На море в Турция - тема 66

• 58 083
  • 785
  •   1
Отговори
# 435
Наистина пише това за ранните резервации. Но пък никъде не прочетох в договора, че е сключен по условия за ранни резервации. То те могат и 2 седмици преди датата да си резервирал и да го изкарат ранна. Не би ли трябвало точно да е упоменато в договора, за да важи тази клауза?

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 15:36 от Pisa

# 436
Нашата резервация е за края на август.Не съм предприела нищо, защото мисля че след месец,два ще има по-голяма яснота.Има ли други за този период и какво предприемат ?

# 437
  • Пловдив
Pisa.Виж най отпред на договора където е датата ,хотела и цената пише дали е на ранни записвания.

# 438
Няма значение дали е ранна или не, няма значение и какво пише в договора
Пари не връщат, разберете го най-после

# 439
Pisa.Виж най отпред на договора където е датата ,хотела и цената пише дали е на ранни записвания.
Да, открих го ☹ А специално разпитах при резервацията за условията за анулиране и ми цитираха нещата без тези "малки" подробности. Аз съм си виновна, че не чета подробно, но тогава беще хващане на последните места, та сигурно пак щях са подпиша. Е за последно с наща Тур. агенция! Разбирам да не се бях поинтересувала за анулирянето и така са ме подведат. Ще се моля всичко да премине и да има пътуване, но при най-малък риск ще прежалвам парите, здравето ни е по-важно.

# 440
  • Някъде в Европа...
АIR Права си.Пише го ,че ако си на ранни записвания не се връщат пари а се дава ваучер за друга дата с допълнително заплащане по стандартни цени.Ако са спазени сроковете за анулация.До 3 дни без такса.До 40дни -30лв.До 20дни-30%.До 14дни-50% и от 14 до началната дата 100%.
Славейче, и почти съм сигурна, че таксата в пари изписана, е за 1 човек по договора 😞

# 441
Здравейте,  доколкото си спомням и Вие бяхте с Турс Клуб. В договора обаче не намирам за ранните къде е отбелязано, може ли точно да ми кажете къде е написано? Благодаря. И ние обменяме мейли по повод отказ в момента и затова ме интересува

# 442
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Някой има ли резервация с Аква тур? Знаете ли подробности за тази агенция - какво казват? Моето пожелание е - бъдете здрави и оптимисти!

# 443
  • Sofia
Скрит текст:
Iseto6 ще споделите ли после какво са ви отговорили.

Най-удачното е за мен 15- 22 септември и така направих аз...отложих мойта за 15 септември....
Какви са ви съображенията да се отложи за точно тогава? Вярно, че не се знае кога ще започне и новата учебна година, което не е чак такава драма, но са ми интересни вашите съображения за тогава. Не ме разбирайте погрешно, просто и ние се чудим какво да предприемем.

Пазете се и бъдете здрави!

Ще споделя, стига да ми отговорят:)

# 444
  • Пловдив
Здравейте,  доколкото си спомням и Вие бяхте с Турс Клуб. В договора обаче не намирам за ранните къде е отбелязано, може ли точно да ми кажете къде е написано? Благодаря. И ние обменяме мейли по повод отказ в момента и затова ме интересува
На началната страница пише вид на цената там е отбелязано промоционална цена за ранно записване.А другите неща които съм цитирала са на втора страница.Аз запазих края на ноември за почивка от 13.06.

# 445
Didi Какво ви обясниха от Турс клуб?Ако се оправи положението до тогава този анекс отпада ли?И означава ли това ,че сте се отказали от резервация за тази дата?Аз все още  не съм писала до агенцията защото не смятам на този етап да се отказвам ,а да изчакам.Има време до юни .Силно се надявам всичко да отмине.
Според Анекса, можем да се възползваме от направената резервация за същата дата, както и за всяка друга дата. Анекса включва периода 21.06.2020г. -15.12.2021 г. Можем да изберем и друга програма, а не тази, за която сме резервирали.  Според текста на Анекса остава да се ползваме и от условията на ранно записване, но кой знае дали ще е така.
Ние с ММ смятаме, че няма да е удачно за сега да правим нова резервация за това лято. Съображенията ни са, че пътуваме със автобус, няма как да знаем в този автобус кой е заразен кой не. Същото важи и за хотела -знам ли как се дезинфекцира, кой се е хранил в чинията, приборите, които ползваме, басейна, шезлонги и изобщо, хора всякакви от къде ли не дошли.
Ако не сме се заразили до тогава, ще се притесняваме много, ако пък сме от онези заразените и недай Боже хоспитализираните, но все пак успешно оздравели - то не знам дали ще сме в състояние да пътуваме.  Та така турската ни почивка, която толкова много обичам и чаках, остава за следващата година на 90%

# 446
Нашата резервация е за края на август. Хотела резервирахме през Аква тур. Още нищо не сме предприели,чакаме. Иначе получих мейл от Аква тур,че мога да променя резервацията за друга дата.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,
С НАСТОЯЩЕТО ПИСМО БИХМЕ ИСКАЛИ ДА ИНФОРМИРАМЕ ВСИЧКИ ЗАЯВИЛИ ПЪТУВАНЕ В ОФИСИТЕ  НА  TO АКВА ТУР
ДА НЕ   СЪЗДАВАТ ИЗЛИШНА ПАНИКА И БЕЗПОКОЙСТВО  СВЪРЗАНА С ПЪТУВАНЕТО СИ.
УВЕРЯВАМЕ ВИ ,ЧЕ ПРИ ПО -СЕРИОЗНА   ОБСТАНОВКА  НЯМА ДА ЗАГУБИТЕ ПЛАТЕНИТЕ
СУМИ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ ПРЕХВЪРЛИТЕ ПЪТУВАНЕТО  СИ ЗА ДРУГА ДАТА.
ИМАМЕ  ПРЕГОВОРИ С АВИОКОМПАНИИТЕ НА  ЧАРТЪРНИТЕ ПОЛЕТИ КАКТО И С ХОТЕЛИЕРИ ПО -КОНКРЕТНИТЕ ДЕСТИНАЦИИ

ЗА  ПРОМЯНА НА ДАТИ  БЕЗ ДА ИМА НЕУСТОЙКИ.

ТОВА УСЛОВИЕ НЕ ВАЖИ ПРИ АНУЛАЦИЯ- АКО  ДАДЕНАТА ДЕСТИНАЦИЯ НЕ Е ИЗЦЯЛО ОБЯВЕНА ПОД КАРАНТИНА.

# 447
Да попитам тези, който вече са презаверили с ваучери за по късен период. Аз съм платила половината от сумата. Оставаща  сума, която ви се иска при такова презаверяване знаете ли я отсега и точно ли се формулира периода на пътуване примерно за 2021. Или едва ли- когато ти искаш заминаваш. Друго този ваучер пак като приложение към договор ли е, с важащи правила от осн. Договор или е самостоятелна бланка, която също си има свой правила. Понеже Аз като гледам цените към момента не ми се вижда да са поевтинели почивки предвид ситуация.

# 448
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Благодаря, Ledi,
Нашата резервация е за м. юни, но не сме получили мейл от Аква тур.

# 449
Версо Травел са написали съобщение за резервациите от април и май,в сайта им е.За юни няма.

Общи условия

Активация на акаунт