Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 60

• 67 228
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, навсякъде търся серум с витамин C и не намирам. Накрая намерих в една аптека, но доста скъп и ми казаха, че е anti age, може ли да се използва от жени под 30?
Първо се слагаше от него и след това хидратиращ крем?
Може да се поръча от онлайн магазина на Дъглас. Има три вида вит.Ц на The Ordinary
Аз имам един на Виктория и се подмята сума ти време. Не е кой знае какво. Дадоха ми го, не знам дали още са на пазара.

# 301
Момичета препоръчайте ми някакъв серум, кристали, олио или каквото и да е за сухи краища. За предпочитане е да е нещо по-бюджетно.

# 302
Момичета препоръчайте ми някакъв серум, кристали, олио или каквото и да е за сухи краища. За предпочитане е да е нещо по-бюджетно.

# 303
След много хвалене взех ето този днес, но не съм го тествала още. 150 мл. за около 10 лв от ДМ
https://images.app.goo.gl/gjH7iueUz1R3PJW96

# 304
  • Пловдив

Серума daily shine за сухи краища на Ейвън.

# 305
Аз ползвам този и го харесвам.

# 306
Момичета здравейте, отдавна не съм писала тук 😁 имам нужда от вашите полезни съвети. Бременна съм в последна фаза и от самото начало не съм се подстригвала. Съответно, краищата ми са умопомрачително сухи и заплетени. Виждам препоръките ви за масла, имам няколко, които редувам, но са крайно недостатъчни. Бихте ли ми препоръчали моля хубав балсам и маска, положението наистина е много зле. Иска ми се, така и така съм стигнала тази дължина, да се постарая да я запазя.
Фрау, спомням си, че ти имаше подобни тревоги. С какво успя да овладееш положението?

# 307
Dove Oxygen mask.

# 308
  • Deutschland
Ето с това :

# 309
Момичета здравейте, отдавна не съм писала тук 😁 имам нужда от вашите полезни съвети. Бременна съм в последна фаза и от самото начало не съм се подстригвала. Съответно, краищата ми са умопомрачително сухи и заплетени. Виждам препоръките ви за масла, имам няколко, които редувам, но са крайно недостатъчни. Бихте ли ми препоръчали моля хубав балсам и маска, положението наистина е много зле. Иска ми се, така и така съм стигнала тази дължина, да се постарая да я запазя.
Фрау, спомням си, че ти имаше подобни тревоги. С какво успя да овладееш положението?
Ще те разочаровам, но няма нещо, което да оправи щетите след 9 месеца без подстригване. Иначе бих препоръчала серията на Елсев с кокос.

# 310
  • Deutschland
Аз ходех на фризьор за връхчета. Кошмарът идва после, с косопад.

# 311
Наистина няма причина да не се подстригваш през бременността.
Два пъти съм била бременна и двата пъти не съм робувала на на разни суеверия, че и се боядисвах, и не на последно място родих две здрави момчета.
Моят съвет е преди да почнеш с препоръчаните продукти, да отрежеш, колкото е нужно, за да махнеш тези сухи и заплетени краища.
Успех и безпроблемно и лесно раждане! 😊

# 312
И аз имах ужасно нацъфтели и сухи краища. Отидох на фризьор и тя ми каза, че задължително трябва да се махнат за да се "съживи" самата коса. И така, 12см от косата ми ги нямаше, но сега е много по-жива и с по-оформени естествени къдрици от преди. Също съм доволна от серума на Ейвън, който е препоръчан малко по-нагоре в темата. Слагам от него всеки ден, по една помпичка, но само в краищата.

# 313
Благодаря ви много, момичета. Ще отрежа колкото трябва, да, но ще се застраховам и с балсами. Simple Smile
Не вярвам никак даже в подобни бабини деветини, но така категорично ми беше заръчано, че чак ме достраша. Естестввно, това беше първото и последното нещо, което позволих на тази жена да ми каже... после беше строго игнорирана, но факт, че се стъписах....

# 314
Според мен със закон трябва да се забрани спазването на подобни суеверия. И свекървите, които ги налагат, да бъдат преследвани като вещици.
Режи и да не ти дреме, след 9 месеца на свободен растеж никакви масла не могат да я оправят без ножици.

Общи условия

Активация на акаунт