Как да постъпя - кой трябва да наприви компромисът

• 18 784
  • 698
  •   1
Отговори
# 585
Авторката, да сподели за компромисите  - докъде стигнаха..? Има ли пресечена точка или кой от където е? Simple Smile

# 586
Тя... Темата... Отдавна не е на авторката, за авторката и относно авторката Joy

# 587
Видях, че е на линия и реших да я подканя да си продължи темата.. Simple Smile

# 588
Това със стрес теста - ако някой ме покани (т.е. вече има интерес към мен) и да ми прави такива постановки ...
Чудно ще се забавлявам, никога няма да ме забрави Simple Smile
Но, не веднага - минавам теста, чакам малко да хлътне ( с такива идиоти не е трудно) и после - баммм с брадвата. Simple Smile
Ако имам време за губене де, и ако ми се забавлява.
О, май съм го правила вече ...
ама беше отдавна, ранните младежки години.

Но, ако ме канят и аз съм заинтересувана, но не съм сигурна, да нормално е да направя малък стрес тест.
Моят е сравнително безобиден - напивам ги и гледам как се държат.

# 589
Мога да преценя човека и без да правя тестчета, си мисля аз, то си проличава в процеса на нормалното общуване. Но всъщност може днешните мъже да са по-прикрити от времето, когато аз бях момиче, така че правете си там каквото трябва, времената се менят! Stuck Out Tongue Явно са... захитряли. Laughing

# 590
Моят е сравнително безобиден - напивам ги и гледам как се държат.
Добър тест, in vino veritas, ама тези които не пият? Някои може да излизат с теб само за да се напият на аванта Grinning

# 591
Мога да преценя човека и без да правя тестчета, си мисля аз, то си проличава в процеса на нормалното общуване. Но всъщност може днешните мъже да са по-прикрити от времето, когато аз бях момиче, така че правете си там каквото трябва, времената се менят! Stuck Out Tongue Явно са... захитряли. Laughing

Колко ли да е прикрит, че да не може да се прецени. Друг е въпросът, че много жени си изпречват очакванията и това им срива и комуникация и отношения.
Разни женички, дето си мислят, че с нарочни тестове си спестяват проблеми - мисля, че задължително е добре да бъдат оценявани в разни ситуации и провокации. Така де, колко им е всъщност акълът, изтъкван като превъзходство.
Simple Smile

# 592
Абе достатъчно е да поотсееш мачовци, анцузи и спиндермаани. Покрай интервютата на Стоянка Мутафова срещнах един момент, в който отсвирила ухажор, щото не знаел едно от имената в Илиада, тоест проЗд. И тъй като общо взето хора от една среда се взимат най-ефективно, тестовете са да не би да се е поизлъскал, а отдолу да има нежелателни цивилизационни натрупвания, с които да те направи луда.

# 593
Мой познат решава кръстословица - „Герой от „Илиада” с четири букви... О-м-и-р...” Обаче знаете ли как прекрасно си гледа жената и как хубаво си живеят... Smiley

# 594
Ами относително е какво е хубав живот. Може да е ОК на материално ниво, но за други неща да е много дразнещо.

# 595
За теб какъв е смисълът да определяш някои аспекти за  дразнещи, ако за жената в двойката е ок. Не всеки има потребности на духовно ниво, а и щом тя се усеща доволна, какво.
И нямах, естествено предвид тестове за интелигентност.

# 596
Не, просто си размишлявам за жените, които искат нещо точно определено - че е хубаво да си го търсят. Все пак познават себе си, знаят какво ги дразни. Много по-здравословно е отрано да разкараш мъж, за който усещаш, че нещо не е наред, че има някаква характеристика, която те дразни и подкопава усещането за уважение. Защото при доста жени като че ли има една социализация да са по-скоро приемащи. Даже си има дежурни клишета "ти принц ли искаш", много подбираш, махнаджийка си. Езикът отразява реалността.

А в последните десетилетия нещата стават много по-индивидуално и осъзнато, по-нестандартно. Кой знае, при разпад на цивилизацията сигурно ще се върнем към по-традиционни роли, но в момента връзката и граденето й може да са много прецизна дейност, с много осъзнаване. Като разликата между домашни традиционни манджи и готвене на гурме.

# 597
Само че това точно определено нещо върви в цялост, с разни характеристики и ксчества на човека. Разочароващо, а? Приемаш или не приемаш недостатъците му, а не харесвам го, но много ме дразни. Това да промени, онова да изкорени, и хоп - в нейния/неговия калъп.
Много обичам в тази връзка да цитирам моя приятелка, която казва - може да е мързелив, но не е ревнив, и не ми дреме за неговите кусури. Simple Smile

# 598
Не, по-скоро един специфичен недостатък натежава и дори ти убива тотално привличането. Но някои хора успяват да се насилят да имат връзка въпреки всичко.

# 599
Баща ми  ме учеше да ги напивам и да гледам кво правят под въздействието на алкохола."Няма искам не искам",ми викаше.Жена си,ще ги накараш да пият.И наблюдаваш.Този му съвет относно мъжете,се оказа много ценен.И ме учеше задължително да им поискам нещо малко,я услуга,я нещо материално..И по същия начин,да наблюдавам реакция,отзовава ли се,ако да,после как се държи,кара ли ме да му се чувствам длъжна,ще ми напомни ли,че ми е дал/помогнал или като джентълмен ще забрави още на мига и никога няма да повдигне въпроса,нито с думи,нито с действия..Е на такива,чисто практични неща ме учеше.Тестове.Щото когато си с розовите очила(а всички ги слагаме от време на време),възприятията стават замъглени.

Общи условия

Активация на акаунт