С какво ви дразнят свекървите? – 120

• 27 095
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Айде, пак да й начукаш канчето!
Ако там не се позволява да остане само детето, а бащата е на работа, а майката е заминала в друга държава, а бабите и дядовците не искат да помогнат, какво правим?
Оставяме на социалните да се погрижат ли?
А ако баба ми беше мъжка ... JoyJoyJoyJoy
Ти го изкара, че в тази държава (не знам коя е) самотни родители няма, на такива им взимат децата, щом нямат на разположение половинки или рода.

# 451
  • София
Може нощни смени да работи човека, айде по-леко с плюнките.

# 452
  • София

Ти го изкара, че в тази държава (не знам коя е) самотни родители няма, на такива им взимат децата, щом нямат на разположение половинки или рода.

Може и да е мъжка, просто не си погледнала.
Държавата е скандинавска.
Да си самотен родител е едно, да си семеен е друго.
В първия случай, организираш отглеждането на детето си според статута си- подходяща работа, за да се справяш сам, както и предварително подсигурена помощ при нужда.
Във втория случай, организацията е съвсем друга.
А, тук има и бойкот от страна на баби и дядовци, тетки и тетинчовци.
И то, срещу снахата.
Елементарно е, всъщност.

# 453
Държавата изобщо не е скандинавска. Семейството живее в Канада. Съпругът е скандинавец. Предлагам сега да обсъдим, в две теми поне, социалните служби в Скандинавия. Wink

# 454
  • при късмета
Афродита, нападаш я ненужно. Ако имаше по-добро решение надали жената би помъкнала детето с нея по болници в друга страна. Вероятно знае положението много по-добре от всички нас и няма нужда да дава подробности в тази насока. В друга тема сме

# 455
  • Варна
Тя нали е българка. Значи има семейство тук. Защо да не вземе детето със себе си та да го видят и те? Хем роднинска визита, хем лекарски прегледи. И едва ли го влачи със себе си по болниците.

# 456
  • София
Държавата изобщо не е скандинавска. Семейството живее в Канада. Съпругът е скандинавец. Предлагам сега да обсъдим, в две теми поне, социалните служби в Скандинавия. Wink
Нещо по същество ще кажеш ли или ще спамиш?

# 457
По същество уточнявам фактите, които явно са ти убегнали, но това не ти пречи да коментираш.

# 458
  • София
... А, тук има и бойкот от страна на баби и дядовци, тетки и тетинчовци.
И то, срещу снахата.
Елементарно е, всъщност.
Мда, злите баби и тетки и прочие са бойкотирали снахата, като не искат да й гледат детето, не ги е срам. Пък таткото целия в бяло. Айде моля ви се! Тоя "мъж" е съгласен да продаде собствения си имот и да подари половината приход на сестра си и майка си да си купели кола и да си плащали наем - много жизнено важни неща!!!! И това при все, че същата тая сестра има и тя получен "от небето" имот, който не иска да продаде, за да си купят кола и наеми, ама на братчето си може да продаде наследството. Че и с цялото си нахалство намерили купувач на чуждия имот???!!! И тоя "мъж" вместо да им обясни да не си правят сметки с чужди имоти, а да си ги правят с техните, той не може да вземе решение мама ли да послуша или жена си, че са на различни мнения, а той самия мнение няма, все тая му било. За това дете (неговото) защо да мисли как тая къща ще му я завеща един ден и ще му е актив.

# 459
Ама вие наистина ли вярвате как скандинавка отива при скандинавец и му казва "брат ми, продай си къщата, че ми трябват половината пари от нея."

# 460
Айде, пак да й начукаш канчето!
Ако там не се позволява да остане само детето, а бащата е на работа, а майката е заминала в друга държава, а бабите и дядовците не искат да помогнат, какво правим?
Оставяме на социалните да се погрижат ли?
Не,че нещо,ама в някои държави само чакат минимален повод,за да приберат някое бяло,емигрантско дете,после ходи разправяй,че имаш сестра..

# 461
  • София
Ама вие наистина ли вярвате как скандинавка отива при скандинавец и му казва "брат ми, продай си къщата, че ми трябват половината пари от нея."
Ами до колкото помня историята майката е главно действащо лице "ръчкащо кестените", но в общи линии е това - апартамента на сестричката не се пипа, а на братчето да го продадем, че да си уредим финанси за кола и няколко месеца наем.И двата имота са придобити като наследство. Защо имащия нужда от пари не продаде свия имот за да си обезпечи разходите, а настоява братът да продаде неговия си имот и да й дари половината пари не стана ясно, но е супер нагло. Само не помня свекървата имаше ли и тя собствен имот.

# 462
Може да са преселници дедите, произход неизвестен  е техният.И са занесли нравите.
И при нас има дето се присягат на всичко за докопване-л""но да е  ,муфта да  е.Има и друго-дядото е прескочил дъщеря си ,но тя си смята наследството  и се ръзполага, тъй де,  ако не е приписано ,ще  е нейно и така действа.

# 463
  • при късмета
Афродита, същия този мъж, от самото начало казва на жена си, че каквото реши тя, това ще е. А за това, че му е все едно, тя обясни, че не е конкретно за ситуацията, а той няма емоционална връзка с този имот и не гледа емоционално на евентуална продажба. Далеч не е хукнал да мисли как да угоди и на жена си и на майка си
Да ти кажа вярвам, точно защото много трудно такова нещо би било измислено. И не представяш вярно казаното от нея. Не на сестрата, а на свекървата е зора да се продаде имота на сина и тя държи да раздели парите със сестра си и тя е намерила купувача. Сестрата разбира се е съгласна, защото живее с майка си детето си

# 464
Хора, честно да ви кажа, на мен вече ми става смешно. Тази жена не е добре. До вчера нали беше сърдита, днес се обажда и казва, щом няма да ходите на сватба, айде идвайте у нас да се видим и да хапнем заедно. Моля? Познайте дали ми се ходи. Да се смея ли, да плача ли не знам вече.

Общи условия

Активация на акаунт