Обещание - сериал (bTV/Kanal 7)

• 107 452
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Привет на всички,
Нека се включа и аз и да изкоментирам днешната серия, а не рейтинги, на кого кой персонаж му харесвал или не, кой бил тъп, наивен и не знам си какво си още.
Най-накрая Рейхан успя да разконспирира автора на бележката. Все се надявах Нигяр да поддаде и да разкаже всичко, а не да разправя до откат, че направила всичко само от благодарност. Рейхан чак толкова тъпа не е, че да й повярва, а и мисля, че сама успя да навърже нещата.
Милият Кемал - пърхал му стомаха, имал фобия от лекарства и затова му бил ускорен пулсът и куп други глупости. Пънчето се уплаши, че се влюбва и почна да бие отбой.
Днес поведението на Джавидан надмина всичко по гнусота, но аз въпреки това намерих символика в сцената с изгарянето на общите спомени - Рейхан успя да спаси все пак част от една снимка, значи има надежда за двойката Рейхан/Емир да се възкресят като феникс от пепелта.
Отношението на Емир няма и да го коментирам - днес беше ужасен, няма да се повтарям, че после трудно ще я гледа в очите, като разбере истинските причини за развода. Милата Рейхан, днес докато чистеше и Емирчо я спеши да действа по-бързо, за малко да се разпадне, и на нея вече й идва повече. И чак не можеше Емир да повярва, че за нея общите им спомени не означавали нищо, като видя изгорените документи. А за него какво означават - боклук. Колкото и да е ядосан, надминава себе си по ярост и злост, той не е такъв.
Добре, че обратът предстои, от четвъртък натам идват серии, в които в отношенията им ще има изненадващ развой, за ужас на мама Кобра, която днес си мислеше, че е ударила джакпота. Време е дойката да се появи и да вкара малко мозък в главата на Емир, той нея винаги я слуша и изпълнява това, което му каже, че то истинската му майка по-добре да я игнорира и да се прави, че не съществува.
Хубава вечер!

# 631
  • София
Дени поп сама казваш, че темата е за общуване, а ти постоянно се заяждаш. Приеми веднъж завинаги, че хората имат и друго мнение освен твоето и го давай малко по-кротко. Нито си шеф на темата, нито решаваш кой какво ще пише и ще харесва.

# 632
Дени поп сама казваш, че темата е за общуване, а ти постоянно се заяждаш. Приеми веднъж завинаги, че хората имат и друго мнение освен твоето и го давай малко по-кротко. Нито си шеф на темата, нито решаваш кой какво ще пише и ще харесва.
Десислава, аз не само приемам, аз знам, че всеки има право на мнение. Не очаквам и някой да мисли като мен, но ми е приятно, когато намеря с някого общ език. За моя радост, тук има доста такива хора  Защо приемате задаването на въпроси за заяждане? Да съм началник нямам желание и никога не съм имала. Извинявайте, че не се вписвам в представата Ви за добра социална комуникация. Всичко добро Ви пожелавам! Ще се постарая да не Ви се мяркам пред очите ..😜

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 22:50 от dani_pop

# 633
  • София
Аз не те карам да мислиш като нас. Както вие няколко човека си коментирате нещо, така и аз си коментирах с Елмайра. А ти на всяка манджа мерудия ми пишеш “че кой те кара да я харесваш” ли какво беше. Това си е елементарно заяждане, не знам твоята представа за добра комуникация дали е такава. Не държа да ми се извиняваш, а всеки да си изказва мнението свободно, за каквото е и форума.

# 634

Тези гадни две усойници Джавидан и Джемре много добре си играят ролите направо ми иде да вляза в телевизора да ги хвана за косите и да ги заставя да кажат пред Емир какви ги вършат.
А Рейхан незнам как търпи , не оправдавам Емир за неговото отношение но все пак може да е малко по-мек с Рейхан въпреки всичко той все още я обича лудо.

Ида попитам спомена на Рейхан където подарвя вратовръзката Емир кой епизод че немога да се сетя и да си спомня?

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 23:33 от azisiq

# 635

Тези гадни две усойници Джавидан и Джемре много добре си играят ролите направо ми иде да вляза в телевизора да ги хвана за косите и да ги заставя да кажат пред Емир какви ги вършат.
А Рейхан незнам как търпи , не оправдавам Емир за неговото отношение но все пак може да е малко по-мек с Рейхан въпреки всичко той все още я обича лудо.

Цитат
Ида попитам спомена на Рейхан където подарвя вратовръзката Емир кой епизод че немога да се сетя и да си спомня?

В оригиналните серии, е 122 епизод! А по БТВ, беше в днешния епизод!

Хубава вечер!

# 636
Привет.
Мисля, че не са давали кога Рейхан подарява вратовръзката - само сега, в спомените го дадоха.
Момичета, успокойте се /sakin ol/ - колко често ни го повтарят от екрана. Малко ли ни е реала, та и тук да се напрягаме? Рейтинги мрейтинги не ме интересуват. Нека да уважим все пак труда на актьорите и екипа. Жалко е, когато един проект се прекъсва заради рейтинг или мнението на някой министър, например /тези дни четох за такъв случай - сериал да се спре, защото един министър не го харесал/. Ако нещо ми харесва, успява да закове вниманието ми - гледам. Останалото е фон. И моля ви пишете, не се отказвайте.
А Гьокберк Демирджи и Йозге Яъз са много добри в превъплъщенията си. И не защото аз го казвам. Тази година за първи път в номинациите за турските награди Златна пеперуда (еквивалент на американските Еми) попадат актьори от дневен сериал и това са именно те.
Това е хубава новина, но съм чела, че покрай тези награди има големи драми. Важното е, че актьорите са забелязани от гилдията. Дай, Боже, да успеят и в бъдеще да вземат участие в големи проекти.
Пожелавам ви хубав ден.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 03:38 от Ваня_С

# 637

Мисля, че няма епизод с тази случка. Според мен има изрязани сцени, които не са влезли в серия, а ги използват за такива риминисценции/спомени. В сериите по-напред съм хващала още някоя такава. Това също явно е режисьорски/сценарен похват.

# 638
Десислава, аз не само приемам, аз знам, че всеки има право на мнение. Не очаквам и някой да мисли като мен, но ми е приятно, когато намеря с някого общ език. За моя радост, тук има доста такива хора  Защо приемате задаването на въпроси за заяждане? Да съм началник нямам желание и никога не съм имала. Извинявайте, че не се вписвам в представата Ви за добра социална комуникация. Всичко добро Ви пожелавам! Ще се постарая да не Ви се мяркам пред очите ..😜
Дани, сакън, както би казал Емир. Пиши си, че закъде без твоите коментари. Хубав ден и до скоро!

# 639
Привет, ОЯ е доста противна на всичкото отгоре изобщо не става за актриса. Да си води предаването и да не се опитва.

# 640
Благодаря на всички които ми отговориха относно този липсваш откъс от сериала. От всички коментари казани май стана ясно че такъв кадър липсва от сериала а са го излъчили само като спомен , но интересното че и на турски няма такъв кадър в епизодите. Много ме е яд че правят така ами излъчвайте целите епизоди така както сте ги снимали защо отрязват така сериала?

# 641
Благодаря на всички които ми отговориха относно този липсваш откъс от сериала.
Цитат
От всички коментари казани май стана ясно че такъв кадър липсва от сериала а са го излъчили само като спомен , но интересното че и на турски няма такъв кадър в епизодите.
Много ме е яд че правят така ами излъчвайте целите епизоди така както сте ги снимали защо отрязват така сериала?

Здравейте,
Този момент го няма в сериите, той е записан само като спомен, за който се сеща Рейхан, когато вижда вратовръзката, която е подарила на Емир в 122 серия!

Хубава вечер!

# 642
Привет, кратък коментар на днешната серия.
Емир отново продължава с яростта и отношението като към слугиня спрямо Рейхан, както каза той "Да видим кой кого ще нарани повече". Въпреки това обаче не можа да скъса общата снимка, което пак е символично и дава надежда.
Сцената с плика с парите беше ужасна, но пък и примиреността на Рейхан ми идва в повече, аз бих го зашлевила и веднага бих му метнала плика в ръцете. Но за сценария е добре, че реши да му ги пъхне под вратата. Гледайте задължително утрешната серия, защото се случват някои интересни неща, а има някои погледи на двете кобри, които са безценни и си струва да се видят.
Сцената с котето ми беше много тъжна - особено думите на Рейхан, че и на нея й е студено отвън, но и отвътре. И как призна, че най-много я боли сега, което явно е дори по-силно от смъртта на майка й. Горкото момиче.
Кемал днес доста изревнува в болницата, макар да се прави на железен. Ще има големи проблеми с Талаз, да видим как и дали ще се измъкне.
Хубава вечер!

# 643
И аз съм на същото мнение, колкото и да се пъна не мога да харесам Рейхан. Също не харесвам наивни хора, направо наивността и граничи с тъпотия. За мен са си близо двете понятия. Тук много я хвалят, че играе с очи ама на мен ми е като избягала от Карлуково. Те те обиждат, ти се цъклиш насреща 😂
И аз съм на същото мнение. Не разбирам какво се харесва толкова много в историята на Рейхан и Емир. То си е бий ме, обичам те. Той я унижава в повечето време, малтретира я психически, но тя все му намира оправдание. Образите и на двамата са отвратителни за мен - покорната женичка и мъжът дето, каквото и да се случи, си го изкарва на нея. Абсолютен мухльо, дето все някой трябва да му налива разум и да му показва грешките - то не беше дойката, чичо му, приятелят му, Мелеке и не знам още кой.
Аз сериала започнах да го гледам заради Масал и Кемал и все още заради тях го гледам. Той и Кемал не е идеален, но никога не е стигал толкова далече като Емир. И Лейля харесвах и Нарин харесвам сега.
А за актьорите, не съм ги гледала в други сериали, а както се оказва, те са двойка и в живота, така че, по-скоро искам да ги видя поотделно как играят с други партньори и тогава ще мога да преценя дали играят добре или не. Например Йозге Гюрел - много я харесах в Сезона на че решите, но там си партнира ще с гаджето си. Е в други сериали като съм я гледала, ами не ми е убедителна. Обратното Демет Йоздемир ми е убедителна с който и да играе. Така че, не бързам да ги провъзгласявам за много добри, докато не ги видя да си партнират с други актьори. Във всеки случай, следващия път, преди да започна да гледам сериал, ще се информирам дали е дневен или седмичен.

# 644
  • София
Демет Йоздемир е друга класа, страхотно играе това момиче, без значение с кой си партнира. Рейхан май до колкото следя е образ от южна Турция, та с това си обяснявам доста от смирението ѝ, както и понасянето на всякакви обиди и тормоз. Там не са така модерни и опърничави, както в по-големите градове. За жалост културата им е такава.

Общи условия

Активация на акаунт