Как да постъпя - кой трябва да наприви компромисът

• 18 855
  • 698
  •   1
Отговори
# 495
А някой спира ли да се замисли, че ако наистина не му приемат гледната точка, то тая гледна точка може да е една епична гламотия? В крайна сметка какво значи "приемане" - да си дадеш от енергията, да си смениш програмата, за да покажеш, че дадена гледна точка ще работи? Ама защо да го правиш, нали вече знаеш кое работи за теб.

То и затова накрая дъртите ергени търсят младо момиче-будала, дето още е гъвкава и не знае кое работи и кое й харесва, всеядна е.

"Защото ти си с две деца, любящ мъж и шеметна кариера..."

Аз съм с три деца, супер адекватен и приятен втори мъж и айде не шеметна кариера, но доста приятни доходи. Кажи ми кое правя грешно, щото без малко менсплейнинг денят ми не е пълен...

# 496
Малко секс правиш може би.
Аз точно след секс най не търпя глупости. Някакви недоклатковци да ми влизат с бутонките и да се мъчат да ми развалят зена? Не, няма да стане.

# 497
Работата е там, че влюбването, колкото и да е епично, е само 50% от брака. Останалите 50% са си дългосрочна работа, а там вече се иска някакво ниво на култура и да няма издънки. Някои хора обаче си въобразяват, че само с първоначалната любов ще си изкарат докрая, а изобщо не е така.

Повечето успешни, дългосрочни и романтични бракове също са си минали през кризи и тия кризи са били отработени. Обаче ако не става, ако се повтарят неприятни изцепки, е няма как да се получи "любов до гроб". В някои случаи само като си помислиш каква ще е следващата дивотия, която ще ти измислят, и се чудиш как ще оцелееш изобщо 50 години с тоя човек, чисто физически...

# 498
  • София
Може ли гражданите и селяните да спрете да водите битки за сексуалните достижения тук. Благодаря.

# 499
  • Агент под прикритие
Сирена, и на мен (предполагам и на други) ми е много приятно някой да започне рано сутрин да ми говори за "менсплейнинг" и всичките там купешки лафове на феминизма...  JoyJoyJoy
Важното е логореята да върви. Laughing

Интересно ми е, как се нарича, когато жена тръгне да говори на мъж (обикновено със снизхождение, ама това, граничещото с лицемерие) за това що е успех, да му обяснява какво трябва да прави с живота и как да се държи в обществото...
Позна! Това същото, което почти винаги се пробваш във всяка една тема !!!
Trollface

# 500
Спирам да ви се връзвам на аристократичното тесногръдие.

# 501
Ей, какво взехте да се фръцкате - "няма да пиша, няма да чета, няма да се връзвам".
Говорим си.
И след тази тема мъжете от СО ще си останат най-жалките твари на света, а на киселите каки ще им липсват пари и оргазми, тъй че няма страшно Bowtie

# 502
Не позна. Аз говоря за напълно обективни маркери. Менсплейнингът обаче е субективна оценка как следва да се вижда светът. Особено приложимо е в случай на наличие на женска преценка и емоции, които обикновено се омаловажават.

Аз говоря за нормалните житейски маркери, които ако не до 30, то до 40 ако ги няма, това вече ми говори някои неща. И не че не може да има пътища извън стандартите, но в крайна сметка и те трябва да дават плодове. Обаче ако си доникъде, но държиш да се изтъкнеш колко си нестандартен - сори, ама нестандартното ти просто не работи.

Колкото и да не вярвате, но от един момент нататък си личи, че нещата просто не работят - а не че насреща е уникална снежинка с невиждани качества.

# 503
Колкото и да не вярвате, но от един момент нататък си личи, че нещата просто не работят - а не че насреща е уникална снежинка с невиждани качества.
... точка. Темата може да се заключва.

# 504
  • Агент под прикритие
Продължавай с глупостите си, Сирена, не пречиш. Поне не лично на мен.
Последните две такива, с които излизах, останаха на ниво първа и последна среща и това стана в момента, в който приказките за феминизма и менсплейсинга излязоха от устите им.
Досега си мислех, че тая пропаганда е просто приказки от 1001 нощ, но явно съм я подценил, щом започнах да я срещам все по-често.

# 505
Последните две такива, с които излизах, останаха на ниво първа и последна среща
За теб разбрахме, а те поискаха ли втора среща?

# 506
Ти кажи за вашата.Grinning

# 507
Колко време ви държи кефът да се принизявате едни други по полов признак?

# 508
  • Агент под прикритие
Последните две такива, с които излизах, останаха на ниво първа и последна среща
За теб разбрахме, а те поискаха ли втора среща?
Ако нямам намерение да им се обаждам и съм ги отписал, какво значение има дали ще поискат или не?
Ама много си интересна.... JoyJoyJoy

# 509
Ако нямам намерение да им се обаждам и съм ги отписал, какво значение има дали ще поискат или не?
Ама много си интересна.... JoyJoyJoy
Има значение, защото представяш нещата така, все едно само и единствено от теб зависи харесването и дали ще има продължение. А нещата са взаимни. И аз мога да дам бая примери за мъже, които не бих потърсила повече и у, колко съм велика и имам избор, обаче ако и те не са ме потърсили, значи и аз не съм толкова велика. Очевидно е.
Та, потърсиха ли те, или взаимно сте се оценили като ниско качество?

Общи условия

Активация на акаунт