Крем за около очи - тема 10

• 79 612
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Може ли препоръка за крем против бръчки около очите, суха кожа.Предпочитам да не е като гел.Бюджет до 120 лв.Благодаря предварително!:hibiscus:
Клиник и Ести Лаудер имат хубави кремове. Поне на моята суха и сбръчкваща се околоочна зона се отразяват добре. Можеш да ги разгледаш, имат доста варианти. С отстъпките за 8-ми март ще се вмъкнеш и в по-малък бюджет. Най-често ползвам Revitalizing Supreme + на ЕЛ, но почти всички, които съм ползвала ми харесват. В момента ползвам и серията с Мед на Герлен - серума и крема. Не са лоши, но засега не съм забелязала да ми действат по-добре.

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 23:57 от Light Beam

# 76
Lihht beam, благодаря ти! Вече 3 г.съм на ЕЛ и ми се искаше нещо различно, но може да отложа за друг път.+🙂

# 77
Извинявам се ако въпроса ми е глупав . Вредно ли ще бъде , ако си мажа околоочният контур с крема за лице - на Лореал или Биотен , по-конкретно . ЧЕСТИТ 8-СМИ МАРТ  НА ВСИЧКИ КРАСАВИЦИ !

# 78
  • SF
Няма да е вредно. По-добре го мажи с крема за лице, отколкото с нищо.

# 79
От нещата, които съм чела и гледала, в общи линии се сблъскват две мнения - едните обясняват, че кожата около очите е много по-различна от останалата част от лицето и за това има нужда от специално разработени за тази зона продукти. Другите мнения са, че околоочните кремове са просто търговски трик, като за доказателство някои от тях посочват идентични състави на околоочна грижа и такава за лице. Аз лично си ползвам отделна грижа, но и според мен е по-добре да си слагаш крема за лице около очите, отколкото да не слагаш нищо. След няколко намазвания ще си прецениш дали усещаш раздразнение и достатъчна хидратация.

# 80
  • SF
Точно това съм чела и аз, при това много пъти от различни източници.
Все пак си купувам отделен продукт за очи. Но ако нямам такъв, бих сложила от този, който е предназначен за цялото лице.

# 81
Благодаря много за отговорите !  Хубав ден !

# 82
  • София
И аз смятам, че кремовете за очи са търговски трик и смятам да спра да си купувам отделно околоочни кремове.

# 83
Аз лично внимавам и задължително ползвам отделни серуми/кремове, предназначени за околоочния контур. Отделно на доста кремове е отбелязано да се избягва нанасяне в зоната около очите. Но, както бе споменато, ако по някаква причина нямам под ръка околоочен крем, и аз бих предпочела да сложа от крема за лице пред опцията изобщо да не сложа нищо.

# 84

Аз съм изключително впечатлена от този. Kissing Face

# 85
Здравейте, от къде сте си го купили?

# 86
Аз веднъж бях забравила да си сложа крем около очите сутринта, а ми опъва не мога без нещо мазничко. И в бързините какво какво имам един стик за устни с кокос. Наплесках от него. Екстра ми се отрази. Разбира се това  не го правя постоянно. Но ми свърши работа, та не ми и лютя.

# 87

Аз съм изключително впечатлена от този. Kissing Face
И аз искам да знам откъде може да се купи?

# 88
  • София
От Нотино или магазините на Л'Окситан. Има на Витошка, преди имаше и в мол Сердика, но не съм сигурна дали го има още. Конкретно този крем обаче мисля, че е в нова опаковка.

# 89
Привет, момичета!
Много добри резултати имам за последните 3 месеца с обикновено кремче на L'Oreal Revitalift Filler Renew (сива опаковка). Ползвала съм и по-висок клас (Lancome, Filorga), но този се оказа попадение. Повторих го, и си взех трета опаковка за след това.
Имах страшни тъмни кръгове и бръчици, но кожата видимо се "нахрани" и просветна. На 44г съм, непушач, суха кожа.
Явно с подходящия крем може доста да се направи.
Благодаря за чудесната тема! 🌹🌺🌼
Прочетох предишната 2 пъти и си напазарувах. 😍
По-късно ще пиша отзиви.

Кремчето Нивеа Q10 VitC не прави нищо за мен. Не мисля да го довършвам.
Любимо е на приятелка обаче, на 50+.
Между червения и сивия Лореал разликата е сериозна.
Днес си взех останалите неща, и ще ползвам масло+ крем.
Чакам още 2 гелчета- All about eyes rich и Bioderma sensibio.
В процес съм на избиране на серум.

Едит: И аз си мислех, че околоочната козметика е търговски трик, и упорито ползвах останалите кремове и в околоочната зона. Често забравях серума, защото и това са търговски трикове, и бялата козметика не прави чудеса.
Приятелка жестоко ме нахока лятото. На 50+ и прекрасен околоочен контур.
Взех се в ръце, и си бера плодовете от лятото насам. Обърнах процеса и си оправих физиономията. Никога вече няма да правя такива грешки.
Разликата е очеизвадна.
Темата е страхотна, наистина! 🌹

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 19:23 от Deziderata

Общи условия

Активация на акаунт