Ние с този ремонт до кръщене няма да стигнем... скоро.

Хайде, отивам да го мятам съня и аз! Лека и спокойна нощ!

! И, на нас ни предстои, а и не само на нас, така че ще е полезно да разкажете по подробно! А, това че не трябва да си в църквата за първи път чувам! Дори и мен, като са ме кръщавали преди нам си колко години, майка ми си е била там! А, тази реплика " ...че неверник го е взел детето , а пък ти го връща вярващо .." наистина се казва от кръстницата и ти подава детето, ако не се лъжа три поредни пъти като повтаря цитата и на третия път си ти го дава! Това попът на място със сигурност ще го каже точно как е! поне това знам
!
Честит празник на днешните мини рожденници 

Също Ники се изправя до седнало положение от легнало, като се подпира на една ръка. 
Да ви е живо и здраво името 

и беше доволно поглезен и нацелуван от вас
Има малка зачервена цицинка, ама какво да се прави.

Това под формата на майтап, да не вземеш да се засегнеш, ей 
И аз кускуса си го хапвам по нашенски със сиренце и захарчица и ми и супер вкусен 

Алекс - първо не щеше моркови, сега се опитах да въведа и картоф и ужас направо. Прави отвратена физиономия, не иска да гълта, нито даплюе, почва да се дави и почервенява целия, чак страх ме хвана, че ще се задуши
Не ми е ясно как се дави и се прави , че ще повръща про положение, че не гълта 
. НО след следобедния сън пак й давам останалото и тя вече го дояжда (или доизпива). Ми така сме ние ... като много бебета, които не им се услаждат зеленчуци. А, м/у другото, ако можеш да цедиш - разреди примерно пюрето с кърма и без това картофа е като лепило. Аз не мога да цедя, но вчера на ръка изцедих в чашката с за пюрето сигурно 20-ина г.
(рекорд!) и така го изяде 1/2 на веднъж. Беше картоф и тиквичка на ХИП, сега ще й направя домашно пюре от тиквичка разредено с остатъка от ХИП-ското от вчера. Пробвай всякакви варианти (домашно, купено, марки) и комбинации, може да улучиш. Лесно е само да се каже, че не яде зеленчуците. ... Хрумва ми, че не случайно е измислена детската песничка 'зеленчуци, който не яде, той голям не ще да порасте" 

). Та, в нашите резултати пише референтни стойности: М (135-180), Ж (120-160). Разбира се, виждаш, че за бебетата те са по-различни ... 

Нещо като не хареса, опитай пак след 2-3 дни. Ти си знаеш де! Успех! 
Мое мнение де.

Сутринта баба и я гледа и вика:"Има зъб",пипам аз то боцка-едно малко остричко връхче
.Вчера през деня я опипвах и го нямаше така осезаемо 
Та затова момичета не се притеснявайте всичко ще се получи постепенно,бавничко - всичко ще се подреди 
Отдавна не се беше мяркала насам.Ааа ама то заради почивката. И аз се нареждам на опашката на благородно завиждащите за това
Пусни малко снимков мат'рял, че Вяра все иска да и покажа Ники колко е порастнал,ама няма