Казали сте много неща и напълно ви подкрепям.
На мен ми харесва поведението на Рейхан спрямо Джавидан - с гордостта си успява да я изкара от кожата й. Налага се да вика на помощ Джемре. От тирадата, която изля змията, я докоснаха само думите, касаещи Емир "Сякаш си дала клетва да измъчваш сина ми и да съсипваш живота му". Останалото й минава покрай ушите. Смирена е единствено пред Емир, защото се чувства виновна за състоянието му. Но не му мълчи, когато несправедливо я обвинява. А Хикмет, ако можеше, с поглед би убил Джавидан.
Ех, Емир, как да излезе от главата ти, ако ти не го искаш? Но тя е не само в главата ти, но и в сърцето. От там как да излезе? Добре, че това имение има много коридори, за да има откъде да избягаш, когато срещнеш погледа й. Защо тичаш за чай от лайка? Защото си виновен за болките й в стомаха - несправедливо я нарани. "Как ще се справя с теб под един покрив? А със себе си?" Хайде да те видим, отговори ни.
Като че ли днес наблегнаха на приятелството - Зафер и Емир, Нарин и Рейхан, Таджи и Кемал. В тази серия ми хареса Таджи - добро дете и предан на Кемал. Знае как се развалят устроени клопки. Добър тандем са с Кемал. На Зафер му бяха необходими един поглед и няколко думи, за да разбере ситуацията при Емир. Нарин каза истината на Рейхан - "нашият Създател не иска да раздели двама лудо влюбени". За Талаз отдавна бях писала, че за мен е един от слабите образи в сериала - няма никакво развитие при него.Винаги кара другите да му вадят горещите кестени, т.е. да му свършат мръсната работа. Нигяр ми е странна птица. Все още не съм сигурна на чия страна е. Май само се осъзна, че в началото е постъпила несправедливо с Рейхан.
Това е от мен. Приятна вечер.