Хотелите във Велинград - 12

• 69 630
  • 699
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Търся хотел с топъл вътрешен басейн. 36-38 гр. температура, който става за киснене. Така топла както е римиският в Рояла или вътрешния басейн в Терма палас Кранево.
Да не е топилце, а доволно голям. Не е задължително да е  във Велинград.

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 10:17 от don domat

# 436
don domat,
Акватоник. Басейнът е идеален за киснене, има дюзи за воден масаж на различните части на тялото и джакузи в средата на басейна, с доста топла вода, в която аз така и не се наех да се топна Simple Smile

# 437
Здравейте,

Дали има къде да се посети само басейн във Велинград ( без да си гост на хотела)? Някой знае ли?

# 438
Знаем, но не ги казваме, защото ние плащаме стабилно и искаме спокойствие, не искаме външни посетители.

# 439
  • Варна
don domat,
Акватоник. Басейнът е идеален за киснене, има дюзи за воден масаж на различните части на тялото и джакузи в средата на басейна, с доста топла вода, в която аз така и не се наех да се топна Simple Smile
Благодаря! Май от храната не бяха доволни хората там нали?
Лошото на сегашната ситуация е, че трябва да се храниш само в хотела.
Искам да направя една почивчица 4-5 дни . да се накисна в някой топъл басейн, един-два масажа. Евентуално хамам. Не съм много по сауните и ледените стаи, не държа да има спато 3 сауни:smile:

# 440
Сега в ресторанта на хотела ли е храненето или по стаите? И вътрешната спа зона работи ли? Конкретно за Рояла ме интересува.

# 441
Дон домат, Вела хилс имат външен топъл басейн, но и храната там е компромис. Закуската добре, ама за вечеря на свободна консумация си беше зле, че и скъпо.

# 442
Чак недоволна от храната аз лично не съм. Били сме в пакети със закуска и вечеря. Сутрин са стандартни нещата, както в повечето хотели, вечер има няколко вида салати и поне два вида месо, плодове... т.е. става по мои критерии. Simple Smile

# 443
Сега в ресторанта на хотела ли е храненето или по стаите? И вътрешната спа зона работи ли? Конкретно за Рояла ме интересува.

Ресторантите работят за гости на хотела до 22ч. Така е и в Роял.

# 444
Здравейте,

Дали има къде да се посети само басейн във Велинград ( без да си гост на хотела)? Някой знае ли?

В хотел Аура можеше, поне преди пандемията. По телефона ще Ви кажат как е в момента.

# 445
Благодаря много Juana! Ще проверя!

# 446
Здравейте,

Харесай си хотел и спа център и звънни на рецепция и попитай дали пускат външни посетители и на каква цена.

Почти навсякъде пускат.

# 447
  • Варна
Търся хотел с топъл вътрешен басейн. 36-38 гр. температура, който става за киснене. Така топла както е римиският в Рояла или вътрешния басейн в Терма палас Кранево.
Да не е топилце, а доволно голям. Не е задължително да е  във Велинград.
В Арте са топли и вътрешните и въшният басейн,който е малък.Големият вътрешен е много топъл има още 2 джакузита горещи и още един топъл,който става за киснене.Всъщност хладен басейн няма.
В Терма палас на Кранево отдавна не е топъл вътрешния колкото беше.Около 29-30 градуса е,дори на сайта промениха температурата.Преди беше 35-36°.В делничен ден направо си е студено...
Скоро мисля да посетим Хот спрингс.Аз пък си търся външен много топъл басейн Simple Smile

# 448
Някой посещавал ли е скоро Спас през седмицата? Интересуваме натовареността на хотела.

# 449
  • Пловдив
През зимата външен много топъл не ми изглежда реално. Ако плуваш, ще ти е добре. Но ако само се киснеш и да ти е много топло? Все пак околната температура сериозно охлажда водата. За да е много топла, означава постоянен приток на гореща вода..... Едва ли го правят за няколко ентусиасти. Все пак си е разход за дебит. Хот Сппингс има контрастни топила. Едното през лятото е вряло. През зимата може да е доста топло.

Общи условия

Активация на акаунт