Аз сериала започнах да го гледам заради Масал и Кемал и все още заради тях го гледам. Той и Кемал не е идеален, но никога не е стигал толкова далече като Емир. И Лейля харесвах и Нарин харесвам сега.
А за актьорите, не съм ги гледала в други сериали, а както се оказва, те са двойка и в живота, така че, по-скоро искам да ги видя поотделно как играят с други партньори и тогава ще мога да преценя дали играят добре или не. Например Йозге Гюрел - много я харесах в Сезона на че решите, но там си партнира ще с гаджето си. Е в други сериали като съм я гледала, ами не ми е убедителна. Обратното Демет Йоздемир ми е убедителна с който и да играе. Така че, не бързам да ги провъзгласявам за много добри, докато не ги видя да си партнират с други актьори. Във всеки случай, следващия път, преди да започна да гледам сериал, ще се информирам дали е дневен или седмичен.
Честно казано Кемал и Нарин за мен лично са доста прозаична двойка, няма такава химия няма между двамата актьори, както между Йозге и Гьокберг. Много са сладки, но не е същото... Колкото до това, че Емир е мухльо, изказването е доста първично, с риск да ви обидя... Нямам такова намерение, но ако гледате сериала по-внимателно ще ме разберете. Я се поставете на негово място, вие да правите всичко за човека до вас, когото обичате, който първоначално ви е натрапен освен това, а той да ви забие нож в гърба!! И знаете ли, не ви го пожелавам, но на чужд гръб и 100 тояги са малко...
Хейта отдавна не е на мода, никой не ви принуждава да гледате, добре намерили сте си двойка, която ви харесва, много по-приятно би било за всички да пишете приятни неща за въпросната двойка.

А и освен това, тук е тема за този сериал и за тези актьори!!!