Нека се включа и аз и да изкоментирам днешната серия, а не рейтинги, на кого кой персонаж му харесвал или не, кой бил тъп, наивен и не знам си какво си още.
Най-накрая Рейхан успя да разконспирира автора на бележката. Все се надявах Нигяр да поддаде и да разкаже всичко, а не да разправя до откат, че направила всичко само от благодарност. Рейхан чак толкова тъпа не е, че да й повярва, а и мисля, че сама успя да навърже нещата.
Милият Кемал - пърхал му стомаха, имал фобия от лекарства и затова му бил ускорен пулсът и куп други глупости. Пънчето се уплаши, че се влюбва и почна да бие отбой.
Днес поведението на Джавидан надмина всичко по гнусота, но аз въпреки това намерих символика в сцената с изгарянето на общите спомени - Рейхан успя да спаси все пак част от една снимка, значи има надежда за двойката Рейхан/Емир да се възкресят като феникс от пепелта.
Отношението на Емир няма и да го коментирам - днес беше ужасен, няма да се повтарям, че после трудно ще я гледа в очите, като разбере истинските причини за развода. Милата Рейхан, днес докато чистеше и Емирчо я спеши да действа по-бързо, за малко да се разпадне, и на нея вече й идва повече. И чак не можеше Емир да повярва, че за нея общите им спомени не означавали нищо, като видя изгорените документи. А за него какво означават - боклук. Колкото и да е ядосан, надминава себе си по ярост и злост, той не е такъв.
Добре, че обратът предстои, от четвъртък натам идват серии, в които в отношенията им ще има изненадващ развой, за ужас на мама Кобра, която днес си мислеше, че е ударила джакпота. Време е дойката да се появи и да вкара малко мозък в главата на Емир, той нея винаги я слуша и изпълнява това, което му каже, че то истинската му майка по-добре да я игнорира и да се прави, че не съществува.
Хубава вечер!