С какво ви дразнят свекървите? – 120

• 27 116
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Няма нужда от скандал. Можеш да си отстояваш интереса и без драми, тръшкания и скандали, даже е по-добре да ги няма, обаче се иска да вземеш решение и да проявиш постоянство. Но да мълчиш, да трупаш недоволство и да обвиняваш човек, който хабер си няма от твоите бурни вътрешни преживявания е... непрактично, да се изразя по-меко. Никой не е длъжен да знае от какво сте недоволни, когато мълчите и се мусите - тези приемливи т.нар. "женски практики", нито да се съобразява с тях.

# 226
Не винаги е възможно. Няма как някой всеки почивен ден да ми се изтърсва и аз да си повтарям "Омммм, колко ми е хубаво, омммм".
Ако имаш ниско кръвно за вдигане, давай по стария начин.

# 227
Това да важи и за двете страни.

# 228
  • София
Не винаги е възможно. Няма как някой всеки почивен ден да ми се изтърсва и аз да си повтарям "Омммм, колко ми е хубаво, омммм".
Ако имаш ниско кръвно за вдигане, давай по стария начин.
Joy Принципно ми е ниско, да. Но имам вкъщи и едно 8-годишно, което също се е загрижило за ниското ми кръвно и гледа периодично да ми го вдига.

# 229
Лолита, Joy оправи ми сутринта, както е лафа. Поне е забавно при вас.

# 230
Ех, Таничка зарадва ме и мен. Ми понякога е по-добре да ти е смешно, отколкото да се ядосваш на глупостите на хората. Живи и здрави Wink

# 231
Да беше метнала чаша с вода, да помисли човек, че ти пожелава успех на изпита.э.А то кИфтета. Лоли  не се сърди

# 232
Таис, точно на тебе ли да се сърдя ? Даже се подсмихвам под мустак докато малката вилнее из нас. Малко по-весело Simple Smile

# 233
Свекърва ми е от сръдливите. Сто процента знам, че ще се разсърди, дори и да и го кажа по най - милия и тактичен начин. А ако тя се разсърди, тогава заминава и нашето спокойствие. Започва се едно звънене, едни ревове и драми по телефона, настройва мъжа ми срещу мен. И после ние се караме и се гледаме накриво, докато и мине на свеки мусенето.
 Затова си мълча засега и чакам да видя, ще има ли промяна, нали казах на ММ, мисля, че се осъзна все пак. А ако не се, тогава ще действам аз и който иска да се сърди.
 Питам се защо една майка обсебва по този начин детето си, което вече е мъж на 30+ и има собствено семейтво и деца. Как не се усеща тази жена, че може би досажда? Или се усеща, но го прави нарочно, но защо?
 И защо тези елементарни неща трабва да се казват на възрастен уж зрял човек? И ето така се развалят отношения.

# 234
  • София
Как да усети, че досажда, след като мъжът ти ѝ показва, че не досажда?

# 235
Войната на две жени за тигана и синковеца Grinning

# 236
  • при късмета
Остави свекървата. Първо каза, че мъжа ти нищо не можел да направи, оправдаваше го. после каза, че си говорила с него по темата, използва минало време. Сега казваш, че сега си говорила с него и вече се бил осъзнал. Кое от двете е всъщност, говорила си преди и той е скочил, че си темерут и нямаш семейни ценности или говори сега/скоро и той към ден днешен, се е осъзнал? Защото са противоречиви тези твърдения. В началото още ти казах, не със свекърва си имаш да изясняваш нещо, а с мъжа ти. И ако стигнете до общо решение, не ти, а той трябва да го разясни на майка си. Не го освобождавай от задълженията му, защото после ще си обвинена, че искаш да ги отделечиш, скараш и каквото още се сетиш. И не само от страна на свекървата

# 237
Значи ще стискаме палци мъжът ти наистина да се е осъзнал, макар че от думите ти какво ти е казал, аз с друго впечатление останах.
Но пък ако ти си готова да кажеш нещо, също е напредък.
Не знам от колко време се случват тия гостита, но колкото по-дълго продължават да се случват, толкова по-трудно ще се прекратят.

# 238
Миленка, не я познаваш. Дано и да не ти се наложи. Жената обича скандали. Да излезем и да се завихри един до небето. С нея не се говори, не може. След едно мое изречение се завихри един такъв. Резултатът беше 3 години мълчание. Бях се зарекла, че не желая да имам нищо общо.

П.С. допълвам. Минават ми мисли тази жена да гледа децата, когато съм неадекватна. Ако съм спала повече от три часа, не. Кзвам минават ми мисли, което не означава нищо. Минават ми и да удоша мъжа си понякога.
Будала. Вместо да се възползваш от това мълчание като удобен повод да спреш всякакви контакти.

Ако ти трябва алиби, като решиш да удушиш мъжа си, свиркай.
Питам се защо една майка обсебва по този начин детето си, което вече е мъж на 30+ и има собствено семейтво и деца.
Защото детето ѝ го позволява. Ей затова.

# 239
Ами позволява го, защото ТЯ му е втълпила, че това е нещо нормално.
 Не го правете мили свекърви, за доброто на детето ви не го правете.

Общи условия

Активация на акаунт