Как да постъпя - кой трябва да наприви компромисът

• 18 913
  • 698
  •   1
Отговори
# 285
На 29 е авторката.

Почти като Пещера е, като население и икономика.
Аха, добре. Щом е почти...

А каква е причината жена на 37 да е невзета. Вероятно има нещо съмнително.
Етествено, че има съмнително. Обикновено момите на 37 или са грозни като смъртта, или съвсем трудно мелят брашно с друг човек. И аз съм на 33 и ми е ясно, че на прима виста някоя 23годишна е по-добрият избор от мен. Ама и тя има по-широк избор от моя, та не всеки има шанс.

# 286
  • София
Жените на 37 не са невзети, не дали са се.

# 287
Жените на 37 не са невзети, не дали са се.
Има логика.
И аз съм недал се.

# 288
  • София
Кат казвам, че кой се излъгал -излъгал се....

# 289
Къде не дали се,къде не взели ги..
Братане,понякога е по-достойно да се откажеш от майчинския си инстинкт,отколкото да му дадеш воля на всяка цена..
После ги четем тук в темите...

# 290
То и на 37 да е невзет - дали сам ще си остане, или ще го вземе някоя “парясана” - пак може да е доволен човекът. Ама сама жена, която трудно приема действителността и все “неподходящи” ѝ налитат - не знам.
Пък големият град дали не е и той вече попрепълнен  със селски тарикати, които трудно се лъжат, и местните момци дали не са недосегами за търсачки на перспективи - също не знам Simple Smile

# 291
Ама не е нужно всяка тема да става обзор на лични съчинения и проекции.
Темите у мамата би трябвало след 10 страница да им се дава ключ, иначе става едно пълно мазало от свободни съчинения, догадки и предположения.

Авторката в крайна сметка какво реши?
Докато е млада може да рискува, Simple Smile това е моето мнение.

# 292
Пък  нужно ли е да се острим срещу човека, щото е мъж и се очаква да се премести?
Simple Smile

# 293
Нуждите у нужника.
Тук хората пишат за кеф.

# 294
  • София
Не е нужно, тук никой не му събра багажа за Варна.
Всички сме единодушни, че не става за тая работа.

Братане, аз винаги съм любовта да победи, ама тук май не е много голяма. Направо недостиг на кислород изпитва...

# 295
Просто темата се отклони в грозна посока, епитети, стереотипи за града и провинцията, за "старите моми" и "старите ергени", "парясниците".
НЕкакъв див ужас ми е да го чета това, не знам другите четящи как се чувстват, и дали това изобщо е полезно за авторката.

За 20 страници все нещо трябва да е решила - дали ще прави компромиси в името на "любовта" или не.
За мен да се правят огромни компромиси в една връзка е голяма грешка, но хората сме различни и имаме различни приоритети.

# 296
Пък  нужно ли е да се острим срещу човека, щото е мъж и се очаква да се премести?
Simple Smile
Очаква ли се? В недалечното минало (а особено в далечното) мъжът си взема жена и си я води в тях, тя се „прощава с родата” и отива в неговото семейство. При открадване и приставане съвсем, не той отива при нея, а обратното. Smiley Ама добре, айде, модерни сме вече...

# 297
  • София
Ми, кво чакаш. Метни едно лично на авторката и после пускайте тема тука, да следим развитието. Grinning

# 298
И аз съм на 33 и ми е ясно, че на прима виста някоя 23годишна е по-добрият избор от мен. Ама и тя има по-широк избор от моя, та не всеки има шанс.

А ти когато си била на 23 си имала по-добър шанс от някоя 33 годишна, писала тук. Ако си смятала, че младостта ти е твоята най-голяма сила, защо не си я използвала разумно да се задомиш?

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 11:56 от Анонимен

# 299
Да използваш младостта си да се задомиш,вместо да учиш,да се развиваш,да живееш и да гребеш с пълни шепи от всичко?
Абсурд..

Общи условия

Активация на акаунт