Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 26

• 34 392
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Скрит текст:
За криминални The killing, Castle, Bones това препоръчвам.

Скрит текст:
замунда и зелка май изчезнаха.
Оправиха се Simple Smile

# 571
Криминален ... препоръчвам Броудчърч (Broadchurch).

# 572
  • Sofia
Видях, че са качили и три епизода от Трети сезон на  "Елит", за който се интересуваше...онлайн е и с бг. суб.
https://envymovies.com/tv/elit-sezon-3/

# 573
В момента съм се върнала към докторски сериали.
Изгледала съм цялата Анатомия и реших а гледам Частна практика, харесва ми, както и очаквах.
Следват New Amsterdam, The Resident, а накрая и Chicago med. Мисля да видя и стария Клъцни - Срежи. Някой има ли мнение за него? Др Хаус ще гледам вероятно на ново, гледала съм го, но още като го излъчваха за първи път.

А като ми омръзне паралелно съм на испанско, след Касата, сега съм на Кабелните момичета, следва Елит и накрая Casa de las Flores, ако не бъркам заглавието.

Отделно с мъжа ми гледаме филми с тематика, която би харесал - The night of, Dark, Der Pass

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 17:20 от AglayaDreams

# 574
sibila777, предлагам ти криминални които съм гледала:
Fafgo
The fall
True detective
Bron
The killing
Trraped
The Night Of

Благодаря за предложенията, и за следващите - не случайно питам в темата - гледала съм ги. Angry Броудчърч и Бош също. Абе трудна работа:kissing_face: Май ще пробвам  StartUp.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 17:24 от sibila777

# 575
Изгледала съм цялата Анатомия и реших а гледам Частна практика, харесва ми, както и очаквах.
Следват New Amsterdam, The Resident, а накрая и Chicago med. Мисля да видя и стария Клъцни - Срежи. Някой има ли мнение за него? Др Хаус ще гледам вероятно на ново, гледала съм го, но още като го излъчваха за първи път.

А като ми омръзне паралелно съм на испанско, след Касата, сега съм на Кабелните момичета, следва Елит и накрая Casa de las Flores, ако не бъркам заглавието.

Отделно с мъжа ми гледаме филми с тематика, която би харесал - The night of, Dark, Der Pass

Преди време изгледах Клъцни/Срежи на един дъх. Много ми беше интересен. Но да кажем е малко по-извратен, но не е непоносим. Има си всичко. Романтика, екшън, комедия и т.н. Силно препоръчвам.

# 576
  • Mediterraneo
Един от първите сериали, които изобщо изгледах, беше Кръцни- срежи! Абсолютно як!

# 577
Chicago Med трябва да го гледаш заедно с Chicago PD, Chicago Fire и Chicago Justice.

# 578
Аз го закъсах, защото новите сериали не ме кефят, ама никак даже и няма какво да гледам...Frowning1
Добре, че имам още малко от моите си, костюмирани сериали и след това....не знам. Не ми се гледат римейкове, както е Амейзинг сторис, примерно, нито пък разни кървища, нито пък Стивън Кинги, нито Чернобили, въобще, суша...иска ми се нещо приятно, но не лигаво, като Къща от карти примерно, да няма убийства, но да държи в напрежение...Но пък и актьорите да ми допаднат, защото те създават цялата атмосфера - нямам угодия направо.

# 579
  • Бургас

Бих препоръчала The Knick.

# 580
Аз пък исках да се разнообразя с нещо комедийно и си изтеглих "Да, господин министър" - помня, че ми беше забавен, като го даваха по телевизията, но вероятно не съм гледала всичко.

# 581

Бих препоръчала The Knick.

Ооо, The Knick е разкошен!

# 582
Благодаря за идеите ще се възползвам!

# 583
  • София

Аз пък ти препоръчвам Saving Hope .
Докторски със сай-фай елемент и мнооого приятен каст.

# 584
От медицинските сериали мога да препоръчам The night shift и Code black

Общи условия

Активация на акаунт