С какво ви дразнят свекървите? – 120

• 27 016
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Абе хора, какви са тези глупости? Мен ме питат какво да дават, кога яде и т. н. Това е нормално. Какви наставления, какво чудо...

# 526
Ами, Лолита, и от двете страни кукуригалници всякакви. Аз затова писах за разумните граници. Хората обаче имат склонността да се отплесват далеч от границите на здравия разум.

# 527
Абе хора, какви са тези глупости? Мен ме питат какво да дават, кога яде и т. н. Това е нормално. Какви наставления, какво чудо...
Лолита,повече от нормално е да те попитат.
И за режим и за любими занимания..Нормални неща.
Не е нормално обаче,да отидеш при свкърва си,да и тупнеш детето ,да застанеш на буква Ф ,да дадеш един куп заповеди,след което да я попиташ " Ще ти се накърни самочувствието ли сега,ако ги изпълниш,пък..!"

# 528
Какво?, звучи ужасно. Но това са изкукуригали хора. Крайности...

# 529
Какво?, звучи ужасно. Но това са изкукуригали хора. Крайности...
Ами..Ужас,да..Чета и плюя в пазва.

# 530
  • при късмета
М/у изисквания и прекомерни изисквания има голяма разлика.
А за инструкциите, аз сама съм ги искала, когато са ми оставяли дете. И през ум не ми у минавало да ги пренебрегвам или оспорвам, колкото и различни са са от моите. За това дете отговарят родителите му и за да стигнат до тези инструкции има защо.

# 531
Ако е някоя простакела,примерно да се тръшка за масълце Президент в попарата,а да не и увира да го подсигури сама,ще има дълго да недоумява "с какво точно ми накърнява самочувствието"..

То ако е за масълцето „Президент“, ще го изгладуваш и ще купиш. Ама ако е някоя, която ти се зъби, че си проста, защото искаш да дадеш на детето краве масло, а тя е прочела в интернет, че това е специално измислен от рептилите продукт, внушен чрез масово третиране с кеймтрейлс по време на ретроградния Меркурий с цел поробването и унищожаването на човечеството, а в един сайт е прочела, че най-полезно за детето е маслото от мляко от зелени калинки от остров Тамбукту, тогава какво ще правиш?
Или даже не масло от калинки, ами petroleum oil, защото е веган? М?

# 532
М/у изисквания и прекомерни изисквания има голяма разлика.
А за инструкциите, аз сама съм ги искала, когато са ми оставяли дете. И през ум не ми у минавало да ги пренебрегвам или оспорвам, колкото и различни са са от моите. За това дете отговарят родителите му и за да стигнат до тези инструкции има защо.
Дрън-дрън..Ако ме инструктираш "сутрин попара с 2% масленост на млякото,пълнозърнести сухари и биволско сирене",нали се сещаш накъде отиват нещата?

Ако е някоя простакела,примерно да се тръшка за масълце Президент в попарата,а да не и увира да го подсигури сама,ще има дълго да недоумява "с какво точно ми накърнява самочувствието"..

То ако е за масълцето „Президент“, ще го изгладуваш и ще купиш. Ама ако е някоя, която ти се зъби, че си проста, защото искаш да дадеш на детето краве масло, а тя е прочела в интернет, че това е специално измислен от рептилите продукт, внушен чрез масово третиране с кеймтрейлс по време на ретроградния Меркурий с цел поробването и унищожаването на човечеството, а в един сайт е прочела, че най-полезно за детето е маслото от мляко от зелени калинки от остров Тамбукту, тогава какво ще правиш?
Или даже не масло от калинки, ами petroleum oil, защото е веган? М?
Как какво бе,Как'Сийке?
Признавам,че съм рептил по рождение и да си се оправя с ретроградния Меркурии както намери за добре,ко ще и към Тамбукту да отпраши,все тая..

# 533
Ама ако е някоя, която ти се зъби, че си проста, защото искаш да дадеш на детето краве масло, а тя е прочела в интернет, че това е специално измислен от рептилите продукт, внушен чрез масово третиране с кеймтрейлс по време на ретроградния Меркурий с цел поробването и унищожаването на човечеството, а в един сайт е прочела, че най-полезно за детето е маслото от мляко от зелени калинки от остров Тамбукту, тогава какво ще правиш?
Аз лично ще призная, че тя е много, много по-компетентна от мен, поради което е най-добре сама да си гледа чадото, защото аз не съм толкова компетентна и няма да се справя. После ще си отворя бутилка вино, ще си налея една симпатична чашка и ще си я пийна с кеф/

# 534
Измествате темата, дами. За бесни снахи. В случая пак синковеца е виновен, горкия. Защо си е избрал такава луда жена? В кръга на шегата...
Тъй де, всяка жаба в гьола си.

# 535
Измествате темата, дами. За бесни снахи. В случая пак синковеца е виновен, горкия. Защо си е избрал такава луда жена? В кръга на шегата...

Което си е право, право си е. Каквато си я е взел, такава ще му гледа/възпитава децата и ще му шока кратуната. Simple Smile

В този дух, съжалявам, ако прозвуча грубо, на лично аз и на майката на Amandel*  не бих си поверила детето. Нещо не ѝ се получава резултатът...

# 536
  • при късмета
Какво, нищо не се сещам, защото аз казах, че нямам проблем с приемането на инструкции. Не се тръшкам, че ми ги сават за чуждо дете, даже сама ги искам. Това, че съм ги приема с нищо не ми е навредило. Ти си тази която подскача само при това, че евентуално някой може да има изисквания за гледането на собственото му дете

# 537

Което си е право, право си е. Каквато си я е взел, такава ще му гледа/възпитава децата и ще му шока кратуната. Simple Smile

В този дух, съжалявам, ако прозвуча грубо, на лично аз и на майката на Amandel*  не бих си поверила детето. Нещо не ѝ се получава резултатът...
И аз така викам, Сийке. Той ще ми яде парцалите 🤣🤣🤣🤣🤣

# 538
. Ти си тази която подскача само при това, че евентуално някой може да има изисквания за гледането на собственото му дете
Ех,отново не си разбрала,значи..Simple Smile
Нищо де,ще се повторя.

"Скочих" не срещу евентуални изисквания,както инсинуираш ти,дори поясних,че те са си напълно в реда на нещата и трябва да ги има.
"Скочих" срещу иронизирането на свекървите/мъжките майки/ на общо основание,като заяви,(макар и индиректно,чрез риторика),че всяка една свекърва, не желае да изпълнява инструкции,понеже и се накърнявало самочувствието.

п.п.Не ти се получи,опитай пак. Simple Smile

# 539
Като си дадеш някой да ти гледа детето трябва да си готов, че най-вероятно няма да го гледа на 100% както ти желаеш. Казваш, кое ти е най-важно и можеш само да се надяваш, че ще се спази. Толкова. В идеалния случай си благодарен, че има кой да ти помогне, защото на някои няма кой да им помогне хич, нищо, че нямат никакви претенции Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт