аз си мислех че имам оток там долу( отвора на вагината) извинявам се откровенноста. Но се оказа че е шийката Cry

Общи условия

Активация на акаунт