Януарски бебета - тема 1

• 22 241
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Момичета ваще бебоци залъгалки държат ли? Малката така и не свикна плюе я и даже и се повдига. Смених няколко модела неще и неще. Не,че държа на залъгалка но започна да си лапа ръчичките.

# 151
И аз съм с ниско кръвно, но не знам.
Още три месеца мисля ще издържа без кафе.
Medlinniel завиждам ти за нощната пауза, на колко месеца сте?
Три месеца правим днес. Flowers Four Leaf Clover
Ох, ами аз пробвах без кафе, защото обичам да съм стриктна към съветите на педиатъра, но след като няколко пъти щях да изпусна детенцето, тъй като ми причерняваше, отделно нямах енергия да свърша каквото и да било покрай нея, реших че по-добре тя да е малко по-будна, отколкото да има зомби-мама. Grinning Та, ако можеш да не пиеш без негативни последици, по-добре недей.

# 152
Момичета ваще бебоци залъгалки държат ли? Малката така и не свикна плюе я и даже и се повдига. Смених няколко модела неще и неще. Не,че държа на залъгалка но започна да си лапа ръчичките.
Същото и при нас, не иска биберон предпочита ръката, но я оставям да си я изучава на воля Hug

# 153
  • София
Залъгалка сигурно взех 6-7 вида.
Единствено тези на бибс и то много смешно и звучно я ползва, за много кратко. Но пък заспива много бързо.

Момичета , слагате ли вече редовно бебчетата по корем? Моя сладур, като по-малък по се изправяше , сега нещо му натежава дупето май, близо 7кг е.

Medlinniel честита месечинка! 🌷💝🌷

Днес се включих в киндиру парти и имаше интересни танци и упражнения и на бебчо му хареса, но заспа преди края. Другия петък пак.

# 154
А момичета, вашите педиатри какво ви казват? Чакат да мине изв. положение, за да започнат консултациите ли? А за ваксините зная, че се наваксват, но ме притеснява малко. Също ние още не сме били на ортопед, знам, че най-късно до 3-тия месец се ходи за първи път, а ние ги правим на 8-ми..

# 155
Нашата педиатърка каза за консултации  след извънредното положение ... сега се консултираме по Вайбър 🙄

И мен ме притесняват ваксините и ортопеда че ги отлагаме

А момичета, вашите педиатри какво ви казват? Чакат да мине изв. положение, за да започнат консултациите ли? А за ваксините зная, че се наваксват, но ме притеснява малко. Също ние още не сме били на ортопед, знам, че най-късно до 3-тия месец се ходи за първи път, а ние ги правим на 8-ми..

# 156
  • София
Ако приемат удължаване срока на извънредното положение , това значи средата на месец май.
Представете си какво чудо ще е по кабинетите, като всички ще втурнем на консултация.

# 157
Да не ми се мисли май какво ще е по кабинетите ние чакаме да мине положението....така ни каза док. .....Wink ваксина въобще не стигнахме, а тя ще стане на 4м. май.
С бибата и ние сме така все я бута с езика голяма борба 😀😀😀 сукне малко и я плюе,все с ръка в уста ( ...но и не съм купувала различни биби)

# 158
Изобщо няма да се втурна по кабинети.
Ще отида само за ваксината .

# 159
Днес след банята видяхме малки ситни пъпчици на дупето малко по навътре ...някой да е имал ?
С какво ги мажете, мисля да я намажа със судокрем Rolling Eyes

# 160
Ние имахме преди около месец, мазах обилно със Судокрем на всяка смяна ( по препоръка на педиатъра) и изчезнаха за ден два.
Днес след банята видяхме малки ситни пъпчици на дупето малко по навътре ...някой да е имал ?
С какво ги мажете, мисля да я намажа със судокрем Rolling Eyes

# 161
  • София
Едва ли някои ще се втурне, ама ваксините се бият в кабинетите все пак .😂

И при нас имаше такива пъпчици и за ден, два минаха точно със Судокрем.

# 162
И ние сме така , не иска и не иска ми виж пръстите са много сладки

# 163
Дами,знам че в БГ ваксините се отлагат,но на нас ни е на дневен ред. Вчера направихме първите ваксини,които са стандартните по здравна каса. Всичко мина нормално и бебка ги прие добре. Педиатъра,обаче ни предложи да направим следващия път ваксина за менингит,която обаче не е задължителна и се плаща от нас ,родителите,като цената й е доста висока. Та въпроса ми е какво ви е мнението за тази ваксина и вие бихте ли я сложили на детето си? Говорим за нова ваксина,от 2013 година, която не знам колко е изпитана във времето и е от 4 дози,като всяка една от тях струва 105 €.

# 164
  • София
За коя страна става въпрос?
За мен всичко извън имунизационния календар за конкретната държава е излишно, но това е мое мнение разбира се. Не съм специалист , но се посъветвах с такива, преди да взема решение за моето бебче, какво да слагам, какво не и т.н. и стигнах до този извод.

Общи условия

Активация на акаунт