Цветята в нашия дом - тема 78

• 28 365
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile нали!
само чакам половинката да обяви строителните дейности за приключени и да започна да оформям дворчето. Simple Smile
а още какви идеи има...

японска градина със "спукани топки", пълни със сукуленти...

ох, спрете ме! моляяяяяяя.... Simple Smile
пуснахте тоя сайт и сега не мо'а се зАпра!
харесах си разсад на сладките картофи (батати).
2 в 1, хем хубаво цъфтят, хем ще хапваме после....

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 14:15 от AnMary

# 511
  • Пловдив
Може ли линк?

# 512
# 513
Преди малко в друг форум попаднах на тези красоти,подредени едно до друго във всички цветове-красота е малко! Прекрасни! 🤗

# 514
Здравейте, искал да си засадя лилиум и гладиоли в саксия. Някой има ли  в къщи такива цветя? Приемам всякакви съвети как точно да го направя. Чегох примерно, че луковиците на лилиум се попят в калиевперманганат и аз разбирасе се чудя, да го правя или да ги засаждам така

За лилиумите четох, че са отровни и заминаха на двора. Иначе лилиуми и гладиоли садя направо (без някакви предварителни процедури).

# 515
  • Пловдив
А къде пише характеристики и как се гледат тия сладки картофи? Simple Smile нещо хич не се ориентирам?

# 516
тук има най-много инфо Simple Smile аз от тук се запалих преди две години, но все не намирах разсад, а не ми се вярваше, че мога сама да си направя.
https://hobi-semena.com/batati.html

# 517
  • Пловдив

Това се кани да цъфти при мен, а почти никакви грижи не полагам за него

# 518
  • DE
Страхотен коледно-великденски кактус Heart За съжаление моя почти го уморих с рано изнасяне отвън на перваза, а зимува на отворен прозорец в банята и никога не е мръзнал. Но като го изкарах отвън миналия месец и нещо му стана.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 11:58 от дането

# 519
  • Пловдив
При мен стои на остъклена тераса, не го изкарвам навън, нито зимата го прибирам на топло. Явно му харесва мястото. А го имам от съвсем миниатюрно бебе и действително е много благодатно цветенце. Не се сърди на преполиване или  засушаване

# 520
и не обича местене. никак. преместиш ли го, нарушиш ли му комфорта и се "запартъчва" - ни напред, ни назад. не умира, но и не расте. и сръднята го държи с години.
а когато е с пъпки още по-малко - хвърля ги даже от едното завъртане.

# 521
Момичета, имате ли идея каква е причината за петната по това цвете?

# 522
  • DE
Имам го от години и всяка пролет го изваждам отвън, никога не е реагирал така. Май му бе рано.

# 523
  • София
Добри,имах такъв батат,но картофи на есен не видях:kissing_smiling_eyes:

Дането,ако беше в Бг.,щях да ти подаря моето и то сега се кани да цъфти.

# 524
  • DE
Много благодаря, но аз се надявам моето да се възстанови. Случвало се е и друг път почти да уморя някое и то да възкръсне. Даже и сега една бегония успя да се пребори с лекото измръзване и да живне Grin

Общи условия

Активация на акаунт