На море в България 2020 г.! - 1

• 46 440
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И аз днес писах на Ник Травел с молба за отлагане на доплащането, което е на 29 март. Резервацията ни е чак за септември за Дюни и тая слаба надежда, дотогава да се успокоят нещата! Досега сме платили 30%, около 1000 лв., които според договора няма да ни върнат. Дано се съгласят на отлагане. Ще споделя тук отговора им.
Защо да не ви ги върнат, на мен миналата седмица ми казаха, когато ги уговарях, за отлагане на плащането, че по договор до  22 дни преди датата на настаняване връщат пари без неустойка. Моля пишете ми, ако ви върнат отговор!

# 241
  • София
И аз днес писах на Ник Травел с молба за отлагане на доплащането, което е на 29 март. Резервацията ни е чак за септември за Дюни и тая слаба надежда, дотогава да се успокоят нещата! Досега сме платили 30%, около 1000 лв., които според договора няма да ни върнат. Дано се съгласят на отлагане. Ще споделя тук отговора им.
Защо да не ви ги върнат, на мен миналата седмица ми казаха, когато ги уговарях, за отлагане на плащането, че по договор до  22 дни преди датата на настаняване връщат пари без неустойка. Моля пишете ми, ако ви върнат отговор!

По договора ни, за ранни записвания и анулация задържат капарото. Пише си го за съжаление. Ще пиша. Дано отговорят скоро!

# 242
  • sofia
То ще е едно море тази година.Пази боже.

# 243
Ако така продължава въобще кой ще ходи на море.На една приятелка от Канада са казали че вКанада ще бъде до септември.Въобще не мисля да планувам.Ако се раздигат нещата все ще има места.Аз мисля чак юли началото да мисля.Дано тогава да стане ясно.

# 244
  • София
Чета ви и се чудя да анулирам ли или не. Ние сме през Съни турс. Ако анулирам сега ще ми задържат 50% от капарото, ако се задържи това положение, разбирам че ще ми върнат цялата сума, така ли е?
Много ми е криво, ние цяла година живеем и работим за летните почивки, а сега... На всичкото отгоре съм затворена между 4 стени с хиперактивно дете. Не ме оставя да работя, не мога и да почивам, всеки ден истерии... Притеснява ме вируса, но повече ме притеснява, че ще изгърмя психически.

# 245
къде и кога ви е почивката ?

# 246
  • София
къде и кога ви е почивката ?
Първата е на Аркутино от 21 юли, а после имаме една в Гърция началото на септември.

# 247
  • София
Има ли и други с резервации чрез Ник Травел. Не отговарят на мейли и телефони. Аз просто искам отлагане на доплащане. Покриха се като мишки. Много ме е яд, че резервирах с тях тази година. Но просто Съни Турс нямаха това, което исках. Някой знае ли името на собственика на Ник Травел?

# 248
Аз напук на целия негативизъм,днес си удължих престоя по резервацията за края на юни. Имахме резервиран уикенд за тогава в Гърция и след това планирахме по-дълга почивка на нашето море. Но с този вирус изобщо няма да и удачно в големи хотели да се ходи,камо ли ол инклузив. Макар,че Гърция е на 2 часа път от моя град,никога не съм приемала това за основната ни почивка. Тази година ситуацията го изисква.
Не мога да приема и факта,че тази година летни почивки няма да имаме. Както каза дамата преди мен,цяла година ги чакаме. Все пак човек трябва да живее с очакване,че нещо хубаво предстои. Вси пак половината емоция е в очакването.
И все пак да сме живи и здрави!

# 249
  • софия
Има ли и други с резервации чрез Ник Травел. Не отговарят на мейли и телефони. Аз просто искам отлагане на доплащане. Покриха се като мишки. Много ме е яд, че резервирах с тях тази година. Но просто Съни Турс нямаха това, което исках. Някой знае ли името на собственика на Ник Травел?

Аз им писах преди седмица, отговориха, че ако ситуацията продължи ще ни върнат парите! Ние сме платили 100%.

# 250
  • София

Аз им писах преди седмица, отговориха, че ако ситуацията продължи ще ни върнат парите! Ние сме платили 100%.
Кога ви отговориха, аз последно получих обратна връзка от тях на 13.03,от тогава ни вест, ни кост!

# 251
  • софия

Кога ви отговориха, аз последно получих обратна връзка от тях на 13.03,от тогава ни вест, ни кост!
На 16.03.

# 252
  • София
Явно на мен не искат да ми отговорят, защото направо поисках анулация!

# 253
  • софия

За кога е резервацията ви?

# 254
  • София

За кога е резервацията ви?
19.06

Общи условия

Активация на акаунт