Крем за около очи - тема 10

• 78 772
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • варна
На 57 съм. Не помагат нито скъпи , нито евтини кремчета!Помагат апаратни процедури , боц,боц и др.
Не се давай паричките за глупости! Прочети кое колко струва, направи консулт в клиника и ще разбереш, че не е чак толкова скъпо .Ако си страхливка,като мен ,избери нещо , което е с минимален риск от фал.Няма да се случат нещата още утре, щом не разполагаш с готова сума, но ако си сериозна ще стане.Междувременно  ползвай хидатиращ крем и белтък разбит с отвара от дафинов лист сутрин ,като маска около очите.
Добавям и масло омега3 около очите нощем. Чудно е , но и чудно вмирисва завивки, за това го слагам като маска и държа колкото мога повече.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 23:02 от zvezdelina6407

# 661
Как се прави отварата от дафинов лист?

# 662
  • варна
Как се прави отварата от дафинов лист?
3 листа в 200 гр. Вряща вода престоява 20 Мин.
1 разбит белтък +2 СУП.лъжици отвара
Намазва се на няколко слоя под очите за около 10-15 Мин. Сутрин. После обичайните мазила

# 663
Здравейте! Сравнително скоро писах за съвет за крем за околоочния контур, който да попива бързо. Колебаех се между два крема, бях посъветвана и взех CliniqueAll About Eyes™ Rich . Много съм доволна, попива бързо, премахва подпухналостта. През нощта ползвам Shiseido Benefiance Concentrated Anti-Wrinkle Eye Cream - той е по-мазен и много ефикасен, когато трябва да действа по-продължитено време. За момента залагам на тези два крема. Благодаря! Simple Smile

# 664

- крем + специален масаж за възрастна кожа;
- крем + хранителни добавки (таблетки) с колаген;
- крем + други средства, които не са козметични продукти.

Горещо препоръчвам йога за лице- в тубата има клипове, за всички зони. Както и самомасаж с gua sha.
Колаген- за мен най- добрият, от който винаги виждам ефект и зная, че действа, е Purelogicol. Единственият му недостатък, ако може да се нарече така, е цената. Но пък няма пълно щастие. Grinning
Успех!

# 665
Здравейте! Сравнително скоро писах за съвет за крем за околоочния контур, който да попива бързо. Колебаех се между два крема, бях посъветвана и взех CliniqueAll About Eyes™ Rich . Много съм доволна, попива бързо, премахва подпухналостта. През нощта ползвам Shiseido Benefiance Concentrated Anti-Wrinkle Eye Cream - той е по-мазен и много ефикасен, когато трябва да действа по-продължитено време. За момента залагам на тези два крема. Благодаря! Simple Smile
Дали тези кремове са подходящи за възраст 50+?

# 666
Сенсибио на Биодерма.Нищо не прави.Няма да повторя.

# 667
  • София
Ето това е - при едни хора даден продукт действа, при други - не.
Аз съм много доволна от Сенсибо (по отношение на торбичките под очите), даже съм го споленавала 2 - 3 пъти в темата.

# 668
Дали тези кремове са подходящи за възраст 50+?
Доколкото съм запозната с марката Шисейдо, да. Чела съм, че техните кремове в голямата си част може да се използват от жени във всички възрасти, нямат стого определена рамка . Ако греша, нека някой по-компетентен да каже.
Аз съм много доволна от марката Шисейдо, от няколко години ползвам различни техни кремове. Скъпа козметика е, но кремовете са икономични. Може да проверите в някой магазин за тестери и да се консултирате.

# 669
17154, може ли линк към крема на Shiseido?

# 670
# 671
При мен много добре работи околоочният крем на Фитокод. Заглажда видимо линиите, хидратира контура. Сравнявайки го с  други по-скъпи кремове е в пъти по-действащ.
https://www.phytocode.bg/produkti/kozmetika-za-lice-tqlo-seriq-l … hen-kontur-detail

# 672
17154, заглажда ли фини линии крема на Shiseido? Аз ползвам друг техен, който за съжаление вече е спрян.

# 673
  • някъде под слънцето...
При мен Фитокод  е приятен и нищо неправещ.
Измрънках да ми го пратят от България  след добрите отзиви.
Имах големи.очакввания, но си останах  само с тях
Не е моят, а много исках да стане.

# 674
Нанук, аз съм 40+, но по сухота на контура мога да се сравня с 50+. До Shiseido все не стигам и не мога да кажа, но кремът на Клиник с богатата текстура върши работа. Има и леки перлени частици сякаш, които допълнително озаряват зоната.
На Shiseido имам кутия от околоочните пачове с ретинол, но ползвам рядко. Добре заглаждат линиите, но и много ми дразнят и зачервяват очите.

Сенсибио на Биодерма е много лек гел, от който не трябва да се очаква друго освен лека хидратация. Недостатък му е, че люти и лепне.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 00:42 от Light Beam

Общи условия

Активация на акаунт