Хотелите във Велинград - 12

• 68 853
  • 699
  •   1
Отговори
# 135
  • Враца
И за мен под 35 е студена.
А в Елбрус как е температурата на водата?

# 136
  • Варна
Хм... разгледах Делфин - ми че този аква парк има точно две пързалки. И няколко бебешки... 🤔
Иначе пише, че Т на водата в басейните варира от 32 до 38°С.

Точво това загледах и аз. За деца 3-8 годишни няма нищо.

# 137
Как е храната в Двореца? На обед има ли обедно меню и може ли нещо да се хапне край басейна?

# 138
  • София
Дами, моля за съвет. Колебая се между Vella hills,  St. Spass и Redenka.
Какво ще кажете?
Плюсове и минуси, не сме ходили в нито един от тях...
Предварително Ви благодаря!

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 12:29 от AnMary

# 139
И аз се интересувам от св.Спас. Има ли места за разходки около него. До Клептуза може ли да се стигне пеша или не е удачно за вървене и трябва с кола?

# 140
Здравейте! Сега се връщаме от Инфинити. Много добре си изкарахме. За 2 дни, малко ни беше. Grinning Нямаше много хора. Особено от неделя следобяд до днес наобяд /когато си тръгнахме/. Различното е в ресторанта. Т.е. масите там са разредени, храната е зад витринки, ходиш, гледаш, избираш си и ти сипват. Смяхме се, че понятието "малко" е различно за всеки. Joy Естествено дезинфектанти има навсякъде. В ресторант, бар чистят веднага след клиентите. По пода на доста места има лепенки - нещо от сорта да стоиш на разстояние 1,5 м. Водата е приятна, топла. Прекрасно е. Grinning

# 141
  • В.Търново
Какво мислите за хотел Бор?Водата в басейна топла ли е?Храната вкусна ли е и ако някой е ходел сега как я сервират, зад витрини или на сет меню?
Обаче не виждам да промотират външен басейн и на двойните стаи не виждам тераса...

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 17:17 от Русалка_1

# 142
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте, аз се каних да ходя в любимият ми до този момент Арте, но от вчера тяхна служителка е решила да промени ценовата им политика.Казаха ми,че имам 10% отстъпка,но тази отстъпка е само на думи.За настаняване на един възрастен и едно дете вижте как ми сметнаха цената.
"Според ценовата ни политика  възрастният заплаща 75% от стойността на стаята, а детето заплаща 75% от стойността на редовно легло.
По този начин цената на вечер в двойна стая през делничен ден ще бъде 240*75%= 180лв / цена за възрастен/ + 120*75%= 90лв  /цена за дете над 12 годишна възраст/ или общо 270лв,
а през уикенд 285лв*75%=214лв + 142,50лв*75%=107лв или общо 321лв. Крайната цена за двойна стая ще бъде 912лв.
За да оферирам по-добра цена за Вас, таксувам стаята за двама възрастни, защото базовата цена в този случай е по-ниска.  "
Така според ценовата им политика да вземеш стая за 240 лева/цена рецепция/ е голяма отстъпка,защото 2 възрастни по 180 лв. трябва да платят 360лв.,така че да платиш на стандартна цена е специална отстъпка. Разочароващо.

# 143
  • София
Здравейте! Сега се връщаме от Инфинити. Много добре си изкарахме. За 2 дни, малко ни беше. Grinning Нямаше много хора. Особено от неделя следобяд до днес наобяд /когато си тръгнахме/. Различното е в ресторанта. Т.е. масите там са разредени, храната е зад витринки, ходиш, гледаш, избираш си и ти сипват. Смяхме се, че понятието "малко" е различно за всеки. Joy Естествено дезинфектанти има навсякъде. В ресторант, бар чистят веднага след клиентите. По пода на доста места има лепенки - нещо от сорта да стоиш на разстояние 1,5 м. Водата е приятна, топла. Прекрасно е. Grinning

Здравейте ina.ina, и аз планирам кратка почивка в Инфинити.
Моля ви за малко допълнителна информация! Външния басейн работеше ли? Имат ли готово обедно меню?
Благодаря!

# 144
Здравейте, аз се каних да ходя в любимият ми до този момент Арте, но от вчера тяхна служителка е решила да промени ценовата им политика.Казаха ми,че имам 10% отстъпка,но тази отстъпка е само на думи.За настаняване на един възрастен и едно дете вижте как ми сметнаха цената.
"Според ценовата ни политика  възрастният заплаща 75% от стойността на стаята, а детето заплаща 75% от стойността на редовно легло.
По този начин цената на вечер в двойна стая през делничен ден ще бъде 240*75%= 180лв / цена за възрастен/ + 120*75%= 90лв  /цена за дете над 12 годишна възраст/ или общо 270лв,
а през уикенд 285лв*75%=214лв + 142,50лв*75%=107лв или общо 321лв. Крайната цена за двойна стая ще бъде 912лв.
За да оферирам по-добра цена за Вас, таксувам стаята за двама възрастни, защото базовата цена в този случай е по-ниска.  "
Така според ценовата им политика да вземеш стая за 240 лева/цена рецепция/ е голяма отстъпка,защото 2 възрастни по 180 лв. трябва да платят 360лв.,така че да платиш на стандартна цена е специална отстъпка. Разочароващо.
Не можах да проследя цялата верига на "отстъпки", обаче цените им са невъзможни.

# 145

Здравейте ina.ina, и аз планирам кратка почивка в Инфинити.
Моля ви за малко допълнителна информация! Външния басейн работеше ли? Имат ли готово обедно меню?
Благодаря!
Така, понеже не знам дали сте ходили преди, та подробно:
 - имат 2 малки външни топила - работят, 36 градуса, идеално е;
 - външния басеин на 3-тия етаж /мисля/ - пълен е, но е хладничък. Там всъщност са голям с малък детски вътре в големия - в детския се стои, но пак е хладничка водата.
 - външните басеини - те са към 3 май. Но дотам не отидохме. Имаше хора и там, но нямаше никой в най-големия басеин, от тук следва, че е бил с хладна вода.

И аз не можах да преценя за Арте. Но съм запомнила, че спа зоната им е малко малка и ... съм го отписала. Grinning

# 146
  • София
 - външния басеин на 3-тия етаж /мисля/ - пълен е, но е хладничък. Там всъщност са голям с малък детски вътре в големия - в детския се стои, но пак е хладничка водата.
 - външните басеини - те са към 3 май. Но дотам не отидохме. Имаше хора и там, но нямаше никой в най-големия басеин, от тук следва, че е бил с хладна вода.

За първи път ще ходя!
Благодаря ina.ina! А обедно меню имат ли?

# 147

За първи път ще ходя!
Благодаря ina.ina! А обедно меню имат ли?
Да, забравих. Имат. И са бързи. Grinning

# 148
  • София
Благодаря много за отговорите ina. ina! Simple Smile

# 149
Вчера за върнахме от Двореца. Впечатленията ми са много добри. Бяхме само 5-6 семейства в целия хотел, тоест полупразен и бяхме почти сами навсякъде. Басейните са много топли - и вътрешният и външните. Всички работеха, пързалките също. Топилата отвън и те. Градината е красива и поддържана, ухаеше на цветя. Подготвяха мястото за надуваемия замък. Навсякъде беше много чисто, храната ни хареса. Имахме включени и вечери на сет меню, което беше разнообразно. Закуската не беше кой знае колко разнообразна, но достатъчна и прилична, гладен няма да останеш. През зимните месеци предполагам, че ще е скучно вътре в хотела, но сега навън е чудесно, както за децата, така и за нас.

Общи условия

Активация на акаунт