Прахосмукачка робот- 19

• 67 179
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Това е ужасно за почистване.
По тоя показател румбата бие ксиомито.

# 511
  • София
При мен на ilife a4s това е проблемът - всичко се увива по четките. Особено гледам страничните четки, защото иначе май не обират добре. Аз направо режа с ножичка увитите косми.

# 512
Почистването е супер лесно. Първо не се навива чак толкова коса заради самия дизайн на четката. После с инструмента с ножчето показан под четката се прекарва веднъж между космите и силиконовото перо и всичко пада. Ако има косми навити по края на четката там пък страничните колелца се разглобяват и космите падат директно както са навити на кръгче. Отнема ми 10 секунди.

# 513
Почистването е супер лесно. Първо не се навива чак толкова коса заради самия дизайн на четката. После с инструмента с ножчето показан под четката се прекарва веднъж между космите и силиконовото перо и всичко пада. Ако има косми навити по края на четката там пък страничните колелца се разглобяват и космите падат директно както са навити на кръгче. Отнема ми 10 секунди.

Да, и аз процедирам по същия начин. Много бързо и лесно Simple Smile
Почистването на всяка машинка, която купувам е много важно и за мен.
С този робот нямам проблем.

# 514
  • софия
Супер лесно се чисти централната четка на Шаомито. И като цяло много лесно се поддържа.

# 515
  • sofiq
Супер лесно се чисти централната четка на Шаомито. И като цяло много лесно се поддържа.

Потвърждавам,много бързо и лесно се чисти,у дома сме  с персийски котарак(към 10-15 см .косъм) ,аз с коса почти до кръста и с показаното ножче много бързо и лесно се почиства централната четка.

# 516
Аз съм си много доволна от моята Румба . Взех я точно заради гумените централни четки , нищо не ми се омотава , чистя контейнера когато напълни кошчето - на 8-9 дена и това при положение , че чисти всеки ден апартамента - 85кв. и дивана в хола , че аз съм с дълга коса и имаме чихуахуа дългокосместа , плюс два килима и четери пътеки .

# 517
  • Русе
Потвърждавам за четката на Шаоми-то. Преди с немска овчарка и аз с дълга коса - я съм чистила четката един път в месеца, я не. Сега ни куче, ни коса - няма спомен кога съм я чистила за последно.

# 518
Добре аз да питам като не ви се омотава коса ,намирате ли я почистена в казанчето?С румба съм ,стара и четките и са от косместите една и една от гумените.С щерката коса сипем доволно и четките са фул.Поне 1 път седмично ги чистя и е страшно.Ама знам че ги е почистила от килима.Та за това питам намирате ли я косата в казанчето?Да не е само да замазва по килимите,че у нас навсякъде е с килими.

# 519
Малко под ъгъл снимах да не ни гледате целия боклук че е гадно, но мисля се вижда. Това е коса от щерката. За 1 ден събрана. Току що приключи робота. По четката имаше 2 косъма, въобще няма да ги чистя сега.

# 520
  • Пловдив
Здравейте
Имам робот LG VR8602RR, купен от испанския Амазон преди 3 години, т.е. с изтекла гаранция. От известно време започна да се изключва по време на работа. Не му пада батерията, а се изключва изцяло. Налага се да го включа и да го пусна отново, но той пак работи 5-10 минути и се изключва. Иначе си чисти добре, но това, че трябва непрекъснато да го дебна къде е умрял ме изнервя ужасно. Почистих основно всичко, до което имам достъп, проблемът продължава. Струва ми се, че е някакъв бъг в софтуера, но не успях да намеря дори информация как да го ресетна. Опитах се да открия някаква информация в Гугъл и в темите, но не намерих нищо за този модел. Преди да го занеса в сервиза на LG реших да попитам тук дали някой друг е имал подобен проблем и как се е справил и ще съм благодарна за всяко мнение или насока.

# 521
  • София
....Опитах се да открия някаква информация в Гугъл и в темите, но не намерих нищо за този модел. Преди да го занеса в сервиза на LG реших да попитам тук дали някой друг е имал подобен проблем и как се е справил и ще съм благодарна за всяко мнение или насока.
Във ФБ има една група "ilife xiaomi и други роботи", там хората много си помагат, доколкото съм чела преди да ме изключат. Админът е Ерджан М. за когото май писахме по-назад, но ако не м противоречите, когато хвали някой модел - всичко ще е наред.
Вижте и в ютюб дали няма някое клипче за проблеми.

# 522
В тази група надали ще ви помогнат относно LG.
Aпроблема който описвате е типичен за всеки уред (не само роботи) със заминала батерия. Например един стар телефон със заминала батерия го зареждаш, показва че е на 100%, пада до 80% и изведнъж се изключва. Просто батерията не може вече да държи напрежението/волтажа. Просто трябва да се замени батерията.

# 523
  • Варна
Аз съм с LG от 6 години. Най - вероятно е батерията. Има ги в Амазон.

# 524
Привет дами, вероятно и господа. Искам да попитам има ли някой със следния проблем. Имам румба 890 от 2-3 години. Всичко беше наред, доволна съм, проблеми нямам (нямах). Решихме да си сменим килима в хола и......проблема дойде. Предния ни килим беше бял. И за това за тези изминали години ни веднъж не сме имали оплаквания. Новия килим обаче е с едни тъмнокафеви и черни кръгове, на места светли, до бели. Румбата не желае да го чисти. Търсих из нета хора с подобен проблем. Оказа се че не е нищо ново под слънцето. Роботите не можели да работят върху черни/тъмни/шарени повърхности. Някои хора са решили проблема като са покрили сензорите с тиксо. Пробвахме снощи, но не сработи при нас. Може би защото е килим и малко или много е по-плътен. Качва се на него и почва едно объркване, безумно въртене, не знае на къде да хване и така по 1 час, докато му свърши батерията и остане на килима. Има ли някой с подобен проблем и да е намерил решение?

Общи условия

Активация на акаунт