Обещание - сериал (bTV/Kanal 7)

• 108 080
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Azisiq, пак ли почна, бе душко? Освен снимки, друго има ли какво да споделиш с нас?

diziler Извинявай че снимките които споделям не ти харесват и те дразнят, споделям ги защото мисля че на феновете на сериала ги харесват, като гледам в форума има и други хора, които споделят снимки и то много ти на тях  така ли им пишеш като на мен?
 Аз много харесвам сериала и всек ден го гледам, но днес неможах да гледам епизода може ли някой да ми резюмира какво се случи в днешния ден? Предварително благодаря.

# 196
  • Лясковец
На мен ли ми се стори,че стана някакво мазало и когато Емир се изповядваше на птичката.В едната сцена е сам,после Рейхан е с гръб към него,после пак я няма.Възможно е и моят ТВ да е засякъл нещо.

# 197
  • София
Тя демек го подслушваше накрая какво говори. Според мен нарочно така го заснеха.

# 198
Тя демек го подслушваше накрая какво говори. Според мен нарочно така го заснеха.
Да, точно така. То и затова Емир накрая каза "бързо получих отговор". Нали нещо говореше на Инджир за отношението на Рейхан към него...

# 199
  • Балчик
Azisiq, пак ли почна, бе душко? Освен снимки, друго има ли какво да споделиш с нас?

diziler Извинявай че снимките които споделям не ти харесват и те дразнят, споделям ги защото мисля че на феновете на сериала ги харесват, като гледам в форума има и други хора, които споделят снимки и то много ти на тях  така ли им пишеш като на мен?
 Аз много харесвам сериала и всек ден го гледам, но днес неможах да гледам епизода може ли някой да ми резюмира какво се случи в днешния ден? Предварително благодаря.
Мен не ме дразнят снимките, даже ми харесва да ги гледам, минавам бързо през тях, нямайки време, после се връщам да чета, когато ми е по-спокойно. Аз също не разбирам тона на тази потребителка на форума, наблюдавам от известно време газираното и поведение, но честно, не искам да обръщам внимание, предпочитам да се наслаждавам на снимки и разкази. За мен сериала е прекалено домакински, при други обстоятелства може би не бих се загледала, но главните герои имат хубава връзка.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 07:51 от AVA ROSE

# 200
Здравейте и от мен! Ще дават втори сезон на сериала! Започва на 7 май от 13:30 от 15:00 по БТВ!

# 201

diziler Извинявай че снимките които споделям не ти харесват и те дразнят, споделям ги защото мисля че на феновете на сериала ги харесват, като гледам в форума има и други хора, които споделят снимки и то много ти на тях  така ли им пишеш като на мен?

Аз това ли казах? Че снимките не ми харесват? Никога не съм казвал подобно нещо.  Казах, че никога не пишеш никакъв текст, не коментираш ни сюжет, ни актьори, ни герои, нищо.. Само изсипване на снимки, до които ние и без твоето инсъртване ИМАМЕ ДОСТЪП

Здравейте и от мен! Ще дават втори сезон на сериала! Започва на 7 май от 13:30 от 15:00 по БТВ!

така ли разправят от Теленовелас Нюз? Те там са големи многознайковци, пресмятат минутки с калкулатора и изчисляват коя серия на коя дата ще се излъчи, ама БТВ все ги изненадва... и не им се получават първоначалните прогнози

# 202
В момента  някой гледали епизода по канал 7?

# 203
аз ги хващам и двата... Kanal 7  и Kanal 7 Avrupa, но там освен индийски сапунки и най-разводнените турски сериали, друго няма от години.  Yemin просто не става за гледане вече, много наивитет, много чудо

# 204
аз ги хващам и двата... Kanal 7  и Kanal 7 Avrupa, но там освен индийски сапунки и най-разводнените турски сериали, друго няма от години.  Yemin просто не става за гледане вече, много наивитет, много чудо
Знаете ли какво стана с бебето на Рейхан и Емир? Какво си казаха ,когато той си тръгна с куфара?
Ако е удобно да разкажете ,може и като съобщение .

# 205
Не съм гледал. Трябва да видя кога има повторение

# 206
Не съм гледал. Трябва да видя кога има повторение

Попринцип 14.30 от Понеделник до Петък

# 207
Е, на работа съм, но може да видя в нета. Имам няколко стотин турски канала и тези , дето стават за гледане са много малко. Хубавите филми са доста, но "Обещание" не е един от тях. Много зацикли, отвсякъде се разводни

# 208
Е, на работа съм, но може да видя в нета. Имам няколко стотин турски канала и тези , дето стават за гледане са много малко. Хубавите филми са доста, но "Обещание" не е един от тях. Много зацикли, отвсякъде се разводни

Разбира се ,когато Ви е удобно!
А относно сериала е така ,наистина. Много тегаво стана...следя го предимно по БТВ рядко и по канал 7 . Снощи го гледах , защото нали уж 240 епизод щеше да е последен за сезона , поне така разбрах.

# 209
Да, тегаво стана. Но още в началото на седмицата Канал7 обявиха, че финалът на Втория сезон ще е на 8 май. Всички гадаят какъв ще е финалът, мисля, че ще е отворен, такава е практиката, когато предстои следващ сезон. Всички бяха впечатлени от оттеглянето на Озге Яъз, аз мисля, че това се е предполагало от продуцентите. Не разбирам и турските фенове, които организират събития в социалните мрежи за Хепи енд и връщане на актрисата, което си е тъпня отвсякъде. Аз не разбирам защо са всичките тези страсти, все пак, става дума за дизи.

Общи условия

Активация на акаунт