Обещание - сериал (bTV/Kanal 7)

• 108 053
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
"Онлайн преводачи" звучи ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕСЕРИОЗНО и изобщо се чудя как може човек да използва такова нещо. То е само, ако някоя конкретна дума не знаеш. Но никога цели изречения. Езици с "онлайн преводачи" не се учат. Те само ОБЪРКВАТ и пишат глупости. От опит казвам. Толкова объркват и такива глупости излизат, че нямам думи. Особено в езици, където няма отрицание на отрицанието (а в българския има).   Колкото до божествата... приемете, че на много езици има само една единствена дума за Бог...  При урду, пущу, индонезийски, арабски, персийски, кюрдски, турски, азербайджански, казахски и т.н. езици в мюсюлманските страни единствената дума за Бог е просто Allah (арабска дума). В Индия има над 8 официални езика и колкото и да са различни... хинди, марати и т.н., те имат много богове и няма точен превод на думата God.. За едни Шива, за друг Буда, за трети Рама

# 181
добър вечер

# 182
Azisiq, пак ли почна, бе душко? Освен снимки, друго има ли какво да споделиш с нас?

# 183
  • София
Не съм критерии ама от една тема избягах, защото само снимки качваха. Всички имаме интернет и достъп до тях, не виждам смисъла... само да ни излизат известия.
Вчера не можах да изгледам епизода, последните 30 минути, а тъкмо и каза, че я обича. С две думи някой ще каже ли дали му ппвярва и му каза да не заминава? Rolling Eyes

# 184
Не му каза да не заминава, изпокараха се, напомни му оная сцена, в която й казва "Ти не си моя жена! И никога няма да бъдеш!",  фръцна се и излезе на терасата.
И като се върна, него вече го нямаше, беше тръгнал към летището.
А вие забелязахте ли каква обърквация стана с облеклото на Емир? Като говореше с Рейхан беше със синя риза, после пътуваше с колата към летището и беше с бяла риза. Звънна му дойката, реши да ходи при нея и като стигна - хоп, пак със синята риза. Голямо преобличане падна, ей! Satisfied

# 185
  • София
Благодаря за разяснението. Мале как ще се изкефя Джемрето да отлети сама за Аляска! 🤣Но знам, че не е присъщо за турски сериал за жалост.

# 186
Наближава един лош епизод за Емир и Рейхан ....😞 (няма да издавам , има хора ,които не искат информация за епизодите напред)
Естествено благодарение на Джемре и Джавидан , номерата им край няма да имат.

# 187
Наближава един лош епизод за Емир и Рейхан ....😞 (няма да издавам , има хора ,които не искат информация за епизодите напред)
Е направо нищо не издаде! Аз лично си мислех, че Джавидан прави номер на Джемре, ама сега вече ми е ясно, че прави номер на Рейхан...както и да е.

Не може ли да коментираме само излезлите епизоди?

Да, и аз си представих Джемрето да излети сама за Аляска, голям смях щеше да е Laughing

# 188
  • София
Ех, че хубав епизод беше! Много се смях с тези двамата. Simple Smile И мен сега ме гложде какво нещастие ще ги сполети, ще кажеш, че само щастие до сега. Ще поровя в нета май да намеря. Очаква ли се в този сезон да се съберат наистина поне?

# 189
Ех, че хубав епизод беше! Много се смях с тези двамата. Simple Smile И мен сега ме гложде какво нещастие ще ги сполети, ще кажеш, че само щастие до сега. Ще поровя в нета май да намеря. Очаква ли се в този сезон да се съберат наистина поне?
Във втори сезон , ще си имат още една сватба ,но много по специална и желана от първата .

# 190
Е направо нищо не издаде! Аз лично си мислех, че Джавидан прави номер на Джемре, ама сега вече ми е ясно, че прави номер на Рейхан...както и да е.

Не може ли да коментираме само излезлите епизоди?

Да, и аз си представих Джемрето да излети сама за Аляска, голям смях щеше да е Laughing

Под "излезли епизоди " имате предвид ,тези които са излъчени по БТВ или всички качени в интернето до момента?

😊

Да и на мен ми се искаше да излети сама  за Аляска ,нооо не се случи така 😀 (разбира се )

# 191
  • София
Ехеее чак втори сезон! Ще споделиш ли къде ги гледаш?

# 192
ЛЮБИМИ ТУРСКИ СЕРИАЛИ

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/201

Тук са всички с руски субтитри!....HeartsHeartsHearts

# 193
Ехеее чак втори сезон! Ще споделиш ли къде ги гледаш?

Гледам ги в ютуб , в канала на сериала .
На турски език са епизодите.
https://www.youtube.com/channel/UCpywdT36luPBzjrEN-z9nvw

# 194
Аз нищо няма да издавам, обещавам.😀 Помня колко много се дразнех на Рейхан, че не реагира по никакъв начин на любовните откровения на Емир, който пък след първото признание се превръща в галантен и изключително откровен влюбен в жена си мъж. Но всъщност, доста след първия сезон, наблюдавайки развитието на действието, си дадох сметка, че дори и да не бяха жестокостите на Джемре и Джавидан, Рейхан пак щеше да е затворена в себе си - добро момиче, живяло в малка патриархална общност, в която всеки знае какво се случва с другия. Даже ми се струва, че екстремалните ситуации, в които попадат, я карат да разбере, че не е необходимо да се съобразява толкова много със заобикалящите ги, че когато хората се обичат, те си говорят за това, че когато си липсват, го показват. И не, Джамре няма да замине за Аляска, но за малко да се случи...😜

Общи условия

Активация на акаунт