Обещание - сериал (bTV/Kanal 7)

• 108 137
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Привет.
Казали сте много неща и напълно ви подкрепям.
На мен ми харесва поведението на Рейхан спрямо Джавидан - с гордостта си успява да я изкара от кожата й. Налага се да вика на помощ Джемре. От тирадата, която изля змията, я докоснаха само думите, касаещи Емир "Сякаш си дала клетва да измъчваш сина ми и да съсипваш живота му". Останалото й минава покрай ушите. Смирена е единствено пред Емир, защото се чувства виновна за състоянието му. Но не му мълчи, когато несправедливо я обвинява. А Хикмет, ако можеше, с поглед би убил Джавидан.
Ех, Емир,  как да излезе от главата ти, ако ти не го искаш? Но тя е не само в главата ти, но и в сърцето. От там как да излезе? Добре, че това имение има много коридори, за да има откъде да избягаш, когато срещнеш погледа й. Защо тичаш за чай от лайка? Защото си виновен за болките й в стомаха - несправедливо я нарани. "Как ще се справя с теб под един покрив? А със себе си?" Хайде да те видим, отговори ни.
Като че ли днес наблегнаха на приятелството - Зафер и Емир, Нарин и Рейхан, Таджи и Кемал. В тази серия ми хареса Таджи - добро дете и предан на Кемал. Знае как се развалят устроени клопки. Добър тандем са с Кемал. На Зафер му бяха необходими един поглед и няколко думи, за да разбере ситуацията при Емир. Нарин каза истината на Рейхан - "нашият Създател не иска да раздели двама лудо влюбени". За Талаз отдавна бях писала, че за мен е един от слабите образи в сериала - няма никакво развитие при него.Винаги кара другите да му вадят горещите кестени, т.е. да му свършат мръсната работа. Нигяр ми е странна птица. Все още не съм сигурна на чия страна е. Май само се осъзна, че в началото е постъпила несправедливо с Рейхан.
Това е от мен. Приятна вечер.

# 586
Деморджи ми се струва по - стеснителен, и човек, който не обича много да говори, и да показва личния си живот! Ще чакаме!
Хубава вечер!
Вени
Е, Вени, колкото и да не показва, все на някоя снимка ще станем свидетели. Де близките ще публикуват, де ресторантът ще се изфука...😜
Хубава вечер и от мен!

# 587
Това е серията на д-р Нарин Султанова. Перфектни действия и много грижа. Кемал вече определено не е пън, а докторката започва да се пречупва и да преодолява миналото. Ямур Шахбазова определено внесе в сериала емоции и разнообразие, а на зелените и очи едва ли има мъж, който може да устои. 🥰
В имението нищо ново. Единият ръмжи, другата се чуди. 🤔 Нигяр няма да коментирам, така или иначе тя вече е в отбора на добрите. Е, то е ясно, че Емир няма да пусне Рейхан току-така. Още повече, че чу със собствените си уши за тайната. А двете усойници ще трябва да мислят нов план.😜 Ще си намерят те мястото, то на Джемре го знаем, ама какво ли е замислила Назмие ханъм на Джавидан, вече ми е любопитно. 🤔

# 588
  • София
Ама Нарин е лекар ли?

# 589
Лекар е, да. И то доста добър лекар! Simple Smile

# 590
  • София
Благодаря! Аз съм го пропуснала това, но и не следя филма от начало. Всъщност ми е напълно неясно каква е Нарин. Ако може с няколко думи да ми обясните, благодаря!

# 591
Благодаря! Аз съм го пропуснала това, но и не следя филма от начало. Всъщност ми е напълно неясно каква е Нарин. Ако може с няколко думи да ми обясните, благодаря!
Ами с две думи Нарин е била преуспявящ лекар в Азербайджан. После й се налага да напусне нелегално страната и така заживява в Турция. Аз тъй като гледам сериала напред със субтитри ми се губи какво е казано до тук за Нарин. Затова няма да рискувам, да не издам непоказана информация за нея. Simple Smile

# 592
Ами кой може да зашие кръвоносен съд на полеви условия освен лекар...
Angel, нищо не се знае все още за Нарин, аз си позволих да напиша, защото след тази операция е ясно, аз бях сигурна и първия път, когато гледах епизода без думичка да разбирам какво си говорят.

# 593
  • София
Например медицинска сестра, това си помислих аз.
Благодаря, Angel 87!

# 594
Доктор Нарин лечителката е във вихъра си. Как му секна хубавите мисли на Кемал.
Мухата вече е в главата на Емир и няма пускане. Но желязната лейди нищо не казва и това още повече го вбесява. Как само я гледаше, докато спеше на стола.
Много ми хареса момента Рейхан и Хикмет, когато Мелике го хранеше, със сълзите по бузите им и молбата й да я пусне. Разбираха се само с поглед.

# 595
Ами кой може да зашие кръвоносен съд на полеви условия освен лекар...
Angel, нищо не се знае все още за Нарин, аз си позволих да напиша, защото след тази операция е ясно, аз бях сигурна и първия път, когато гледах епизода без думичка да разбирам какво си говорят.

Извинявам се тогава, че издадох малка информация напред... Повече нищо не казвам по въпроса. Simple Smile Ще се види по-натам.

# 596
Например медицинска сестра, това си помислих аз.
За мен медицината е висш пилотаж и даже не ми мина през мисълта, че може да е медицинска сестра.
Между другото, лятото четох мемоарите на съветски фронтови лекар и той описва подобни случаи при полеви условия . Казва, че важното е било да се спре кръвоизливът, за да оживее войникът. Та така и с нашата Доктор Нарин Лечителката...😜

# 597
Днес беше наистина серията на Нарин. Такава грижа и отношение показа към Кемал, че вече за всички ни е ясно, че тук се зараждат прекрасни чувства. Особено символична беше сцената с тупкането на сърцето, докато мереше пулса на Кемал. Интересно сега тя като припадна в гората, Кемал какво ще направи, още повече, че започна да се притеснява, че се бави.
В имението се случват интересни неща - слава Богу, че Емир е чул все пак думите на Рейхан в кабинета, защото по нищо не личеше. Колкото и уж да не го интересува, мисълта, че може би наистина има някаква тайна, поради която Рейхан се е развела с него, няма да му даде покой, докато не стигне до истината.
Нигяр се страхува от много неща, затова не посмя да каже на Рейхан за случката с Хикмет - освен, че кобрата може да ги уволни и двамата със Сефер, но като нищо може и да я убие, за да й затвори устата, ако разбере, че знае нещо. Да видим дали ще намери някакъв начин да каже все пак на Рейхан. Тя задължително трябва да остане в имението, иначе като нищо ще светят маслото и на Хикмет.
Да изкоментирам и аз личните неща между Гьокберк и Йозге - изключително много се надявам наистина юли или август да има сватба. И според мен той ще изчака да мине годишнината на майка му и каквото и да прави, ще бъде след това. Още повече, че споделяха едни снимки от фотосесия негови и на Йозге в бяло, може да си правят генерална репетиция. Simple Smile
Дани, какво е това обещание, което той е направил, ще ми пуснеш ли на лично, да не занимаваме и другите с глупости.
Хубав ден на всички!

# 598
Днес беше серията на Нарин и Кемал определено. До сега гледахме само закачки и сърденици, но днес се видя какво кой чувства. Разбрахме, че Нарин е била лекарка, но ми е много интересно защо няма доверие на мъжете. Трябва да е била много разочарована. Дали ще го видим в сериала? Иначе бяха много сладки двамата. Как се грижеше за него въпреки личната болка. Когато им дадоха сплетените ръце с халките беше един от най-силните моменти в тази серия за мен. В понеделник се зареждам пред ТВ-то с нетърпение, защото серията свърши доста завързано с това припадане на Нарин. По отношение на очите на Нарин - аз май и в тази жена виждам само това. На Кемал очите черни маслини, на Нарин пронизващо зелени. Двамата ми носят доста положителна емоция на фона на хвърления парцал в супата за Хикмет. Често гледайки се питам дали такива неща са възможни?! Незнам какво би могло да те накара да правиш такива неща. Сженариста определено има развинтено съзнание като пише сценария. Разбира се това прави моментите много силни и провокиращи гняв в мен, което значи, че добре се справя.  Сцената на плачещите Рейхан и Хикмет ... Рейхан не плачеше от радост ... за мен. Буцата в гърлото ми веднага заседна. Изобщо животът е сеч ... и тук го пресъздават ... хиперболизирано, но с реалните неща.

Бъдете здрави и весел уикенд съфорумци!

Демирджи = супер пич! Имам чувството, че ролята му е част от истинския живот.
Йозге = потъвам в тези очи! Heart

# 599
Днес беше серията на Нарин и Кемал определено. До сега гледахме само закачки и сърденици, но днес се видя какво кой чувства. Разбрахме, че Нарин е била лекарка, но ми е много интересно защо няма доверие на мъжете. Трябва да е била много разочарована. Дали ще го видим в сериала? Иначе бяха много сладки двамата. Как се грижеше за него въпреки личната болка. Когато им дадоха сплетените ръце с халките беше един от най-силните моменти в тази серия за мен. В понеделник се зареждам пред ТВ-то с нетърпение, защото серията свърши доста завързано с това припадане на Нарин. По отношение на очите на Нарин - аз май и в тази жена виждам само това. На Кемал очите черни маслини, на Нарин пронизващо зелени. Двамата ми носят доста положителна емоция на фона на хвърления парцал в супата за Хикмет. Често гледайки се питам дали такива неща са възможни?! Незнам какво би могло да те накара да правиш такива неща. Сженариста определено има развинтено съзнание като пише сценария. Разбира се това прави моментите много силни и провокиращи гняв в мен, което значи, че добре се справя.  Сцената на плачещите Рейхан и Хикмет ... Рейхан не плачеше от радост ... за мен. Буцата в гърлото ми веднага заседна. Изобщо животът е сеч ... и тук го пресъздават ... хиперболизирано, но с реалните неща.

Бъдете здрави и весел уикенд съфорумци!

Демирджи = супер пич! Имам чувството, че ролята му е част от истинския живот.
Йозге = потъвам в тези очи! Heart
Ще се разбере по-натам за Нарин, защо и какво..
За Йозге и Гьокберг, няма как да е иначе, щом е истинска любов! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт