Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 26

• 34 880
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Да, Лив писа, че има шанс за Рей.

# 136
  • Вестерос
Някой гледа ли “Защо жените убиват”?
Да, аз и други , чакаме втори сезон Simple Smile

# 137
  • на изток от рая
Да, аз и други , чакаме втори сезон Simple Smile

Като мярнах, че се коментира и се възрадвах учудено кога е минало толкова време, че да стане време за втори сезон. А то ставало дума за първия. Чакаме го и още как!

# 138
А ще има ли втори сезон? На мен сериала много ми допадна, най-интересна ми беше историята от 50-те, след това тази от 70-те, а тази в наше време ми доскучаваше малко, но всички истории си имаха завършек. Или във втори сезон ще са други истории с други герои?

Набелязала съм си този мини-сериал The Accident , но все още не съм го започнала.

# 139
Казват ,че ще има втори сезон, дано не се изтърка само

# 140
Изгледах финала на "Другият".
Скрит текст:
Не ми хареса.Прекалено лесно го убиха,какви бяха тези духове дето върнаха шерифа за да го доубие?Отделно какъв беле смисъла че е прекалено слаб и не може да се защитава?Даже оръжие нямаше или нещо такова.Разчиташе на това че ще ги е страх от срутване?Пълна недомислица,въобще не ми прилича на Кинг.Ще почвам книгата,да видя там как е.Той в последно време яко залита по конспирации и покриване на истината,ето у тук както в "Институтът" уж справедливост накрая,но масови лъжи и прикриване.Тери дали ще го оправдаят все тая вече.И как извeднъж спря да го контролира и успя да му се опълчи и да спре стрелбата заради няколко думи от Холи.Хич не ми хареса, освен че уж умря чудовището.За синът на детектива нали и в книгата не се разбирала историята, това му е дежурния номер на Кинг да си оставя идея за развитие за нова книга.

# 141
Аз го гледач по Фокс Лайф,има ли го качен в нет-а?

# 142
  • Вестерос
Да, още от миналата година го има по торентите.

# 143
  • Sofia
Изгледах финалния 10 епизод на "Другият“.
Скрит текст:
Краят се оказа изключително слаб и неубедителен. Никаква съпротива от страна на т.н. "Демон", който дори не се опита да се защити при всичките си възможности…(да се материализира, да влияе психически и т.н), кротко чакаше да бъде гръмнат, разчитайки само на страха от срутване в пещерата….….крайно неубедително  и нереалистично. Не ме допадна, определено очаквах друг финал.
.

# 144
  • Чужбина
Аз няма да го гледам последния епизод. Чиста загуба на време е.

Как добре започна тоя сериал и как тъпо свърши Sad

# 145
Преди три седмици изгледах Alias Grace - канадски сериал по романа на Маргарет Атууд и не мога да се отърся от впечатленията си. Колко често ние човеците сме изцяло подвластни на емоциите си и по-рядко на разума, дори за важни решения... Знам, че при излизането му е споменаван тук, но все пак... да го припомня.  Simple Smile Харесвам Сара Гадон и я "следя" от години, тук прекрасно обхваща целия женски регистър от демоничното до ангелското излъчване. Присъствието на Дейвид Кроненберг в ролята на преподобния Веринджър беше прекрасен бонус за мен - толкова благо и мъдро, умиротворяващо излъчване има в изпълнението му! А младият Едуард Холкрофт (непознат за мен до сега и великолепен) се оказа много интригуващата изненада на ниво актьорско изпълнение във филмовата продукция. От героя му към Грейс ( Сара Гадон)  тече впечатляващо мощна енергия и нямам на ум само сексуална такава.  Интелектуално любопитство, съпричастност, топлота, страстно желание, но и нужда да разбереш другия, усещане за обречена невъзможност на чувствата, скептицизъм и страх, че си манипулиран и лъган... За жалост съм чела книгата само на руски език. Попадала съм на мнения, че Атууд четена в превод губи много, та ми е интересно мнението на хора чели книгата и гледали сериала. Лично за мен филмовата поредица е по-доброто нещо.  Някак камерата, макар и обективен и дистанциран наблюдател ми се струва по-човечна от хладиния хумор на авторката... А финалът на сериала ме разкърти тотално.
Ужасно много исках да гледам този сериал, но не открих субтиттри. Ти как успя?

# 146
  • Вестерос
Е не беше толкова лош последният епизод, аз бях подготвена, че ще е слаб. Само на края нещо не разбрах, а връщах няколко пъти

Скрит текст:
Холи беше одраскана нали? Не видях как я одраска, но сякаш по ръката имаше рана.

# 147
Доста слаб финал на Другият, след като по-голямата част от сериала също беше много, много слабичка. След първите перфектни 2 епизода, които те грабват на макс, летвата започна да пада, за да се стигне до дъното със слабия край. Очаквах поне финалът да е взривоопасен и да спаси проточилата се загуба на време, но уви...

Ако го бяха направили в 5-6 епизода щеше да се получи по-добре. Ако го бяха събрали в 90 мин като филмче щеше да се получи три пъти по-добре. Реално историята е супер, има голям потенциал, веднага може да се пристрастиш към нея, но излишно я разтегнаха. Безумно дълги паузи, разчитайки на звукови ефекти, на погледи и разговори, които не водеха до нищо, а историята се загуби.

Последният епизод е катастрофа, сцената в гората е супер изтощителна и безумна , след това в пещерата е дълбане на дъното с нокти. Това там беше жестоко падение. Тамън си казваш "е, поне най-после свърши", но натискаш паузата и виждаш, че има още 15 мин, в които творческият екип на сериала се опитва да интубира вече изстиналото си чедо. Не съм чел книгата, но няма как феновете на Кинг да харесат такъв адаптиран за лента боклук, който дори не става за рециклиране. Последният еп. беше обида за зрителя, който те кара да мечтаеш никога да не помислят да правят втори сезон.

8/10 за 1,2 еп.
2/10 за послединия епизод
5/10 за сериала (главно заради 1 и 2 еп.)

# 148
  • София
Тиф, дори не съм обърнал внимание, смятай колко скучно ми беше, по-скоро тъпо. За да не превъртам всичко за коя сцена става въпрос. Гледам и ти самата не си сигурна. Ако двама, трима видят и преценят дори и интуативно може и да имаме отговор. Simple Smile

# 149
  • Вестерос
След първите надписи има сцена допълнителна , та там.

Общи условия

Активация на акаунт