Обещание - сериал (bTV/Kanal 7)

• 108 141
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
След финала на втория сезон Гьокберк Демирджи пусна в историята си в Инстаграм един клип зад кадър, който предизвика доста смях и закачки. Явно, доста са се забавлявали докато са снимали. На Йозгето определено и е забавно...Smile
https://drive.google.com/file/d/1GAUFM55ngYJfp3zvSDNxPGN5SLOT590 … /view?usp=sharing

# 571
Като стана дума за музиката, ето нещо, което, според мен, обяснява появата на Ойя в сериала. Stuck Out Tongue Closed Eyes Тази песен, появила се в последния епизод от първия сезон и която има изключително значение в тежките серии, е дело на съпруга на телевизионната водеща, изявяваща се като актриса, Ендер Гюндюзлю, обявен и за официален композитор на новия сериал на Назмие Йелмаз и Канал7.

Ейй,тази песен  ми най-любимата от сериала . 😌😊😊

# 572
Убеждавай се, Емир, колкото искаш, че не ти пука за жената, която те изостави, ефектът е нулев. То аз получих сърцетуп от спомена за изгризването на конеца на един дъх разстояние, а какво остава за младия, влюбен и държан на пионерска дистанция мъж ...🥰 То и реакциите му вече не са лъвски рев, а ръмжене през зъби. 🦁😘
Дъртата усойница кога и извиеш врата, все е късно, а Зафер и Нарин изрекоха гласно случващото се между нашите гълъбчета. Никакъв тиквеник и пън не е Кемал, ако има някой адекватен в този сериал, това е той. Инатливата коза продължава да упорства и да се изживява като най-добрата сервитьорка в Истанбул. Моят човек пак е в кереча, ама поне успя да си каже болката...А и липов чай вместо извинение напълно устрои Рейхан. ❤️
Още нещо не разбирам, как в дуржавна телевизия правят полицаите и лекарите на пълни глупаци. Едните оставят отявлен хайдук като Талаз да се разхожда на свобода, а другите не различават инсулт от удар с твърд предмет. 🤔
И да обобщя - Нигяр вече е от отбора на Рейхан, Джемре броди като призрак щото наяве никой не я отразява, Емир се примири, че не може да се бори с чувствата си, а екшънът застигна и средните Тархун.

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 15:56 от dani_pop

# 573
Днес беше епизодът на Емир Тархун в пълния му блясък.
Тази серия за мен беше най-тежката дотук за гледане - комбинацията от всички неща, които Емир ръмжеше на Рейхан - да не му се мярка пред очите, кафето, което пък се оказа работа на Мелике и куп други. Зафер напипа истината и Емир не можа нито да потвърди, нито да отрече.
Все пак имаше и 2 хубави момента, които да ни поутешат малко. Сцената, в която двамата обгрижваха Хикмет и това колко близо един до друг бяха - доста символика намерих аз - спомен за аромата на любимия човек и дори вид прегръдка, която в момента е мираж и за двамата.
Вторият момент - естествено купуването на чай от лайка специално за Рейхан. Емир каквото и да прави, не обича да я гледа наранена или да я боли нещо. За пореден път го доказа, а и това наистина беше вид извинение за историята с кафето. Както и сам си каза: "Това не съм аз, не съм такъв човек".
Джавидан отново пусна змийска отрова - сега освен готованка, Рейхан стана и плъх. Тръпки ме побиват от тая вече.
Страхотно е, че все пак и някой друг знае, че Джавидан е отговорна за случилото се с Хикмет. Нигяр я е страх, но мисля, че сега ще се осмели и на повече. Съгласна съм, че тя вече играе в отбор Рейхан.
Относно Талаз - и аз се чудя как досега не са го задържали. Едва ли Емир не е направил описание на отвлеклите Рейхан хора - как така тоя все още си ходи необезпокояван къде ли не. Да видим след последния му етюд какви ще са последствията за Кемал/Нарин. Наистина предстоят интересни епизоди.
Хубав ден на всички!

# 574
Здравейте,

Ваня_С = благодаря за клипчето. Не го бях гледал, но съчетанието музика, нежност, наивност, красива обич в първата черно-бяла сцена от него ми допадна много и ме разчувства определено. Добро попадение.

dani_pop = тази мелодия е много въздействаща. Винаги съм казвал, че няма значение кой на кой е, но ако си върши работата нещата са прекрасни. Често пъти си я пускам. Края на първи сезон за мен е много много силен. Там всичко ... или почти всичко излезе наяве. Любовта на Рейхан и Емир потъна както Титаник... в тези красиви очи имаше само мъка и скръб по загубеното. Ех Йозге Heart

Незнам кой беше коментирал за сериите под един покрив на влюбените гълъбчета, но беше прав - наистина са много красиви. Емир малко ми заприлича на разглезения сърдит богаташ, но вече не същото. Каквото и да прави той си я обича. Обича я с цялото си сърце въпреки вси и напук на всеки. Сцените, в които е гневен към нея са ми много трудни. Понякога се замислям има ли човек, който би издържал всичко това в името на любов? Да, има ... стига да обичаш със сърцето си. Преглеждам първите серии, които не съм гледал и там също се вижда част от това, което тук се развива с пълна сила. Правя аналог с това, което вече съм видял. Има много смисъл във всичко.

dani_pop = аз свиря на бас китара. Сега няма да казвам, че съм извадил основните линии в соундтрака. Но то е ... как да кажа ... кто го усещаш свое и искаш да е твое. Изненада ме. Много приятно.

Йозге Heart

# 575
Здравейте на всички, аз лично съм на мнение, че Емир няма никаква вина за поведението си, единствената му вина, е импулсивният му характер... Той много обича Рейхан и в момента е много наранен. Изрича тежки и обидни думи,но кой не го прави, когато е наранен..? А нима, Рейхан не му каза куп неверни глупости в стремежа си да го защити? Рейхан е едно наивно и добро момиче, по мое мнение, израстнала далеч от хорската злоба, от "Елита" с многото пари и възможности, за каквито се вземат двете змии... Как да предположи какво може да й се случи, особено в първа връзка... Не оправдавам никого, но това е ситуацията... Скоро предстоят хубави серии. А сега също са доста интересни, защото показват много неизказана любов. Simple Smile Много се радвам и на двамата актьори, прекрасна двойка са, дай Боже да останат заедно.
Искам да ви попитам за нещо, тъй като сега се върнах назад и превъртам набързо сериите от 1-ви сезон, но някои неща остават с недомлъвки... Мислите ли, че след Сватбата в началото, имаше първа брачна нощ?... Само любопитствам, надявам се да не се приеме погрешно... ☺️😋🙂

# 576
Мислите ли, че след Сватбата в началото, имаше първа брачна нощ?... Само любопитствам, надявам се да не се приеме погрешно... ☺️😋🙂
Не знам, тонове мастило, пардон, сума и тонери се наложи да се зареждат, с предположения по този въпрос и единно мнение май няма...Според мен, имало е нещо, иначе защо на другия ден Емир ще се кълне, че никога повече няма да се доближи до нея. Нали и клетвата по този повод разваляха с помощта на дойката. В крайна сметка, от толкова много клетви и обещания в сериала, съвсем се объркахме кой, кога и защо...😜

# 577
Мислите ли, че след Сватбата в началото, имаше първа брачна нощ?... Само любопитствам, надявам се да не се приеме погрешно... ☺️😋🙂
Не знам, тонове мастило, пардон, сума и тонери се наложи да се зареждат, с предположения по този въпрос и единно мнение май няма...Според мен, имало е нещо, иначе защо на другия ден Емир ще се кълне, че никога повече няма да се доближи до нея. Нали и клетвата по този повод разваляха с помощта на дойката. В крайна сметка, от толкова много клетви и обещания в сериала, съвсем се объркахме кой, кога и защо...😜
dani_pop Съгласна. И аз така си мисля, а и освен това, не помня в коя точно серия беше, може би 9, 10 или 11, Емир казва на Зафер нещо от сорта на "Само че в онази нощ аз...." и не довършва, та и мен ме навежда на мисълта, че като да е имало...

# 578
dani_pop Съгласна. И аз така си мисля, а и освен това, не помня в коя точно серия беше, може би 9, 10 или 11, Емир казва на Зафер нещо от сорта на "Само че в онази нощ аз...." и не довършва, та и мен ме навежда на мисълта, че като да е имало...
Аз съдя, че е имало по думите, които Емир каза на Рейхан в началото на втори сезон, когато тя му каза, че е аморален. Тогава той я контрира с думите "А как се казва на жена, която се отдава на човек, когото не обича още първата нощ. Да не би и това да го имаше в клетвата" и тя го зашлеви. Та, по всяка вероятност са сгазили лука, образно казано, още тогава. Smirk

# 579
Аз съдя, че е имало по думите, които Емир каза на Рейхан в началото на втори сезон, когато тя му каза, че е аморален. Тогава той я контрира с думите "А как се казва на жена, която се отдава на човек, когото не обича още първата нощ. Да не би и това да го имаше в клетвата" и тя го зашлеви. Та, по всяка вероятност са сгазили лука, образно казано, още тогава. Smirk
[/quote]
Еlle Ganovska Вярно, това го бях забравила.. Simple Smile

# 580
Аз също мисля, че е имало първа брачна нощ! Когато във втората серия на втори сезон, той й казва: " а морално ли да си легнеш с напълно непознат" мисля, че каза първата брачна нощ...аз мисля, че първия сезон, те имаха само първа брачна нощ, а след нея до края на първи сезон спяха в отделни стаи!

# 581
Аз пък си мисля, че наближава реалната сватба и реалната първа брачна нощ. В очакване съм, заедно с всички фенове в Инстаграм, на предложението на Демирджи. Все пак, той обеща на всеослушание 😘 И сега се сещам, че на РД-то на Йозгето, той и каза като си намисля желание, да включи и него. Тя явно го изпълни. Сега е негов ред да изпълнява...😀 Мисля си, че след 16 юли, ще има важни събития в живота на актьорите.

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 18:53 от dani_pop

# 582
Аз пък си мисля, че наближава реалната сватба и реалната първа брачна нощ. В очакване съм, заедно с всички фенове в Инстаграм, на предложението на Демирджи. Все пак, той обеща на всеослушание 😘 И сега се сещам, че на РД-то на Йозгето, той и каза като си намисля желание, да включи и него. Тя явно го изпълни. Сега е негов ред да изпълнява...😀 Мисля си, че след 16 юли, ще има важни събития в живота на актьорите.
dani_pop Дано, в очакване сме... Не знаех, че така й е казал на РД-то. Браво на него... 🙂 Аз от скоро ги следя и двамата в инстаграм и се опитвам да докопам някакви новини събрани от кол и въже... Наистина са много сладка двойка и много си отиват. Дано да станат семейство, по-хубаво от това няма.
А това за обещанието му, дано е вярно и дано да е той, защото от това, което гледах се чува много тихо и самият той не се вижда... Но все пак, аз не говоря турски и се доверявам на източниците.
По-скоро сторито на Йозге с текста от песен ме убеди, а на следващия ден и двете морски снимки.
А защо точно след 16 юли? Извинявам се за неграмотността си, но вероятно нещо съм изпуснала... 😋

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 19:33 от Angel87

# 583
Привет, Дани!
Всички чакаме “събитието” с нетърпение! Мислиш ли, че след 16.07., ще станем свидетели на предложението му и сватбата! Деморджи ми се струва по - стеснителен, и човек, който не обича много да говори, и да показва личния си живот! Ще чакаме!
Хубава вечер!
Вени

# 584
dani_pop Дано, в очакване сме... Не знаех, че така й е казал на РД-то. Браво на него... 🙂 Аз от скоро ги следя и двамата в инстаграм и се опитвам да докопам някакви новини събрани от кол и въже... Наистина са много сладка двойка и много си отиват. Дано да станат семейство, по-хубаво от това няма.
А това за обещанието му, дано е вярно и дано да е той, защото от това, което гледах се чува много тихо и самият той не се вижда... Но все пак, аз не говоря турски и се доверявам на източниците.
По-скоро сторито на Йозге с текста от песен ме убеди, а на следващия ден и двете морски снимки.
А защо точно след 16 юли? Извинявам се за неграмотността си, но вероятно нещо съм изпуснала... 😋
Е, гласът определено си е неговият. А, че го е казал, се доверявам на арабите, до сега са много точни в преводите.
Мисля, че след 16, защото тогава става една година от смъртта на майка му и си мисля, че едва ли преди това ще се случи нещо официално.

Общи условия

Активация на акаунт