Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 60

• 67 179
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Препоръчайте много силно покривен лак за нокти. Ако може само с едно нанасяне да покрива, че все нямам време да чакам да съхне Smile
По принцип телесен или перлен цвят издържа повече. Последно купих един на Ллумс, който беше бая покривен.

# 481
Препоръчайте много силно покривен лак за нокти. Ако може само с едно нанасяне да покрива, че все нямам време да чакам да съхне Smile
Разбирам те чудесно, същата съм.
Нямам нерви и време да чакам да засъхне или да подновявам лак на всеки 2 дни заради лющене.
И така аз успях да си намеря продукт, който да пасва идеално на изискванията ми..
- Засъхва бързо
- Покрива на 1 слой
- Издържа цяла седмица
Скрит текст:

Цената на лак се движи в диапазона 4-6лв., зависи дали е на намаление или не в съответната кампания.
Но честно казано, от както ги ползвам, не пипвам друг лак. Препоръчвам с 2 ръце и 2 крака!

# 482
  • Бургас
Преди да започна да ходя на маникюр и аз бях голям фен на лаковете на Ейвън , наистина са покривни, сравнително бързо съхнат о са издръжливи , другите лакове при мен са за сменя на 3 тия ден, тези на 5тия са сравнително прилично и с тях се лакирай веднъж седмично.

# 483
Тези и гел лаковете на Ейвън, и за съм доволна от тях

# 484
  • sofia
Трети ден съм с някакъв ейвънски лак (колежка ми го подари, че не й харесвал цвета), даже готвих вчера и нямам олющени върхове. Това е върхово постижение за моите нокти.
Покри прилично и на един слой, ама го минах два пъти. Мисля, че пишеше Mark на шишето.
От същата колежка имам и два орифлеймски, още не съм ги тествала.

# 485
Орифлеймските серията the one е много покривна и издръжливи. Единственият ми лак, който съм използвала до дъно и на тази серия.
Какво мислите за новите продукти на щендирите на катрис. Аз си взех двете палитри и съм доста доволна. Липсват ми някои цветови в тях, а други ми 6е струват излишни. Малко много се пращат и поканените цветови се качват нагоре по клепача, но пък се получава много клас грим с тях и за цената си са доста добре. Налякой пробвам ли е и други от новите им неща или със даде отзив за палитрите?

# 486
Охо,в Елитис ги видях днес,в ДМ също,за всички не гарантирам но маската и спрея ги има.
Днес в Елитис беше много опоскано,полупразни регали,дупки,явно нямат доставки,пастите за зъби бяха страшен дефицит,не вярвам да е от психозата.

в кой Елитис

# 487
Колхоза,скоро ходила ли си?

# 488
Оо аз,все там ходя,но скоро,мисля че миналата седмица ходих
то там като цяло все едно бомба е паднала,май не подреждат много много

# 489
Здравейте,
Пиша, за да похваля тези продукти на Ревюел:

Скрит текст:

Маската е с блестящи частици, много е приятна.
И измивният гел 3в1 е с доста ексфолиращи частици, ползвам го като маска или скраб.
За тоника се повлиях от съфорумка тук и съм много доволна.

# 490
Mamma, от къде ти е розовата четка?

# 491
Mamma, от къде ти е розовата четка?
Имам лилава, същата. Закупена е от магазин за 1лв. Ако си от Варна , мога да ти кажа точно от кой магазин го взех за 1,50(мисля) беше.

# 492
От Али експрес е моята Grinning

# 493
+1 за тоника на Ревюел, от Джаста го разбрах, даже и ММ се навива да го ползва. А четката за лице ли е и какво е предназначението ѝ?

# 494
Да, сипва се измивен гел/пяна вътре, разпенва се и се масажираш. Води се, че почиства и ексфолира.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 20:47 от Mamma_knows_best

Общи условия

Активация на акаунт