Кое,какво и е престижното на тази грозна,селска къща?София се разширява зловещо и както казах вече, е грозен град,и става още по-грозен.
Кое,какво и е престижното на тази грозна,селска къща?София се разширява зловещо и както казах вече, е грозен град,и става още по-грозен.
Даже ми се струва, че беше 85 Е, не съм много сигурна.
Масово лозенските майки недоволстват, че са ходили самите те в тази градина, а сега децата им не са приети, пък имало видиш ли деца от Панчарево или Герман. Просто има отчайващ недостиг на сгради. Въртят се схеми с фиктивно запсиване на даден адрес, за да може да се кандидатства в по-хубава или по-близка до работата градина. Преди имаше точка и за месторабота в района, но тя отпадна, защото масово хората недоволстваха, че имат под прозореца ДГ, а детето им не влязло, пък на Гошо от съседния офис детето му прието.
Иначе що се отнася до училище, аз имам някакви надежди и желания поне едно от децата да обича математика и да учи в СМГ след началното, но пък в района там не бих живяла. За начално имам няколко идеи за такова, въпросът е разбира се да ги приемат. За съжаление в Лозенското училище не бих ги записала.
), а сега са установили изведнъж, че не могат, и оревавт света. Но не виждам защо заради техните крясъци да не се въведе ред в градините и в училищата, по примера на онези държави, които все ги цитираме, че били "урдени" и в тях имало "ред и законност". И там още преди да забременее жената, двойката търси жилище в район с добро училище по кечмънт. Така че за мен пътят е този, и за яслите и ДГ по примера на училищата. Доказано работи.
Масово лозенските майки недоволстват, че са ходили самите те в тази градина, а сега децата им не са приети, пък имало видиш ли деца от Панчарево или Герман. Просто има отчайващ недостиг на сгради. Въртят се схеми с фиктивно запсиване на даден адрес, за да може да се кандидатства в по-хубава или по-близка до работата градина. Преди имаше точка и за месторабота в района, но тя отпадна, защото масово хората недоволстваха, че имат под прозореца ДГ, а детето им не влязло, пък на Гошо от съседния офис детето му прието.
Иначе що се отнася до училище, аз имам някакви надежди и желания поне едно от децата да обича математика и да учи в СМГ след началното, но пък в района там не бих живяла. За начално имам няколко идеи за такова, въпросът е разбира се да ги приемат. За съжаление в Лозенското училище не бих ги записала.Препоръчани теми