Обещание - сериал (bTV/Kanal 7)

• 107 409
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Днес няма да коментирам серията. За всеки от героите си измислих по един филм, за който виждам някаква връзка с образа:
Рейхан - Мълчанието на агнетата
Емир - Принцът на приливите
Кемал - Гордост и предразсъдъци
Нарин - Доктор Куин Лечителката
Зафер - Аладин и вълшебната лампа
Шехрие - Добрата вещица
Джавидан - Годзила
Джемре - Параграф 22
Суна - Спящата красавица
Йонджа - Заразно зло
Нигяр - Крилце или кълка
Сефер - Ни чул, ни видял
Мелике - Любимката на краля
Хикмет - Крал Артур
Таджи - Питър Пан
Г-жа Сухейля - Знахар
Оя - Грешки на младостта
Дойката - Всичко е любов
Хубава вечер на всички! 🥰
dani_pop Много яки сравнения. И много точни! Супер е, много оригинално 🤩😍

# 661
Привет на всички.
dani_pop, точно в 10-ката.
Аз ще напиша малко по серията, защото беше забавна.
Ех, Кемал Тархун, какво щеше да правиш без Нарин в гората? Искаш да бягаш и да стоиш далече от нея, но не ти се получава. Добре, че хората опънаха палатка за децата, та поне Масал щеше да има къде да спи, а ти - на столчето. Как пък не се опита и той да се включи в процеса. Е, уж щеше да помогне да опънат едно чаршафче - взе, че събори палатката. Но пък много добре защити Нарин относно майките. Това е истината - да родиш дете е чудо, но да отгледаш и възпиташ с любов - още по-голямо чудо. Добре, че Нарин чу думите на Масал "другите ще се по трима, а ние - двама", та да преглътне обидните думи, изречени от Кемал и да тръгне с тях. Младите мъже Тархун първо говорят, а после си скубят кой косата, кой брадата.
Шахрие е прекрасен парламентьор макар, че не винаги и се получават нещата.
Хикмет Тархун, така както си лежи, гледа сеира на всички и разбира кой кой е. Много добре са го измислили - да гледа как всеки се оправя сам с кашите, които е забъркал. Харесва ми тази идея и много ми се иска накрая да се оправи и всеки да си получи заслуженото. Много добра игра на Беркант Муфтулер.
Нигяр най-после изплю камъчето, но не пред правилния човек. Тя ми е много странна птица. Сърцето й не е лошо, но се води по акъла на другите и прави лошотии, дори успя да провали операцията на Рейхан. Не бих казала, че е материалистка, но пък предпочете парите. Като че ли е от тези дребни душици, които мислят само за себе си, егоистка.
Джавидан става неуправляема, когато я е страх. Иска й се всички да се страхуват от нея, но нещо не й се получават нещата. Продължавам да се чудя как тази жена е отгледала тези две деца или пък не ги е гледала тя - дойка, Мелике.
Джемре - Емир я бил наврял в миша дупка. Ами там ти е мястото, момиче.
Йонджа - щом и тя опря до Талаз, нямам думи за нея. Толкова е елементарно и глупаво това момиче, че Талаз веднага разбра  желанията й относно Кемал и му се върза за проблема му с Нарин.
Емир Тархун, мислиш си, че искаш да започнеш нов живот без Рейхан, иска ти се да е като всички останали. Но защо ти се привижда навсякъде, сърцето ти все още бие така лудо, товарът на гърба ти не олеква? Не било толкова лесно и просто. Колкото и да се прави на безразличен, не става. Рейхан май предпочита гнева му пред сегашното му поведение. Не могат да са далече един от друг, но не могат и един до друг - ураган от чувства бушува и в двамата. Много хубави сцени с тях имаше в тази серия.
Пожелавам ви приятни почивни дни.

# 662
Момичета, да ви попитам ако някоя от вас знае и може да сподели линк, търся да намеря през гугъл качен юлският брой на Female списанието, ама турската версия и по възможност да е през гугъл или такъв сайт, който да ми го превежда автоматично на английски, че иначе ще се озоря с Гугъл преводач, изречение по изречение.
Благодаря предварително. 🙂

# 663
Angel, дано ти свърши работа. По принцип това е официалният сайт на списанието.
https://antalyamagazin.com/female-temmuz-2020/

# 664
Angel, дано ти свърши работа. По принцип това е официалният сайт на списанието.
https://antalyamagazin.com/female-temmuz-2020/
dani_pop Благодаря много, ще погледна сега Simple Smile

# 665

Елиф Йезкюл ще замени Йозге Яъз в ролята на Рейхан... Hearts

"Младата актриса е позната на публиката у нас с превъплъщението си на Сема в първия сезон на мелодрамата "Черна любов". Елиф е участвала още в сериали като "Абдюлхамид" (Payitaht Abdülhamid) с Бюлент Инал, "Реликва" (Vuslat) с Кадир Доулу и др. Чаровницата се е изявявала и като водеща на няколко предавания.

Очаква се новите епизоди на "Обещание" да се завъртят в южната ни съседка през септември, а снимките по план трябва да стартират в средата на следващия месец. Вижте снимки на Елиф Йозкул в галерията ни по-долу."

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 11:08 от vera17

# 666

He съм убедена, че това е вярната снимка, доколкото разбрах днес като търсих има две момичета с това име, тази на снимката е ТВ водеща, а другата е актриса, която е изпълнявала ролята на Сема в Черна любов. Това е инстаграмът на въпросната, за който има възможност да отвори и види

https://instagram.com/elifozkulll?igshid=6pjxrkuj5rha
Елиф Йезкюл ще замени

# 667
https://instagram.com/elifozkulll?igshid=70edf1onzq5k
Това е актрисата, която влиза в Клетва/Обещание. Никъде няма официална информация, че ще е в ролята на Рейхан. В официалното инфо пише в поддържаща роля. Освен нея още една дама трябва да се присъедини към актьорите, но все още няма информация коя ще е.

# 668
Пише точно така днес....

"Стана ясно едно от най-дългоочакваните имена за предстоящия телевизионен сезон в Турция...

Елиф Йозкул е новата партньорка на Гьокберк Демирджи (Емир) в новия трети сезон на хитовия турски сериал "Обещание" след напускането на изпълнителката на главната роля в поредица - Йозге Яъз (Рейхан)."... HeartsHeartsHearts

# 669

He съм убедена, че това е вярната снимка, доколкото разбрах днес като търсих има две момичета с това име, тази на снимката е ТВ водеща, а другата е актриса, която е изпълнявала ролята на Сема в Черна любов. Това е инстаграмът на въпросната, за който има възможност да отвори и види

https://instagram.com/elifozkulll?igshid=6pjxrkuj5rha
Цитат
Елиф Йезкюл ще замени

Привет,

Но снимките, коите са публикували в Теленовели...и снинките на Елиф Йезкюл в Инстаграм са на съвсем различни момичета! Не знам как се казва актрисата, на коята са публикували снимки в Теленовели, но не е същата!

# 670
Това е актрисата, която влиза в Клетва/Обещание. Никъде няма официална информация, че ще е в ролята на Рейхан. В официалното инфо пише в поддържаща роля. Освен нея още една дама трябва да се присъедини към актьорите, но все още няма информация коя ще е.

Дани, привет,

Но снимките, коите са публикували в Теленовели...и снинките на Елиф Йезкюл в Инстаграм са на съвсем различни момичета! Не знам как се казва актрисата, на коята са публикували снимки в Теленовели, но не е същата! Не знам, ти дали си забелязала!

Хубав ден!
Вени

# 671
Вени, забелязах, няма да коментирам. Вярвам на турските източници. Още повече, че инфото е от мениджъра на актрисата. Теленовели да бяха си проверили информацията...

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 18:50 от dani_pop

# 672

Дани, привет,

Но снимките, коите са публикували в Теленовели...и снинките на Елиф Йезкюл в Инстаграм са на съвсем различни момичета! Не знам как се казва актрисата, на коята са публикували снимки в Теленовели, но не е същата! Не знам, ти дали си забелязала!

Хубав ден!
Вени
vendolina според мен объркването идва, защото са с еднакви имена.Така разбрах аз днес като търсих в гугъл. Както и dani_pop каза, аз също вярвам на турските източници.

# 673
Благодаря за информацията.
Хайде да го видим Демирджи с новата партньорка.

# 674
Благодаря за информацията.
Хайде да го видим Демирджи с новата партньорка.
Внушителен ще е 😜
https://www.instagram.com/p/CCiqerhpmmx/?igshid=ad1bu5p6ti1x

Общи условия

Активация на акаунт